Nada

Åh, jag får ingenting gjort! Jag är alldeles för okoncentrerad!


1824

Dom här såg ju inte så svåra ut, om det nu inte är så att bollen ska sväva :O ;)


Pilates

Blev lite inspirerad av att börja träna med pilatesboll. Vi har ju faktiskt en sån hemma så varför inte bara börja sätta igång egentligen? Måste dock lära mig lite övningar först, annars lär jag väl bara sitta på den o se ut som ett fån :)



Fruktsallad med hallon!

Sitter nu med en god fruktsallad & en kopp rykande te som jag precis har gjort. Ska skriva klart min redovisning om Charles Dickens nu eftersom jag aldrig blev klar med den. Suck! Jaja, slänger nog in ett inlägg emellan för jag kommer väl garanterat bli uttråkad. ;P 





                                     


Söndagsmys!


   



Brukar inte vara så super förtjust i pizza men denna är verkligen så jävla go, även om den inte alls ser ut att vara det. ;) En A la bella från Stavres! 4/5 toast - kanongod!


Halvorstorp

Nu bär det av til H-torp. :)


Inga bekymmer

Grå himmel, många minusgrader ute, man är helt blek och har massor att göra. Det är vid såna här tillfällen man rå-längtar tillbaka till Bulgarien, jag vet att det är tjöt om det, men det är verkligen så! Då fanns det inget annat att tänka på än att ha roligt!




Söndag

Oj vad statistiken sjunker snabbt när man inte är aktiv under en dag eller två! Men det går ju inte att sitta hela dagarna och skriva inlägg efter inlägg. Möjligtvis i skolan o så, men på helgerna finns det tyvär inte så mycket tid, för min del iafl.

Jaja :) Sov länge idag då jag satt uppe och prata med Malin i telefon i två timmar igår natt! Var på lite smått damp humör så det var väl därför det aldrig blev nått slut på samtalet. x) Men kul hade vi!


Shopping, krångel o nu film!

Vad krånglit blogg.se har varit de senaste dagarna. :S Har inte kunnat logga in eller någonting idag, men nu verkar det ju faktiskt fungera igen :) Trevligt.

Jag & Jimmy var som sagt på Överby idag, fick köpt mig en tröja :) Kollade runt lite i affärerna och gick sedan till Briggen och tog en bakad potatis med räkröra. Fy fan vad den är god där, helt klart en riktig favorit! :) Inte speciellt dyrt heller för den delen, o det är ju ett plus :)

Nu slår vi tillbaka till 4an och fortsätter kolla på den konstiga filmern Number 23. Men har man väl börjat kolla så får man ju faktiskt se klart den ;)


Lördag

Hej!
Har precis tryckt i mig lite frukost med min älskling. Ska springa in i duschen så fort som möjligt och sen drar vi till Överby en sväng. :) Hinner inte skriva mkt nu men blir förhoppningsvis mer inlägg idag än igår. Ha de gott!

Sovdags!

Haha, ett inlägg på en hel dag. Sorry för det, men jag har verkligen inte varit i det kryaste laget idag. Är fortfarande helt trött och seg i kroppen från gårdagen. Jisses.

Ska alldeles strax krypa ner i sängen och försöka få lite sömn så man kommer upp i tid imorgon. Har inte lust att dagen ska gå till spillo som helgerna oftast gör. Nä, imorgon drar jag och Jimmy upp i tid. Dessutom ska vi köpa godis också som vi har varit sugna på hela kvällen, och när vi väl gick till affären så var den stängd. Typiskt...

Jaja! Hörs imorgon :)

Snurr snurr

Huvudvärk, snurrig och ont i kroppen. Det är känslan man får när man har haft en rolig kväll men med lite för mycket alkohol. Är hungrig som en gris, men finns inte något gott här hemma. Men att gå ner och köpa en pizza är långt ifrån vad mina ben orkar. Och jag! Och sen ska vi inte bjuda Trollhättan på en ful Malin heller, inte idag.

Ne, ska göra mig en macka eller nått. Hörs senare! :)

Btw, fy fan vad mycket patetiska brudar det finns som endast går ut för att tro att dom äger världen och att dom kan göra vad fan dom vill. Stanna hemma!


Torsdag

Sådärdå! Ännu en skoldag avklarad. :) Är otroligt slet för tillfället och väldigt trött. Köpte hem lite gotti middag som jag ska börja göra iordning så fort älskling har kommit hem. Det blir potatisgratäng, skinksnitzel och bearnaesås. :)

Ska nog ta mig en liten powernap innan det är dags att komma igång inför ikväll! :D


Godnatt glass!

