Today

Tjoho, här har vi bruden som skriver varje dag på sin blogg ;) Man tackar och bugar för alla applåderna. Mowhaha!

Idag har jag jobbat, för första gången på en månad ungefär och det känns härligt! Gott och få in några extra ören då och då, speciellt när man är mästare på att slösa bort varenda krona! ;) Ikväll blir det bio, Wolfman! Ska kila ner med lite sopor nu, hörs! ;)

Måndag

Hallå! Har varit urusel på att blogga nu i helgen. Har inte haft så lust trots att jag faktiskt har haft massor av tid, sorry för det. Nu har vi äntligen lov och jag sitter hemma hos mamma & pappa, dom har köpt en ny dator som är tio gånger bättre än den vi hade förr i tiden. Eftersom Jimmy jobbar så kommer jag bo mycket hemma nu, nära mina kära vänner :)

Gjorde en supergod smoothie förut :) Yoghurt, hallon & mjölk. Supergott och nyttigt! Lovade ju föresten bilder från i tordags men när jag skulle lägga upp dom häromdagen så cpade blogg så det gick inte. Och nu har jag glömt kameran hemma hos Jimmy så inte heller idag blir det några bilder. :(

Jaja, ska fortsätta med något vettigare nu. :) Ha de gott!

Igår!

Jag & Emma från igår på Lipz. Hade grymt roligt trots att det inte var så supermycket folk. Det blir ju helt enkelt vad man gör det till - som man säger. :D





Fort som attan när kameran kom snodde jag åt mig Glenns hatt!


Vinköp & utgång ikväll!

Sitter och taggar inför ikväll i min ensamhet, med bra musik och glatt humör! Precis fått köpt mig en vinflaska som jag ska kalasa på ikväll! Köpte 2 st ifall det skulle bli nått speciellt i helgen, eller veckan! Pratade med Malin förut och hon sa att det var planer på att dra till Harrys på onsdag, och jag är inte den som bangar :D Så klart vi följer med, right? :)

Ska snart beställa pizza från Intim här nedanför. Enkelt, smidigt och lätt när man har bråttom och det har jag idag! Måste hinna äta, duscha, fixa kläder, fixa mig m.m. innan mina kära vänner anländer vid halv 7! Kommer bli grymt skoj, men är lite stressad för tillfället. Det är ju bara en & en halv timma kvar! :O Kan ju börja med att slita mig från bloggen, och datorn också för delen! Hörs förmodligen senare, och imorn blir det bilder från kvällen, för min kamera ligger på laddning :D

                   


Ikväll blir en super kväll!

Nu ska jag snart åka hem, hem, hem! Ska bli så skönt, skönt, skönt! =)

Ikväll drar vi ut, partar på Lipz och får sovmorgon imorgon bitti! Ingen praktiskt marknadsföring med andra ord, alltså en timma extra att ligga bakis på! Löve it ;)

Onsdag!

Hej på er! Sista lektionen om dryga fem minutas, sen ska jag gå raskt hem och försöka ta mig till H-torp en sväng, hämta min kamera osv. Kanske lagar mig något gott eller köper med en god sallad på vägen hem? Har fortfarande inte bestämt mig riktigt så får sitta och suga på det ett tag. Imorgon blir det Lipz med, än så länge, Emma, Malin & Jimmy o hans kompisar! Kommer bli roligt och vi ska parta all night long! :D Hade egentligen velat åka och köpa något nytt, men den här gången ska jag INTE göra det!! Nu får det bli till att gräva i garderoben ;)


Tidsfördriv!

