Torsdag/fredag ;)

Hej!
 
Är som vanligt uppe sent men det blir automatiskt så när jag är ledig två dagar i sträck. Plus att jag är en riktig nattuggla, värre är det på morgonen!... Försökte ladda upp lite bilder från våran kräftskiva som jag och tjejerna hade förra lördagen men som vanligt ville blogg.se appen inte fungera så då blev det att jag sket i att fortsätta försöka. Får testa imorgon igen. 
 
Idag har jag hjälpt Jennifer med flytten igen! Nu börjar det likna något i den nya lägenheten, i stort sett allt det sista körde vi dit idag. Som tack för hjälpen så bjöd paret oss, som hade hjälpt till, på varsin pizza :) Onyttigt och fan så gott, gjorde nog inte så mycket att flöta lite med tanke på vad vi burit och släpat fram och tillbaka. Sen är ju jag i och för sig inte den som tänker på hur mycket kalorier och sånt jag stoppar i mig per dag, kanske borde men hade nog fått en chock i så fall! Haha...
 
Imorgon ska jag städa lägenheten och greja lite här hemma (blir ju så sugen på förändring när man ser deras) och senare på kvällen blir det utgång med Lise-Lotte! :D Bir förmodligen Butlers och hoppas innerligt på att det kommer mycket folk nu när jag själv är så sjukt partysugen. :)
 
Nä, nu ska jag joina min karl som ligger och sover. Hoppas ni får en trevlig helg! :)
 
 

Varit flytt-hjälp idag!

Hallå på er!
 
Blir ett sent inlägg här strax innan jag ska hoppa i säng. Idag har jag agerat flytthjälp åt min vän Jennifer. Guuuud vad fin deras nya hem är! Högt upp i mitt i centrala Trollhättan, stora fönster med breda fönsterbrädor, marmor golv i hallen, solterass på taket!! Blir grymt sugen på att också flytta till någonting större... :)
Förutom att flytta på grejer har vi även åkt lite ärenden och köpt lite ny inredning och jag, som inte ens ska flytta, har nog köpt lika mycket som Jennifer ;)
 
Imorgon är det jobb som står på schemat, 11-19.10 för att vara exakt, och sedan får vi se vad som händer på kvällen. :) Godnatt!
 
 

Fredag

Då var en efterlängtad fredag här igen! Idag kom ju även lönen vilket var efterlängtat :) Gick en runda på rasten och köpte lite nya grejer, örhängen, armband, nytt solpuder samt ett par nya höstskor! :) Min skogarderob behövde egentligen inte alls utökas men jag ÄLSKAR boots och kängor så lär bli ett par nya även denna höst. Har ju säkert 20 par i min ägo så ska väl eventuellt försöka göra mig av med lite. (vilket garanterat inte kommer ske, haha.)

Ikväll blir det en super lugn kväll med film och onyttigheter, ska nämligen jobba imorgon så inget party trots lönehelg. Är ändå lite trött på festandet nu när det har blivit så mycket i sommar, men imorgon kan det eventuellt bli några glas vin då jag och tjejerna ska ha en liten kräftskiva :)

Nu blir det movietajm! :)


Höst

Hej på er!
Nu är det snart höst igen och jag har gått en hel sommar utan att skriva något av mina roliga händelser som hänt under semestern. Jag har nog haft en av mina allra roligaste somrar hittills! Det har blivit turer runt om överallt, mycket festande, som innneburit att vi har lärt känna flera nya människor och underbara dagar som spenderats med mina älskade vänner. Båstad, Göteborg, Uddevalla, Ed, Fallens dagar och mycket mer! Och snart bär det av till Barcelona där Malin numera är bosatt! :) Känns hur kul som helst!
Jag har dessutom införskaffat mig min första egna bil! Ångrar inte ett enda öre av vad jag fick lägga på att kunna ta mig vart jag vill, när jag vill samt hur länge jag vill! Innan har jag ju lånat pojkvännens bil varje dag till jobbet men en egen är allt bra mycket bättre! (Även om den nu inte är lika fin som Jimmys... hehe)

Nu ska jag tända lite ljus, mysa ner mig under en filt och kolla på film :)




RSS 2.0