Nu ska jag trycka i mig lite B&J glass och kolla en snutt på tv. Sen blir det läggdags för min del. :) Sov gott!

Packa & dra!

Nu drar jag upp, packar väskan & beger mig sen till Jimmy! Ska hämta upp min Ben & Jerry glass på vägen som jag glömde at MJ´s house igår. :) Gotta gotta


Tea

Ska kila och göra mig en kopp té nu & sen blir det att ringa runt lite :) Pluggandet får vänta tills imorgon.
Hörs senare ikväll!


Mys!

Bilder från våran sconéskväll förra veckan :)


Grymme gott!


Blööh

Vad snajsigt duktig jag har varit nu! Har skrivit klart min powerpoint presentation som vi ska redovisa för 2orna i morgon. Säkert 10 sidor blev det så jag kan inte annat säga än: Redig Malin, redig! Gav mig själv en liten klapp på axeln också :)
Nu skulle jag däremot behöva göra klart min andra redovisning som vi har i engelska på fredag. Om Charles Dickens. Helt ärligt - Jag orkar inte! Har ju suttit här i ett antal timmar redan för att få den första att bli bra, och nu vill jag faktiskt inte göra den andra. Nej nej nej! :( 


Taco

Älskling ska snart komma hit och har förhoppningsvis då köpt med sig tacos grejer. :D GOTTI!!


Farväl!

Om drygt en timma åker Emma till Thailand, långt bort från Trollhättan, och stannar i 2 veckor!!! Åh vad jag är avundsjuk och buuuuhuu vad jag kommer sakna dig! Så mycket! :'( Love you little Emma fis!


Räkna med att jag står på Landvetter med en nasduk i handen! Eller kanske inte x)


Fresh

En dush, fräsha kläder o lite smink ska nog göra susen med tanke på hur jag ser ut och känner mig just nu.


Mycket gammal bild


Skaaa plugga...

Oj vad det snöar ute idag :O Satans jävla skit att det ska bli mer snö hela tiden, den har ju hållt i sig sen innan jul nu. Jag vill ha vår & sommar vafan...

Idag har vi studiedag och jag skulle verkligen behöva plugga idag, har 1 redovisning imorgon och 1 på fredag. Men eftersom jag, Malin & Amanda ska dra till Lipz o skaka rumpa på torsdag så måste jag bli klar med båda idag. :/ Snart så... snart!


Studenten


I väntan på utspringande studenter -09 =)


En full & söt Jimmy som knappat kunde sitta kvar på sätena när jag, Emma & Sara körde runt honom i Vänersborg. Love you!!

Nästa gång är det våran tur :) Kommer bli najs! :D


Strand eller ej?

Vad blir det ikväll? Det är funderingar på Strandgatan, men ännu är det inget bestämt. Vi känner oss egentligen lite för frusna för att ta oss ut i kylan men det är någonting som säger: Åk dit, det är mysigare där än att bara sitta hemma. Beslutsångest. Denna beslutsångest som gör att man istället aldrig får någonting gjort. Nä nu ska jag säga till tjejerna att vi får bestämma oss!

NU!

Bath

Sådärdå! Precis taget mig upp ett varmt bad. Passade på nu när man inte har något speciellt för sig, för hur skönt är det inte att ligga o halvsomna i kokande vatten. :)

Ska göra mig i ordning nu, för att sedan hämta upp Malin från skolan. Sen halv 6 blir det även till att vara chaufför åt mamma också. ;) Får kila nu eftersom tiden är lite knapp.

Ny dag, nya tag!

God morgon! Vaknade för en timme sen och har sedan dess bara legat och mornat mig fram tills nu. Ska ta 12 bussen ner till stan, möta upp mamma och som sagt testa balklänningen jag har hängt undan - igen. Jag har så himla svårt att bestämma mig, och jag tkr det är skitjobbigt att ta beslutet nu. Tänk om man hittar någon ännu finare sen? Jaja, man får väl tänka omvänd tanke också, tänk om det inte finns några kvar sen.

Förhoppningsvis stöter jag på Malin på bussen, för hon började nämligen halv ett idag. :) Hade varit kul o sitta o tjöta en liten sväng med henne. Får kila nu! Hörs!


Sommar, cab & en Malin!


God natt & sov sött!