Vilken svordom använder du mest? Fan, jävla skit.
Äger du en iPod? Nej, :(
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? Det är olika varje dag ;)
Hur många resväskor äger du? 1
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Det beror på vilket sammanhang. :P Blir aldrig spec. bra på bild.
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? En osthyvel! Njee ;) En resa eller nått
Har någon någonsin kallat dig lat? Väldigt ofta ja!
Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare? Ne, men kanske skulle behöva ;D
Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu? Någon bränd skiva tror jag 
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan och i så fall VAD? Inte vad jag kan komma på direkt. Och skulle det vara så, så är ju bloggen absolut det första jag skriver det på! En hemlis är en hemlis ;)
Vad åt du till middag senast? Nån potatisgratängmojs
Använder du huvtröjor? Ibland, dock inte ofta.
Kan du vissla? Jajemänsan! Riktigt högt också för den delen :) Haha!
Vem var den senaste som ringde dig? Mamma imorse
Tror du folk pratar bakom ryggen om dig? Ja, det är jag säker på
Hur stort är ditt närmaste köpcentrum? Överby
Hur många syskon har du? En syster
Är du blyg inför det motsatta könet? Njaa. Inte så. :P
När flög du senast? Till Bulgarien i september, very nice!
Hur många stolar står kring ditt köksbord? Hemma i H-torp = 6. Hos Jimmy = 2
Pratar du några andra språk? Engelska o yttepytte lite spanska. Men det räknas inte.
Diskar du din egen disk? Hos Jimmy ja, hemma nej!
Har du en stationär dator eller en laptop? Både och
Försöker du alltid lära dig nya saker? Ja om det är roliga saker
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? Jag skulle vilja göra nån tatuering absolut. Vet dock inte vad. Inga mer piercingar.
Tycker du att killen borde bjuda på första dejten? Nee det behövs inte. :) 
Kan du kasta macka? Yes!
Har du någonsin varit på Jamaica? Nope
Vad har du med dig in på bion? Popcorn, godis & en stooor cola :D
Har du dejtat någon av en annan religion? Nepp
Har du en blogg? Nej?
Gillar du att flyga? Nja, långtråkigt tycker jag allt. Kul första kvarten typ.
Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner? Rolig och omtänksam!
När sov du senast på golvet? Vet inte riktigt :S
Vilken är din favoritdrink? Drink? Vet inte om jag ska vara ärlig.
Gillar du din boende-situation? Jätte skönt och inte bo hemma lika mycket så ja. Dock är det alltid gött hemma också med alla tillgångar om man säger så, haha! 
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? Ja klarar mig väl på det mesta.
Är dina dagar fullbokade och stressiga? Nja, lite fullbokade och ibland stressiga. Men inge farligt :)
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? Mja. :) Gillar att skratta när man inte får!
Vilken är din favoritfrukt? Apelsin!
Hur gammal blir du nästa födelsedag? 20
Är du petig när det kommer till stavning och grammatik? Ja, tyvär mycket. x)
Tror du på liv på andra planeter? Varför inte?
Vad var det senaste du åt? Skolans mat.
Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta? Jag kommer överens med båda lika bra. Har alltid haft lätt att umgås med killar, lika väl som tjejer :)
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? Tänk positivare!
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? Jag blir höjdrädd av att stå på en stol, så jag tror inte det.
Äger du en digitalkamera? Ja nu gör jag det :D
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? Jo, iafl om man väntar.
Tycker du att du är attraktiv? Nja, ibland ser man väl bättre ut än annars.
Vad är du allergisk mot? Ingenting vad jag vet
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? Ne det får jag inte, men är inte en större köttmänniska. Föredrar sallad och sånt :)
Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat? Då hade jag hetat Rikard! :P

Megan Fox

                    
 

Jag tycker att Megan Fox är bland de vackraste människorna i världen. Dock har ju även hon, som många andra kändisar, opererat sig. Inte en helt "äkta" skönhet med andra ord,  fast vem hade tackat nej till att få det utseendet? ;)


Redig Malin!

Vad duktig jag har varit nu! :D Slutade för nästan en timme sedan och jag är fortfarande kvar i skolan, eftersom jag var tvungen att göra klart min redovisning till imorgon. Nu ska jag dock gå hem, sätta på tvn och förmodligen laga pannkakor eller nått annat gott. Lätt och enkelt plus att Jimmy blir lycklig, och jag med dessutom!

Har ingen aning om vad jag ska göra idag. Antingen bara vara hemma, se på film och mysa eller bege mig hemåt till Halvorstorp idag igen. Men jag vet inte... Vet faktiskt inte om jag orkar över huvud taget eftersom jag fortfarande har huvudvärk. Får väl trycka i mig en ipren till, men känns ju inte direkt som det hjälper eftersom det aldrig försvinner.

Jag vill ha min kamera btw! Jag glömde den hemma igår igen!!! :(

Leggins

Skitsnygga leggins från Nelly.com. Har funderingar få att beställa hem båda två, dock är de högra aningen för dyra. Kostar nästan 800:- och vet inte riktigt om ett par leggins är värt de pengarna?


H&M


Tisdag!

God morgon! Någon mer än jag som hade svårt att komma upp i morse? Fick verkligen kämpa mig upp men tack vare det så fick jag gott om tid att göra mig i ordning och kom i tid till skolan, cred till mig ;)

Sitter nu och skriver om saker man kan göra i Trollhättan, Konferens & Reception är lektionen. Efter skolan idag drar jag hem och vilar, är hur trött som helst och har fortfarande huvudvärk sen igår. :/ Undra när den ska gå över?


Purjosoppa för 5 personer!

Home in Halvorstorp, Trollhättans centrum! Oh ja om det var sant. Lånade Jimmys bil och åkte hem en sväng, strax efter att jag hade hjälpt honom med att göra purjolökssoppa. Haha! Och min Jimmy ska ha matlåda varje dag också så då blir det att koka soppa åt minst 5 personer. Resultatet - mycket ingredienser & en överfull kastrull.

