Måndag

God kväll!

Har precis ätit middag i form av bakad potatis och min hemmagjorda räkröra som är hur god som helst! :)
Idag har jag jobbat 11-18, riktigt lyxpass med mycket nya vårskor! Synd bara att vårvädret inte höll i sig, istället har det regnat hela dagen. Tvi!

Helgen som var spenderades delvis på jobbet och delvis hemma i lugnet. Var på bio på fredagen, En gång i Phuket, som var jätte rolig och på lördagen blev det Melodifestivalen hemma med Amanda :) Inget party och inga farliga summor pengar spenderade. Dock lär det bli det nästa helg då jag ska till Karlstad och festa med Emma! :D

Nu ska jag diska!




Heminredning

Åh idag har jag fyndat! Jag och Amanda åkte till inredningsbutiken Casa Linne tidigare idag och där köpte jag 5 nya ljushållare och en jätte gullig liten tygpåse med texten "My things". Hela kalaset gick endast på 44:- eftersom jag köpte allt från outletten.

Efter det drog vi vidare till ÖoB där dom hade en jätte fin spegel i fattigmanssilver. Extra pris var det på den, 88:-. Och så avslutade vi i en liten krukaffär där jag syndade en stor vit lykta som gick på två hundralappar. Är hur nöjd som helst! :)

Nu ligger vi och kollar tv tillsammans med en skål godis.


Torsdag

Och så va de torsdag igen. Helt galet vad veckorna springer förbi! Det positiva är att vi kommer närmare sommaren :)!

Ska strax kila bort till Curves som ligger här i Trollhättan, ett tjejgym. Jag och tjejerna från jobbet ska försöka börja träna regelbundet, summer 2012 ;). Gött med ett gym där inte snobbiga muskelhunkar klivet runt och tror sig, kollar snett för att man gör fel osv osv... Nä detta passar oss perfekt!

Nu blir det lite brunch i form av juice, fil och två ägg. :)


Sängen

Nu kryps det ner i sängen för min del. Jimmy har redan slocknat, trots att jag gick och la mig tidigare.

Imorgon ska jag hoppa in och jobba några timmar. Var min lediga dag egentligen men eftersom det tydligen börjat gå lite magsjuka så får man ställa upp, blir ju klirr i kassan dessutom :) Ska gå upp riktigt i tid och svänga förbi macken och affären innan. Måste tanka bilen och köpa frukost och lunch.

Blir en hel del jobb med exponering imorgon dessutom, vi fick in rejäla snyggingar idag! Bland annat dojan nedanför :) men nu ska jag sova, sov gott!


Egg

Fick lite roliga ägg av min syster när hon var här sist :) dom har hönor hemma så det ploppar ut några stycken varje dag. Goda som tusan var dom och 2 av dessa blev min frukost imorse :)


God morgon

Har precis slängt i min första maskin med tvätt men blev rejält irriterad när jag såg att ännu en maskin gått sönder. Från början var det 3 nu är det bara 1 kvar. Kasst!!

Nä, Nu ska jag göra lite frukost :)


Måndagsmys

Ligger i soffan med te, i en av mina nya stora koppar som jag fick av syster i födelsedagspresent. Aldrig använt någon av dom förrän nu o den får fullt betyg! Rymlig, blå och snygg :)

Idag har jag jobbat, 12-19. Riktig lyxmorgon blev det med gott om tid innan jag drog med bilen till Överby. Fick dock ta den satans bussen hem eftersom Jimmy hämtade bilen direkt efter jobbet och for hem till sin mamma. Har aldrig blivit så irriterad på kyla och regn som jag blev till bussen, och från bussen... Men så kom jag på mig själv vad bortskämd jag blivit med att alltid ha bil. Tänk dom arma stackarna som inte har bil och får ta bussen för att åka och handla mat, kanske hämta barn på dagis och sen hoppa vidare för att åka hem.

Nu blir det hur som helst lite mer tv och sen ska jag börja förbereda inför tvätt imorgon bitti! Kul... ;)


Mellanmål

Käkat lite mellanmål i form av knäckebröd. :) Gött! Är galet sugen på kaffe dessutom men det enda kaffet vi har hemma är ett riktigt sunk kaffe som inte alls var något att ha. Anledningen till att vi köpte detta var för att det på Ica var extra pris, 2 för 25:-. Billigt, tänkte jag och slängde ner två i kassen... Det fick jag för.


På tal om...

På tal om skor så kom dessa läckerbitar in i veckan! Hade jag varit några cm kortare hade jag köpt dom direkt! :)


Helg

Efter att ha jobbat sen i lördags tar jag nu en efterlängtad ledig helg! :) Dock är det riktigt roligt att jobba nu när det i stort sett varje dag kommer in nya skor i alla möjliga härliga färger. 2012 kan beskrivas som färgstarkt, i både kläder och skor. Tycker det är hur kul som helst med lite färg då jag typ alltid klär mig i svart o vitt. :)

I helgen blir det fest med några tjejer från jobbet :) blir väl Butlers som vanligt som vanligt men tycker helt klart att det är bästa stället i Trollhättan :) så ser fram emot detta.

Nu ska jag krypa ner i sängen och ta en ordentlig sovmorgon imorn! Ha det så gott! :)


Ett år äldre bland annat

Hallå!

Då var det tisdag på en ny vecka igen. Känner på mig att denna kommer gå snabbt, känns ju som det var lördag igår.

I fredags blev jag ett år äldre. 21 år gammal är jag nu och för en gångs skull så känns det lite grann faktiskt.
Får lite smått panik när jag tänker på hur snabbt tiden faktiskt går o hur mycket jag vill göra men är långt ifrån att ens börjat med.

Hur som helst så blev det kalas o fest på lördagen och fick jätte bra presenter från både släkt o vänner. :) <3


RSS 2.0