Nej kära folket, som inte för tillfället har roligare för sig än att läsa min blogg, nu ska jag gå till sängs då mina händer är iskalla och snart fryser fast i tangentbordet. Imorgon bitti drar jag & provar balklänningen igen. Synd att man inte kan prova baldejt också när man ändå är där. Kanske man hade hittat någon som passa? Vilken affärsidé!

Sov gott! I alla fall goare än mig som inte har någon varm krabat att krama om och pussa konstant. :( Saknar dej redan min lille nallegos! ♥

Sand.


Pics.

Sitter här hemma vid min stationära dator från 80-talet och kollar igenom mina mappar. Hur länge sen som helst jag snoka runt här, och till förvåning har jag ju faktiskt en hel del bilder. Gamla är dom ju förstås, men ändå :) De nyaste är från i somras. Varenda bild med sig ett minne, om vad vi gjorde den dagen och vilket humör man var på. En bild säger mer än tusen ord!


Denna bilden var inte tagen igår. Måste vara från -07 llr nått?


Värm mig!

Fy fan vad det är kallt i vårat hus! Och jag kommer få sova själv idag dessutom  :( Varför ska det alltid vara som kallast när man inte får sno någon annans kroppsvärme? Eller är det kanske så att man inte tänker på kylan lika väl annars? Hmm. En funderare det där, speciellt för er som gillar att fördjupa er. ;)

Kvällen, som vi tillbringade hos mig, var iafl trevlig. :) Det var synd att varken Emma llr Sara kunde joina oss, men imorgon blir det förmodligen en girls night för oss allihopa :D Och jag är leeedig imorgon! So happy! I´m so happy! lalalalalaaaa! :D

Cold

Hemma nu! Har i och för sig varit det i en timma men känns som 5 min. Nu snart kommer Malin, Amanda & Matilda att komma förbi, då mamma inte blir hemma ikväll, och hitta på nått. :) Jag vill verkligen försöka ta mig till Jätten, men pga av att det är så fruktansvärt kallt ute så motstår jag gärna att ta en promenad. Kommer väl frysa röven av mig x)

Amanda kanske skulle åka förbi med sin pappa, o snäll som hon är sa hon att hon möjligtvis kunde lägga ut åt mig. Vi får se :)

M.


Dancer



Typ fredag... Typ! :)

Hur gött som helst! Lediga både tisdag & onsdag. Egentligen skulle vi ha haft turismen men eftersom vi har en sån snäll lärare lät han oss få jobba hemma istället. :D



I want!


Chocolate Fudge

Pust. Sitter på lektionen och skriver om Personaladministration. Försöker få så mycket som möjligt gjort, eftersom jag känner att jag ligger en aning efter i skolan. Vill inte ha ännu större "att göra" högar.

Idag ska jag träffa Malin, Matilda & Amanda och förhoppningsvis ska vi hitta på något skoj! Jag är lite smått sugen på glass, hade varit gott o dra o köpa en Ben & Jerrys. Ska försöka tvinga Malin, men pga av hennes brist på pengar så skulle jag gissa att svaret blir nej. Då bjuder jag! Jag vill ha glass & btw så fick jag min lön idag :D


Du & Jag <3

Ett & ett halvt år med dig, igår!

Jag & älskling bestämde oss därför att ha en mysdag med varandra så vi gick ut och åt på New Place, jätte gott och tack älskling! Sedan blev det till och hyra film och köpa godis och popcorn. Vi hyrde filmen I love you man, vilket titeln passade in riktigt bra. :) Jag älskar dej Jimmy Andersson! <3


Bomb-huvud

Det känns som huvudet ska sprängas vilken minut som helst. Har en sån förbannad huvudvärk som är resultatet från gårdagens partaj. Vaknade vid 12 imorse och har sedan dess bara legat och degat framför tvn. Och det ska jag fortsätta med nu! Hörs sen. ;)


Sån partynatt det kommer bli!

Nu drar jag till Matilda på förfest & sen dras det vidare till Harrys! Ses vi där? ;)

Sluta köp!

Usch jag har inte en aning om hur mycket pengar jag har på mitt kort. Tycker det är smått konstigt att det aldrig tar slut? Kan det vara pågrund av mina höga inkomster varje månad? X) (skämt åsido) Nu i januari har jag inte jobbat någonting! Det kommer svida att inte få någon lön i februari, så får försöka spara så gott det går - vilket jag är kass på.