Ska laga nått själv här och sen försöka få gjort lite läxor. Har fortfarande en engelska bok att läsa klart och skriva om, varför får jag aldrig tummen ur!? Ne, får kila och glo in i kylskåpet efter något gott. Har ingen inspiration alls...


Lipz 18/2!

På torsdag drar jag & Emma till Lipz. Älskling ska nog också dit med sina kompisar så förhoppningsvis blir vi ett litet gäng som förfestar hemma i lägenheten och sen går tillsammans med glatt humör :D Jag & Emma är taggade!


Skopunkten

Skor från jobbet, några är nya och några är från förra året. Hur som helst så har det rullat in både tygskor och pumps nu och visst blir man sugen på sommar?

 







A lot of update or nothing

När jag är i skolan så tycker jag att jag är riktigt grym på att skriva många inlägg, dock meninslösa, men ändå något. När jag väl kommer hem blir det 1-2 st eller inget alls och på helgen blir det oftast 0! Varför detta? Jo, får nog säga att det är för att jag är mycket uttråkad i skolan och varannan lektion är via dator så då blir det att jag ägnar mer tid och åt att skriva lite skit här. ;) På helgen och efter skolan är det oftast ganska full rulle - till H-torp, ut o fika, träffa brudarna, åka hem och hämta grejer osv osv...

Detta inlägg ägnades till er som undrar varför jag är så hoppig. Fast det är det väl ingen som undrar. Aja skitsam, nu har jag förklarat mig! :D Haha!



På tal om ingenting - som vanligt!

Amanda fråga nyss om jag ville hänga med och träna i veckan. Jag blir verkligen sugen, men som det ser ut som nu så måste jag vänta tills lönen kommer innan jag kan köpa mig ett gymkort. I och för sig så kommer lönen nästa vecka den 25:e. Samma vecka som det är lov och dags för roligheter, som vi alltid säger utan att få något gjort! Haha, typiskt oss.

Emma ville i alla fall dra till den nyöppnade krogen i Göteborg och visst blir man sugen! Det enda som sätter stopp är hur man ska ta sig dit och hem. Hade det varit sommar hade det varit lättare både för oss som ska irra omkring, och för den som förmodligen åtminstone får hämta - tåg kan man ju alltid ta dit. Det är ju inte lockande att åka 10 mil klockan ett på natten i ruskväder? Men en stor pengsumma och gott humör kanske kan locka någon bilförare? :) Haha!


Backstage 12/2!

Hittade lite vimmelbilder från i fredags :)

 


 


God morgon!

God morgon! Hoppas ni har sovit gott, för det har då jag gjort :) Sov dock lite längre än vad jag skulle så gick inte upp ur sängen förrän halv tio. Detta resulterade i att jag blev lite försenad men eftersom inte våran lärare var där just då så var det ingen skada skett ;)

Just nu sitter vi och lyssnar om hur vi ska planera för UF mässan som hålls i Vänersborg den 26:e mars. :)

Natti natti!

God kväll eller god natt kanske man ska säga. Nu ska jag krypa ner bredvid min sovande älskling och sova ända fram till klockan 9 imorgon! Börjar kvart över 10 med svenska lektion och sen går jag heldag, fram till 16. Är dock inte så jobbigt, för av någon anledning så går alltid måndag väldigt snabbt. Tummen upp för det (Y)! =)

Lovade ju slänga in bilder från kvällen också men nu när jag äntligen hade kameraladdaren, vart är då kameran? Jo den glömde jag självklart hemma, och mina p-piller... Surt! Nepp, time for bed så sov så gott! Hörs imorran igen :) Natti! ♥

Thai and movie!

Hemma igen efter en god middag på Shangri La. Eftersom New Place var stängt och Amanda & Lundis inte kände för thai så blev vi lite oense om vart vi skulle gå. Dom ville gå till Emmas medan vi ville gå till något annat så vi bestämde oss för att skjuta fram dubbeldejten till någon annan gång. Hur som helst så hade jag och Jimmy supermysigt ändå och söta som dom var på restaurangen, så fick jag en ros innan vi gick - eftersom det är alla hjärtans dag. Supergulligt tycker jag :D

På vägen hem gick vi förbi Ica och köpte med oss en gottepåse som vi ligger och smaskar på medan Wallander tar upp tvskärmen. :)


Valentine

Hoho! Ligger och degar i soffan och är superskruttig men det ska snart ändras! Klockan 7 ska nämligen jag & Jimmy möta upp Amanda och Christoffer och dra till New Placce o käka :) Det blir lite typ av en parmiddag, men eftersom det är Alla hjärtans dag så får man ju hitta på något i alla fall! Det känns lite för vanligt att bara ligga hemma med sin älskling och hyra film, det gör man ju i stort sett jämt, så därför sprakar vi till det en aning ;) Haha.