Som tex igår då jag från början bara skulle ha ett puder. Hittade en mascara jag tänkte jag kunde prova och pudret som jag var ute efter. Gick vidare in på Vero Moda, köpte ett linne. Drog till Gina, köpte ett linne. Sammanlagd summa: Över 500 spänn när jag bara skulle ha ett förbannat litet puder för 100kr! Åhh! Inte konstigt att min byrålåda går sönder var och varannan dag och att garderoberna är så överfulla att jag få knö in det. Och sen hittar man en topp man köpte ett halvår tidigare, men nu är den plöstsligt inte snygg längre.

Sist jag rensade, hade jag en stor svart sopsäck, plus 3 ica kassar. Allt blev fullt, men garderoben var fof knökig. Och nu är den överfylld igen. Någon som vill ha gratis kläder? Kom hem till mig i helgen! :D haha


PARTY

Ikväll ska vi till Harrys i  Uddevalla! Besök nr 2 för min och Emmas del, besök 1 för de andras. Kommer bli grymt kul o är super taggad ;) Ikväll kör vi brudar!! :D


Trött = försovning

Ny dag! Ännu ett tillfälle att försova sig på, då schemat har ändrats från att börja 9.25 till 8.15. Varför kan inte jag, som många andra, var pigg på morgonen istället för 2 på natten? Hur ska jag klara mitt framtida jobb, så länge jag börjar innan tio? Jag får nog se till att skaffa ett nattjobb, tex stå på Mc Donalds och servera en kladdig cheese på Nyårsafton ända tills man är 50 =)?



Måste faktiskt säga att jag inte håller med om i´m lovin´it. Jag älskar inte donk.


Gabriel music






Gammal musik från Gabriel Antonio, men fortfarande lika bra! När man hör låt nr 2 så vill man ju dra på partyyyy ;)


Natti!

Sådär då! Nu landar andra & sista inlägget för idag, det blir heller inte speciellt långt då jag måste komma i säng så fort som möjligt. :) Har så himla svårt att gå upp på morgonen.

Hoppas iafl ni har haft en fin kväll så ska jag försöka skriva lite mer imorgon och lägga till lite mer bilder :) Inte kul med bara massa text jämt. Sov så gott! ♥

Från pepp till pung

Med en halv pizza i magen, kroppen på soffan & pepsin framför mig känner jag mig som en riktig flöthög. Jag & Emma hade tänkt dra till Lipz ikväll, dansa bort några kalorier, men nej. Vi ändrade oss i sista stunden och bestönde att vi taggar oss för Harrys imorgon istället. Men nu när jag tänker efter så blir man lite fundersam. Vart är de där impuls-krogbesöken vi så länge har pratat om att vi ska göra? Det får faktiskt bli skärpning på oss nu! Inte ett enda impuls har vi gjort :O Dock gjorde jag & Sara det från i somras!

- Vad händer ikväll?
- Vet inte, tat lugnt.
- Okej, jag med...
- Vi drar till Lipz vafan!
- Orkar vi verkligen?
- Jaaa!!
- Okej, jag kommer strax!

Typ så såg det ut många gånger innan de sexiga brudarna (mowhaha) drog till Trollhättans enda och sämsta nattklubb, eller Uddevalla! Vart tog den tiden vägen? :)


Back

Yo! Hemma hos Jimmy nu. Jag hade nästan glömt hur riktigt roligt det faktiskt är väl hemma i Htorp. :) Så mycket man hittar på hela tiden, istället för att ligga på soffan i lägenheten och lata sig. Men det är skönt det med ibland :) Nu ska vi strax hyra film! Hörs sen! :)

Halvorstorpsfika

Är i Halvorstorp nu, och snart kommer Emma & Amanda över på kaffe. Kanske Sara också, om hon får tid över :) Hade lite planer för scones eller nått gott till, fast då kanske man ska dricka te istället för kaffe. :) Jaja, dags att kika recept!


Latmask var det här!

Jag är lat, sleten & trött! Detta är inte min dag helt enkelt...


Malin får besök av Malin!

Det blev inte något Överby, ingen fika - ne vi träffades faktiskt inte alls. Ska dock göra det lite senare, men eftersom både jag och Emma har lite plugg att ta igen så tänkte vi att vi passar på o gör de på förmiddan. Börjar ju inte förrän 13.20 imorgon så kan man ju vara uppe länge idag =) Smart asses.