Får kila och försöka hitta min batteriladdare så jag kan ta åtminstone 6 bilder för ikväll. ;) Hejs!

Lördag

Lördag morgon och nu är det dags för frukost! Jag har lite baksmälla från igår, hade riktigt trevligt o alla var glada och på bra humör! Gick dock vidare till Backstage senare och där var det mindre roligt då det var väldigt tomt. Kom fram en tjej och gav mig en kram då hon trodde jag var någons lillasyster som fyllt 18 i veckan? Haha, trevligt trevligt!

Idag ska jag nog mest ta det lugnt och sen bär det av hem till Matilda på pokerkväll. :) Insatsen skulle vara runt 20 kronor. Roligare när man satsar pengar! Blir inte lika långtråkigt då, plus att man kan bli lite rikare :) Haha

Ska kila nu och knöla i mig en macka eller två eller tre! Är riktigt hungrig nu :) Hörs förmodligen senare!


Typiskt mig

Haha! Jag är sjukt lat, orkar inte röra mig ifrån datorn! Usch jag kommer inte hinna med någonting känner jag x) Detta var ett riktigt meningslöst inlägg men vafan, ni får leva me´t :D

Walk


Städa och sen tigga skjuts

Hemma nu då och såhär roligt har jag :) Kort mellan inläggen idag, desto roligare för er =) Nu är det dock dags att städa upp och sen greppa telefonen! - Mamma, kan du komma och hämta mig?  Jag är för lat för att åka buss idag och dessutom ska jag ju faktiskt ha med mig lite packning. Skyller på det gott folk, skyller på det...



Hemåt!

Sådärdå! Dags att bege sig hemåt, ska försöka åka och köpa ett minneskort idag också så jag kan ta mer än 6 bilder!!
Man kan ju ta mer bilder med en engångskamera...

NeYo




Emma är hemma!

Föresten är Emma hemma nu! :D Hon kom hem inatt men orkade ändå ta sig upp till skolan. Så för tillfället sitter en brun, fräknik och flagig pepparkaka bakom mig! Blir avundsjuk varje gång jag tittar på henne, jag vill också vara sådär sommarfräsh! =)


Vad händer sen?

Jag sitter och funderar på om det blir någon utomlandsresa i sommar också. Eller flyttar alla vidare till olika städer?
Vart tar jag vägen? Stanna kvar och fortsätta jobba som Skopunktare eller plugga vidare tillsammans med de andra? Jobba i Norge och tjäna stora cash eller bara leva livet med resor osv? Jag måste säga att jag längtar till studenten, mer än något annat, men att inte längre gå i gymnasiet och veta vart man man har alla är för mig riktigt skrämmande. Tänk om man sitter kvar i trista Trollhättan alldeles själv, går och jobbar, kommer hem igen, sover och går och jobbar igen. Det låter verkligen inte lockande någonstans!

Skulle sjukt gärna vilja åka utomlands och jobba över sommaren, som typ inkastare eller vad som helst. Bartender? Men som allt annat så kostar det ju, och pengar - det är något jag inte har så gott om just nu.

Ska i alla fall jobba på Skopunkten under sommaren och sen får vi helt enkelt se. Antingen blir jag kvar eller så fortsätter jag vidare med något annat, något nytt!


Halka - handla - mysa!

Halloj! Sista lektionen för dagen nu sen bär det av hem, packa ihop kläder och dra till Halvorstorp. Får hoppas att pappas bil är hemma så jag kan dra till Jätten och köpa det som jag ska bjuda på ikväll. :) Blir förhoppningsvis riktigt myskul ikväll med någon god mat (om jag inte misslyckas ;D) efterrätt, musik, spel och alkohol! Ska bli skoj och flum!



På tal om ingenting, all denna snö som ligger överallt börjar verkligen bli irriterande. Eller snö, is mer! Gick moonwalk fast framåt igår hem från skolan och idag kändes det som jag gick balansgång och det blev en hel del snygga rörelser för att slippa hamna i backen. Härligt och ha en lång nerförsbacke också på väg och till skolan, som oftast dessutom är full av ungar med pulka. Kommer garanterat bli påkörd av någon innan snön är borta. Man kan ju fundera på varför jag går denna vägen om den nu är så riskabel, men har man bråttom till skolan så orkar man inte gå en omväg. Nu vill jag ha sommar! Cykla på min coola blåa och ta sig fram på några få minuter.


Ohno

Och såklart när man precis ska stänga av tvn börjar Scrubes. Hmm... Får överväga lite, sängen eller tv - tv eller sängen...

SOV GOTT! =)

På tal om ingenting

Av någon anledning så har jag glömt filmen helt totalt! Antagligen är den snart slut, o tur är väl det eftersom jag måste upp i tid. Börjar så tidigt som kvart över åtta och jag får inte komma försent! Hoppas jag lyckas gå ifrån datorn bara, för den är verkligen någonting som gör att man stannar uppe länge - iafl för min del.

Woho, nu börja lite partymusik i filmen här. Den där låten med en ko bjällra eller va de är ;) Haha!

Imorgon ska jag & mamma dra och köpa mat tills imorgon kväll då tjejerna kommer över. Förhoppningsvis blir det mycket trevligt :D Och där var filmen slut...
Ne, nu får jag också ge mig. Ska ringa upp Amanda en sväng och sen krypa ner hos min varma älskling. Hörs imorgon!

Bitch.




Fast and the furious

Sitter och kollar på Tokio Drift på 6an. :) Bra film! Blev inte mycket skrivet idag heller tyvärr. Har haft lite fullt upp med saker hit och dit. Ska iafl fortsätta kolla på filmen nu ;) Slänger nog in ett inlägg precis innan sängen.

Hörs snart igen!

Tjockis Malin

Sitter & trycker i mig gårdagens godis - smarrigt och gott! ;D Dock inte speciellt bra med tanke på att jag har fått ett hål i en av tänderna. Var faktiskt inte alls beredd på det när dom sa det till mig, då jag aldrig har haft något förut. Men, men... Tänker man på året som har gått så har jag nog faktiskt knölat ner mig en hel del onyttigheter - både för tänderna och för kroppen. Skärpning på mig! =)

Nu ska jag trycka ner sånt här istället xD Haha


Uppdatering - 0

Bad update - sorry! Har varit en riktig slappis dag och det är faktiskt nu som jag sitter vid datorn för första gången idag. Och sista, för snart äre läggdags. ;) Min dag har inte varit något speciell överhuvudtaget så skippar att tråka ut er detaljer. Var på studiebesök på Swania, käka en bakadpotatis som inte var god, skulle till skolan men lektionen hade blivit flyttad, hem o sova igen. Tadaaa! Trolleri trollera, dags att sova igen. Ska bara kolla schemat när vi börjar. :)

Snart kommer Emma hem också! :D

Trevlig kväll

Sådärdå. Hemma igen efter en trevlig kväll med mina små vänner :) Bakade en helt totalt misslyckad kladdkaka som såg hur äcklig ut som helst. Var inte något vidare god heller för den delen. Ska strax bege mig till sängen och sen blir det upp i tid för att sedan dra till Swania klockan 10 imorgon bitti. :)

Sov gott på er :)

H-torp tonight!

Nu drar jag & Jimmy strax till Jätten och köper grillad kyckling med potatissallad. :) Gotti! Efter det bär det vidare till H-torp för o träffa brudarna. :)



Yesterday

Eftersom jag kom hem ganska sent igår så hann jag inte ladda upp bilderna jag tog igår hos Amanda. Så slänger in dom nu istället :)

        




Thailand






Försovning

Precis köpt en macka & cola och ska strax fortsätta med Konferens & Reception lektionen. Efter denna har vi bara en lektion kvar och sen blir det hemåt och röja upp i lägenheten. Såg förjävligt ut när jag lämnade den efter att ha vaknat 20 minuter innan lektionen börja. Detta resulterade i att jag även blev en kvart försenad... Varför ska jag ha så svårt att komma upp på morgonen?

Gabriel Antonio

Har nog lagt ut dom här låtarna innan i bloggen men det är verkligen musik jag aldrig lyssnar på! Skitbra!




Eyes

Med brist på sysselsättning & otroligt trist lektion så sitter jag och trixar med bilder hit o dit.  



Har fula ögonbryn på denna dock...


Lipz

Bild från i fredags. Lånad av Sara ;)


Städa & köpa minnerskort!

Då sitter man  här i skolan igen. Ny dag, ny vecka, nya uppgifter att göra. Baj.
Ska förmodligen följa med Amanda hem efter skolan idag :) Måste dock hem till lägenheten först och röja undan lite, för sist jag såg den var det mina kläder överallt. Som det brukar med andra ord. =)

Måste försöka åka ut till Överby och få köpt ett minneskort till min kamera, kan ju vara roligt att kunna ta mer än 8 bilder åt gången :) Eller hur?