Snart kommer Malin förbi innan hon ska på körteori. Gött som fan att man slipper det där! Tänk att det har gått ett år redan. 1 år sedan jag fick mitt körkort... Känns inte som så länge sedan, men det är det =) Anyway så funderar jag på att bjuda Malin på kaffe. Kaffe är faktiskt gott.



Mitt kommande besök!


Inget presentkort ju!

God morgon! Om man får säga så såhär dags, men det är ju trots allt mitt första inlägg för idag, och lite tråkigt att alltid inleda med "Hejsan"! ;) Jag är en riktig gottegris idag! Inga lektioner alls, den enda som vi nu skulle ha haft blev också inställd så free day for me.

Kanske ska åka en sväng till Överby med Emma & Amanda för att hitta på något, men eftersom jag har glömt mitt presentkort på 200 kr hemma i H-torp, så vill inte jag åka med!! Haha. Då kan jag ju inte shoppa nått eftersom det känns tråkigt o betala för någonting man annars hade kunnat få gratis. Fan också. Jaja, känner jag mig själv så köper jag nog saker ändå, för jag kan inte åka någonstans utan att få med något hem. Kan ju vara därför min byrålåda ramlar ihop hela tiden...? :O


Myskväll med 5 brudar!

Hemma i Jimmys lägenhet nu! Var så länge sen som i torsdags jag sov här sist, och det är riiiktigt länge med tanke på att jag konstant bor här annars. Ska bli riktigt gottit att krypa ner bredvid min sovande baby och ta all hans värme. Mowhaha! :)

Idag var det tjejkväll hemma hos Matilda, jätte mysigt då det är så sällan vi allihopa ses - på samma gång dessutom! Satt & tjötade riktigt länge, och jag och Malin blev jobbigast i rummet. När vi väl börjar, då kan vi nästan aldrig sluta! Kan det vara någonting som fört med sig från när vi satt tillsammans på pottan vid 1 års ålder och kanske skrattade åt varandras bajs? Haha, Malin i bajåldern nu. Nää då :) Hur som helst så blev det till att säga adjö till Matilda vid 10 snåret, och sen bar det vidare - i Amandas bil! Åkte en sväng, men eftersom alla var ganska trötta så blev det relativt snabbt hemåt. :) Tack för ikväll brudar!


Kategori - music!

Eftersom jag är ganska musiknörd lägger jag ju upp en hel del musik-klipp ;) Så fixade en ny kategori för alla dessa klipp - Music. För er som har samma musiksmak som jag ;)

Hard - Telephone

En rätt annorlunda låt från Rihanna & Young Jeezy. Grym iafl ;)





Lady Gaga ft. Beyonce


Love it

Snart slutar vi! :) Fick höra förut av våran mentor att vi inte har de två första lektionerna varken imorgon eller på onsdag! Super najs :D Imorgon börjar vi alltså inte förrän kvart över 12 och på torsdag 13.20! En lektion på vardera dag! GÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖTTTTT!

New Akon song

Nya låtar med Akon, en från 2009 resten 2010. :)


Apple



Ge mig kaffe!

Jag har ont i huvet. En kaffe eller två skulle inte sitta fel just nu!


Drive-drove-driven!


Min helg

Måndag nu igen då! Har inte haft någon dator i överhuvud taget i helgen. Så ingen dator = inget bloggande. ;) Men nu är jag tillbaka igen och ska försöka uppdatera lite bättre framöver i veckan!

Så vad har hänt för min del i helgen då? =)

I fredags hade jag & Emma beslutsångest om vi skulle besöka Harrys för andra fredagen i rad. En betänketid på säkert 2-3h och tillslut blev svaret: Det är försent nu! Istället skålade vi upp med tequila och med Emmas mor, far, bror & hans kompis och det blev en väldans skålande. hahaha.

Min lördag bestod av att möblera om mitt rum, eftersom det helt ärligt sagt har sett ut som ett bombnedlag det senaste halvåret (jag bor ju knappt hemma längre) Ut med onödiga möbler och bort med gammal skit! Dock har jag lite separationsångest så mycket åkte ner i lådorna under sängen... Jaja, det man inte SER har man inte ont av =) (Ägnas till min kära mor) Jag var fylleskjuts också åt min älskling och Emmas bror, min älskling nr 2! ;)

Under Söndagen var vi hemma hos Jimmys mamma med henne, hennes man, Jimmys syster och henns man. :) En massa mannar här ;) Åt mat och hade trevligt med lilla Matilda i centrum. (Jimmys systers barn) På kvällen blev det bion Snabba Cash. Vi var de tre vännerna & Jimmy. Mys!