Mysgranne

Angående våran granne som sprang upp och ner häromdagen så hade han tydligen sprungit till Sibylla med en golfklubba. Blitt arg för nånting, vet inte vad? Mysiga grannar med andra ord!

Söndag!

Skandaldålig på att blogga i helgen så slänger in mitt första inlägg nu! Igår var vi hos Jimmys mamma som fyllde år i fredags. Det bjöds på smörgåstårta, kaffe & vanlig tårta. Tror jag gick upp sisådär 5 kg med tanke på hur mycket jag proppade i mig, men hennes mat är alltid så himla god! :D Man får passa på, som man säger. Höhö!

På kvällen blev det Backstage och mitt kort känner sig nog riktigt misshandlad med tanke på hur många gånger jag betala med det. Usch, vill inte tänka på hur mycket pengar som brändes. Hade roligt iafl, och det är väl trots allt det pengarna ska gå till! :) Har nog gjort slut på 1500 kr på 3-4 dagar... Inte bra Malin, inte bra! (Dock inte bara på alkohol så ni tror jag är ett riktigt fyllo haha)

Laddar min kamera nu också så snart blir det bilder. :) Ska gå o dega i soffan nu, fof trött från gårdagen.
Tjaoo!


Kalas & nu konstigt folk

Tillbaka till lägenheten igen :) Dock äre nån konstig kille som springer upp och ner här i trappuppgången. Han plingade på våran dörr precis, så blir lite småskraj. Konstigt folk det finns egentligen.

Fick hur som helst en kamera idag av mor och far =) O bra grejer från min syster! Imorgon blire till att ta bilder så bloggen blir lite mindre livlös! :) Kanske ska ta kort på han som springer upp & ner? :) Nee... Nu ska jag strax krypa till kojs så sov så gott! :)

Powernap

Fy fasen vad jag är trött :O Ska nog ta mig en lite powernap så man orkar hålla huvudet uppe ikväll =)

Kaffesug

Suget efter kaffe börjar komma igång nu. Får göra mig en kopp, eller två! =)


Pics.




Kalas!

Tänk att en sån grej kan göra så förbannat ont inuti. Vet varken vad jag ska göra eller säga.

Idag ska vi ha lite kalas hemma, jag & familjen. Ska bli mysigt men egentligen känner jag för att borra ner mig i en kudde och sätta på nån bra film. Kura länge & vakna upp med en bättre magkänsla. Jaja! Länge sen jag såg både mamma, pappa och syster så ska bli kul och träffa dom :D Dom gör mig på bra humör!


Yesterday

Igår var vi på Lipz och det var allt roligt! :D Körde på minimum alkohol så brände inte mer än 200 kr. :) Förfestade på Backstage med massor av trevligt folk från Malins skola. Mycket skoj :D

Var och shoppa en sväng igår också :) Ett baslinne, lackleggings, en t-shirt, ett blommigt linne & Björn Axen saltvattenspray. Aldrig provat så fick lite lust o testa! Hade saltvattenspray från H&M en gång i tiden som var någorlunda, men känns ju som att Björn Axen ska vara bra! Jaja, let´s try it! ;D


Yr

Usch, jag är yr i huvudet och är trött. Kan det bero på att jag gick upp såpass tidigt i jämförelse med alla dagar som jag har varit sjuk? Eller kan det vara pågrund av all snuskig bananfluor i tänderna? Damdamdamdaaaam!

Torsdag 4 februari!

Halloj!
Har varit på Högskolan i Väst idag och gått runt o kikat på montrar samt lyssnat på en föreläsning. Låter faktiskt som att högskolan här i Trollhättan verkar väldigt bra, men ska man plugga vidare - då är det ju roligast att åka till någon annan stad och uppleva lite andra saker än det man är van vid.

Glömde totalt bort o säga vad jag fick av min älskling igår! :) En locktång från Bellbox, bodylotion och en cool necessär full av paljetter - svart. Det var verkligen saker som jag behövde! Och då menar jag verkligen behövde! :D På fredag blire lite myskalas med familjen här hemma i Halvorstorp, o då får jag nått av familjen också :) Höhöhö!

Nu ska jag göra min Charles Dickens presentation, igen... Jädrans skit dator!

Nighti

Nu mina kära vänner är det dags att gå och lägga sig. Så blir inga mer inlägg förrän imorgon! :) Hoppas ni får en god nattsömn =) Usch, ska upp till tandläkaren imorgon tjugo i 9 :( Buhuu.

Sov gott!

Thai och gotta!

Har nyss ätit thaimat med älsklingen ♥ Jätte gottit :) Var även en sväng på Maxi och köpte lite gotta tills ikväll! Nu ska vi se på en film som börja nyss på 6an! :D

Lill-lördag!

Efter att ha fått ett sms av Malin J, där det står att hennes rektor har köpt 50 kg godis som alla på bussen får möla av, så kommer jag inte kunna låta bli att springa till affären sen och köpa! Jag vet, samvete, att jag skulle försöka låta bli allt onyttigt men med tanke på att jag gick 3 h igår och att det är "Lill-lördag" idag så gör det faktiskt ingenting! Och jag är faktiskt inte tjock! :)




Hela historien slutar med att Malin inte får på sig sin balklänning den stora dagen och får istället nöja sig med mormors nattlinne. Den har ju faktiskt en blomma på sig...

 


Gårdagens bilder!

Bilder från våran lång promenad igår kväll! Gick runt kvart över 9 och kom hem klockan 12. Mot Shell och vidare upp förbi Ritz. Sedan fortsatte vi  mot innovatum och förbi slussarna och hamnade i Skoftebyn. Där
gick vi en runda och sen bar det av hem igen. Känns i benen idag kan jag säga då det verkligen var snöigt och djup snö att ta sig fram i. Men herregud vad roligt vi hade! :D




Dags för!

Det finns nackdelar med att inte bo, (bo halvt) hemma. Det är att man måste handla själv, städa överallt själv, tvätta själv & packa upp tvätten själv! Och det är det som står överst på min "Att göra" lista för tillfället. En hell, fullproppad tvättkorg väntar i hallen på att jag ska lägga ut varje plagg i rätt låda och sortera strumporna så dom sitter med rätt kompis.
- En blå med blå, en svart med svart. Det fattas en svart och det finns tre blå! Är den verkligen blå då?



19 today!

Då var man ett år äldre än 18 och har ett år kvar till 20. Att fylla 19 är inte dirket något speciellt, förutom det som händer under året - studenten osv. Vet inte hur många "Grattis" jag har svarat på nu, både på mobilen, facebook & msn. Tack ska ni ha allihopa! :)

Ska försöka göra mig iordning lite grann nu så man åtminstone känner sig lite fräsh. Kul födelsedag - sjuk, ofräsch och helt ensam! (Kanske därför jag är ensam!)  Hahaha!

Kollar runt på olika tårtor som jag funderar på att göra till kvällen då jag bjuder hem tjejerna på middag, och är starkt inne på att försöka göra en Amerikans chokladtårta!



Picture of Chocolate Fudge Cake Recipe

Lånade bilder, ser dom inte galet goda ut?! :D

Negativ

Hallå!
Blev ingen skola idag heller... Och jag kan knappt beskriva hur förbannat less jag är på att ligga i den här soffan och glo framför mig. >:( Jag tänker faktiskt inte ligga en dag till, så imorgon blir det skola vare sig det vill sig eller inte! Och jag har tandläkartid imorgon också... Usch! Funderar på att avboka den för känns inte jätte lockande att ligga där när man är sjuk.

Usch o fy!


Lång promenad

Puhu! Har varit ute o gått i 3 timmar med Amanda ikväll :D Jätte skönt att komma ut och röra på sig, men känner mig för tillfället febrig igen. Kanske inte var superbra att ge sig ut i snöstorm när man har/är sjuk. :/ Får se om jag går till skolan imorgon iafl, känner mig inte alls bra för tillfället. :( Fan att det aldrig kan ge sig, denna förbannade förkylningen!

Ska iafl lägga mig o sova nu. :) Sov gott på er!

Saknad!

Usch jag saknar dej JÄTTE mycket nu min lilla bakelse. :( Vill att du ska komma hem nu, men du har en hel vecka kvar i värmen. När du kommer hem ska vi se till att få gjort det vi snackade om innan du åkte. :) Gå och äta på New Place, parta loss, dra och shoppa o massa annat skoj. Älskar dej din fis! :')


En riktig sexy mama! :D

H&M





Fina underkläder från H&M

Idétorka

Just nu funderar jag på vad man ska hitta på ikväll. Antingen blir det inget eller så blir det något. Jag är sjukt uttråkad av att bara ligga hemma här i soffan och på tvn finns det ju inte direkt något som lockar.

Man blir verkligen tom på ideer när man ligger hemma, iafl jag. Jag har inte någon som helst aning om vad jag vill hitta på! :S

Pancake

Resultatet - Pannkakor! :D


Och nej det är inte en korv som ligger på högra bilden. X) hahaha

Stekis!

Vad kan det vara jag står och steker nu? :)






Jeansleggings

Sitter och kikar runt på olika jeansleggings på Bubbelroom. Tycker det är grymt snyggt med jeans, men det är inte lika bekvämt som leggings. Därför skulle jag vilja ha lite fler jeansleggings. :) Då blire snyggt & bekvämt!