Nu tillbaka till skolan igen, har lite uppgifter att göra. Hörs senare! :D


Promenad?

Är riktigt sugen på att ta en promenad, så funderar på att gå till H-torp sen. :) Kan behöva lite motion. Frågan är om inte latheten kommer ta över, plus att det är förbannat halt ute och jag inte har några bra skor här. Jaja, kan ju se det som en typ av balansövning så blir det ännu mer motion än bara en promenad. =) Skulle jag ramla så tar jag väl förhoppningsvis emot mig med armarna, och jag behöver faktiskt större triceps så sladdrig som jag är...


Coffe



Dags för en kopp hett rykande kaffe! Black for me


My love


Iyaz- Replay


BAD

På tal om igår, så var jag aldrig skjuts. Men somnade sent gjort jag ändå! Usch jag MÅSTE ändra på mina rutiner, jag MÅSTE komma i säng senast 12 annars kommer jag aldrig orka gå upp igen. Dum Malin!

Start!

Tjoho! Här sitter man med flingor o knäckis och ser allmänt för jävlig ut. Ska strax hoppa in i duschen och göra mig iordning lite grann, gillar inte att gå runt som en slusk. Stannade hemma från skolan idag, dels för att jag försov mig och dels för att jag hade en sån jävla hemsk huvudvärk samt ont i halsen. Tänkte att det är bättre att stanna hemma en dag extra isfl, än att gå o bli ännu sämre. Jag är ju faktiskt på bättringsvägarna nu :) Missade bara 3 lektioner också för den delen, så det går fort att ta igen.


Fylledrivern

Nu är det snart dags att gå och lägga sig, ska dock kanske vara fylleskjuts ikväll så får vänta en aning och se efer. Ikväll spenderade jag min tid med Amanda & Malin :) Vi satte oss efter en liten åktur hemma hos Lundberg och kollade runt lite på datorn och prata på om allt möjligt Riktigt kul hade vi faktiskt, även fast vi inte gjorde något speciellt. Man kan ju säga att man har fått se varandras snygga sidor, ni vet dom man alltid posar fram på bild. ;) Haha, skämt åsido.

Ska dra en kik runt över datorn, sen försöka få svar om jag ska ut i kylan eller inte. Hörs snart igen :)


Dinner

Sådär då! Ännu en dag avklarad. :) Allting har gått väldigt fort idag så finns inte så mycket att klaga på. Jag har varit på bra humör också, så på vägen hem köpte jag lite middag till ikväll :) Det blir barbeque pommes, skinksnitzlar och bearnaesås. Sammanlagt gick allt på 115:- men ibland tkr jag man kan lägga pengar på sånt :) Jag ska ju bli en kock! ;)

3 left

Första lektionen gjord! 3 st kvar! Nu kör vi...


Katchiiing


H&M


 

Sommar outfit jag lätt skulle kunna ha på mig =)
Kollage = me :) Alltihop är från H&M


Ready for love



Gammal men ändå mysig & bra :) För mig för den minnen med sig.


Godnatt folk!

Sista inlägget för idag! Ikväll gjorde vi våfflor iafl :) Såg  dock på receptet att det skulle vara i bakpulver men eftersom vi inte har det hemma så fick vi köra utan. Dom blev helt ok, lite platta o något smaklösa haha. Jaja, det var en kul grej iafl ;)

Nu ska jag iafl gå o lägga mig eftersom jag börjar kvart över åtta imorgon. Hjälp mig upp någon... Godnatt! ♥

More music


Pannkaka

Det sket sig med tacorullarna! Jag gör pannkakor istället! :D

Lycka





 
Vänner - umgås - sommar = Det bästa i hela världen!


Jag har nog aldrig så roligt som jag har med er! Helt klart upplevt bästa stunderna i mitt liv med er, och mer ska det bli! Vänta bara :D!!!


Music







Sourz

Smakade på Sourz första gången på nyårsafton av Amandas kille Christoffer. Hade faktiskt inte ens hört talas om den förrän den kom med som sponsor på Paradise Hotel. Hur som helst så var den riktigt god! :) Var äpple som han hade så har inte testat på dom andra. Kanske skulle köpa en sån till nästa partaj? :) För speciellt dyr var den ju inte hellr.


Vilken kan vara godast måntro? :)


Hårinpackning

Sitter just nu med en hårinpackning i huvet. Mycket nödvändigt, då mitt hår har känts som ris det senaste. Jag använder mig av en hårinpackning som heter Organic Surge. Det är en burk, så du kan använda den mer än 1 gång.


Kanske inte världens underbaraste doft på produkten, men det är till viss del för att den är utan onödiga kemikalier. Den är superbra tycker jag och gör håret riktigt sammetsmjukt. Köpte den för 50:- på Lindex, dock var det rea. Rekommenderar iafl!


Latmask

Klockan är tio i tre och jag är fortfarande seg. Har legat och glott på tv hela dagen, så förbannat lat som jag är. Ska strax springa till Konsum och köpa lite grejer till mina tacorullar jag ska göra sen :P Hörs sen!


Kväll/natt uppdatering

Nu precis åkte Alex hem. Han har varit här idag igen, och vi bestämde att imorgon - då ska vi göra våfflor! Jimmy ville göra chokladbollar idag, men eftersom vi inte hade några andra ingredienser än havregryn och smör så får det vänta. Kollade igenom en recept bok förut också med italiensk mat, och blev taggad att lära mig! Tänk vad kul och kunna laga riktigt proffsig mat så att det smakar som på dyr restaurang. Kanske inte nått för en som går handel, men som man säger - övning ger färdighet. Och så kass är jag faktiskt inte heller för den delen. :)

Nu ska jag kika runt lite extra på datorn och tvn, eftersom det inte blir skola imorgon. Ska göra mitt arbete och skicka till läraren. Kanske blir en natt update sen, men vi får se :)


Kyckling o pasta

Sitter här helt själv i lägenheten och väntar på att älskling ska komma hem. Tycker inte alls om att vara ensam under så lång tid :P Och datorn och tvn har man ju egentligen tröttnat på sen flera timmar tillbaka. Men jag passar på att blogga lite, så får man skriva av sig en aning :)

Just nu lagar jag lite mat :) Det får bli kyckling och pasta för någon bättre inspiration har jag inte för tillfället :) Now back to the kitchen!

Sjuk

Hallå :) Sen uppdatering idag, men har legat och varit sjuk all day long. Börjar må lite bättre nu iafl, febern har lagt sig men hostan sitter kvar. Sov hur läääänge som helst i soffan :P Amanda hade till och med varit här och ringt på men jag har inte märkt någontign. Sovit väldigt djupt helt enkelt.

Nu blire tv :)

Sleep

Sådärdå! Dags för sängen så vi hörs inte förrän imorgon igen. ;) Natti! ♥


Relax

Äntligen dags att ta det lugnt nu :) Flängde runt på Överby, hämtade lite jobb papper och pratade med folket där :) Trevligt då man inte ser alla så ofta. Unnande oss en taco buffé också, och får erkänna att det sved lite i plånboken att betala 99:- per person med tanke på att det inte är så dyrt att köpa själv. Men som sagt, ibland får man unna sig :)

Nu kommer snart Alex hit och ska va med Jimmy, och jag sätter mig nog framför datorn & tvn. Har planerat att lägga mig relativt tidigt idag eftersom hälsan inte är på topp. Förkyld som bara den!

Ha det gott så länge! Uppdaterar snart igen :)


Kombination




Glass, hav och solglasögon = perfekt kombination på sommaren!


Pics.

Sara är bra på att ta kort under alla roliga tillfällen. Det ska jag också bli...


Shopping & promenadsplaner

Jag och Amanda bestämde oss på lunchen att dra till Överby idag. Ska kolla runt lite i affärer, kanske ta en fika och ha allmänt mysigt. Efter det ska vi dra någonstans och ta en promenad =) Behöver verkligen börja röra på mig nu, så ska fixa ett gymkort någon dag i veckan. Ska sen försöka börja strunta i allt onyttigt och istället köra nyttig mat + motion! Taggad som fasen! ;)


Best bitches!


Me and Mand

Idag är det jag och Amanda i skolan! Emma fis är sjuk, igen!



Snooz sen skola!

Hallå igen :)
Skolan nu, har precis skrivit lite uppdateringar på våran affärsidé - tråkigt men nödvändigt.

Hade ganska svårt att komma upp i morse, men efter några hundra snooz så var det dags att gå upp och komma försent som man alltid gör trots att man intalar sig själv att en extra kvart i sängen inte spelar någon roll. Hur som helst är jag i alla fall här nu :) Och snart äre lunch!