VILA Jeansleggings
VILA Cleave Jeansleggings


Jag har det bra jag

Så här ser det ut utanför oss just nu. Snöigt, kallt och lite slaskigt...  Tur att man sitter inne och myser under en varm filt :)


Frisk nu!

Hej!
Börjar äntligen känna mig friskare nu. :) Hade lite feber i morse när jag vaknade och huvudet var tungt, men bortsett från det så känner jag mig relativt bra nu fram på eftermiddan :) Gött! Kan jag gå till skolan imorgon också, så förbannat jobbigt att missa hela tiden. Och jag som redan ligger efter med vissa grejer...

Ska göra mig en macka nu, o sen funderar jag på att dra och träffa folket i H-torp. Var länge sen jag såg dom, förutom Malin då :)


Godnatt på er

Nu ska jag försöka sova, så hörs inte mer idag! Ha det gott o sov så sött :) ♥

Cp


Tv

Glor på Paradise Hotel ;) Var på Konsum förut och fick köpt mina apelsiner. Blev även lite bananer och en påse godissnören. :) Man får faktistk gotta sig när man inte är frisk! Det blir nog ingen skola för mig imorgon heller, jag ska försöka bli helt kry först, pga av erfarenhet att det annars oftast blir värre igen.

Nu ska jag strax skära upp lite frukt och göra en fruktsallad med lite gott i :)




Fobier

Har precis kollat på Outsiders som handlade om fett. Var ju bla en tjej som var livrädd för tjocka människor, fick panik och började gråta så fort hon närmade sig dom. Det är rätt konstigt vad mycket olika fobier det finns bland olika människor. Själv är jag livrädd för spindlar och småkryp men det är ju inte direkt en ovanlig fobi. ;)

Har ni några fobier? :)


Pic.


Kamera!

Kommer få en kamera i födelsedags present! :D Så nu blir det äntligen till att börja mer egna bilder! Anledningen till att jag vet vad det blir är för att jag den här gången inte ville att mor & far skulle köpa utan att fråga vilken modell det är jag önskar mig. Har blivit ganska fel med det många gånger nämligen :P






















This one! :)


Orange

Jag har fått något typ av beroende när det gäller apelsiner. Så himla gott är det! :) Ska nog springa bort till Konsum sen och köpa ett par stycken, det är ju faktiskt bra med vitaminer när man är sjuk! =)




En timmas snack på telefon!

Oj vad mycket nya besökare det har varit idag såg jag nyss :) Kul!

Pratade i telefon med Malin för en stund sen, i över en timma! Haha, tiden bara flög iväg trots att vi inte pratade om något speciellt. Hon berätta om att hon käka vindruvor och så pratade vi om Top Model som båda sitter och glor på. Haha, knäppt.

Älskling kom hem nyss vilket gör mig glad :) Är så himla tråkigt att ligga själv när man är sjuk, man vill liksom ha någon som kommer med pussar och pysslar om en. Man vill vara lite bebis på något sätt, haha!


Snart 19

Nu är det bara två och en halv dag kvar tills man blir 19. Att det redan har gått ett helt år. Blir nog inget större dock, utan tjejmiddag med mat, tårta, vin o glatt humör :) Förhoppningsvis kan väl alla komma om jag har möjlighet att flytta det en dag, men om det inte går så får dom som kan komma :) Svårt o anpassa sig efter alla då det inte alltid finns möjlighet till det. Så jäkla typiskt att alla ska ha planer just den helgen, men vafan. Finns det inget o göra åt saken, så finns det ju inte. :P 

Nu ska jag iafl fortsätta kolla på Top Model! :D 


Sjuk

Goddag! Blir en sent första inlägg idag, har blivit sjuk så har inte orkat sätta mig vid datorn alls idag. Jag blir så irriterad av att jag alltid ska bli dålig. :( Ska kolla lite på tv nu under en varm filt så blir väl inlägg lite senare istället :P Ha de gott! :)

Nighti

Nu mina kära vänner ska jag också gå till sängs. :) Tror sängen är tillräckligt uppvärmd haha. Sov så gott så blir det mer uppdateringar imorgon :) ♥


Dags för...

...en kopp te :) Trots att jag fortfarande är arg så finns det inte mkt o göra åt saken, bättre att njuta av tiden innan jag ska gå o lägga mig  inför en ny skolvecka. Börjar sent imorgon, därav att jag är uppe så länge :)



Helvete

Jag blir så arg! Jag blir såååå arg!!!!! Satt med den där förbannade engelskan hur länge som helst och när jag tillslut blev klar och skulle spara skiten, jo vad händer då? Den försvinner, så nu måste jag göra den en gång till!!! Jag orkar inte :'(

RSS 2.0