Summer

 


0139

Sådär då, dags för sängen :) Blev sent idag eftersom filmen var lång, sen traska hem och göra sig iordning inför natten. Får erkänna att det blev lite tv också så där flög tiden iväg också :) Så hur var filmen nu då? Skitbra, tycker jag i alla fall men oj så lik den var Pocahontas filmen, som många säger. Lite samma handling men båda är väldigt unika på sitt sätt.

Imorgon blir det skolan igen och en hel vecka väntar framför sig. Ingen praktik nu heller, och får faktiskt erkänna att det ska bli rätt skönt. Det var så himla svårt att ta sig in i skolrutinerna när man först gick i skolan på måndagar sen praktik tisdag - onsdag o sen skola igen torsdag och fredag. Jag tycker knappt det känns som skolan har börjat än men sanningen är ju att det redan har gått en hel termin. Jag har inte fixat lås till mitt skåp än hahaha. Sorgligt, jo tack!

Ne, slut på skrivande och ner i sängen! Hoppas ni har haft en najs dag så hörs vi imorgon igen :) Natti! ♥


Movie - Avatar

Tjoho ;)
Kom hem för en liten stund sen, blev en halvtimme på Överby och sedan handlade vi mat på Ica som Jimmy står och tillagar nu :) Ikväll ska vi på bio, Avatar. Vet inte hur länge vi har pratat om att gå på den, men det har aldrig blivit av - förräns nu. Hade dock velat se den i 3D, även om folk säger att det inte är någon större skillnad så lever man sig ju in i filmen bättre. 



Hoppas på att den nått att ha men det är ju faktiskt samma skapare som till Titanic, och den är bra! :)


Back in the apartment

Tillbaka i lägenheten nu :) Eftersom Matilda skulle till Mattias i stan så passade jag på att ta lite snålskjuts :) Nu ska vi dricka en kopp te och sedan blir det dush och sängen. Kanske en sväng tv också ;) Sov så gott så ska jag försöka uppdatera mer imorgon igen! Natti ♥

Tonight.



Skönt låt med Jay Sean :)


Home.

Sitter i väntan på att åka tillbaka till stan från mor och far. Ska sova hos älsklingen idag - igen :) Faktiskt riktigt skönt att få styra och ställa över sitt eget place och egna vanor. Man kan slänga en tröja på golvet, och den kan t.o.m ligga där några timmar innan man slänger den i tvättkorgen. Sen kan man ligga och slappa utan att verka lat och man behöver inte diska upp med en gång. Man slipper mycket av allt småtjafs när man inte bor så mycket hemma, och saker uppskattas mer när man väl är hemma :) Sen får jag allt erkänna att jag måste åka hem och hälsa på ibland och vara där i några timmar - för saknar dom, det gör jag allt! :)

Har btw kollat ut en kamera nu, och var nära på att köpa den höromdagen men ångrade mig när jag aldrig fick någon hjälp. Mitt upp i väntan där dök det upp en tanke om att jag faktiskt fyller år snart, och kan ju önska mig då istället eftersom den inte var så farligt dyr. Hur länge har jag tjötat om en kamera nu egentligen? Ett år?


One year and alot of fun

Tänk att ett år har gått redan... Ett år sen sen som man taggade inför körkort och krogen, snart ett år sen man blev 18, fick körkort och kunde gå in på nattklubbarna. Ett halvår sen sommaren var här, man jobbade, festade och spelade volleyboll på slötimmarna. Om tiden ska fortsätta i den här hastigheten så vill jag verkligen passa på att njuta av det till fullo just nu!

Jag & Emma kom fram till en bra slutsats igår, då båda vi är ganska så duktiga på att slösa våra pengar på s.k. "onödiga saker". Grejen är den att vi oftast har minst lika mycket eller till och med mer pengar än de som inte gör det. (Nu menar jag även innan jag började jobba, för då levde jag också bara på studiebidraget). Grejen jag vill komma fram till är att man ska passa på att leva! Lägga pengar på grejer utan att tänka att man måste spara, för det är verkligen detta som förgyller dagen. Vad får man annars pengar för? Man ska få skämma bort sig själv lite, anser jag iafl :)


Roligt minne från i somras, Saras 18 fest!


Yesterday

Tänk vilken vänding det blev igår! Var helt klart att vi skulle åka till K-stad, men när planerna visade sig vara lite ändrade så backade jag ur - dålig stil, jag vet. Emma stannade hur som helst också hemma och så drog vi våra första plan, Harrys i Uddevalla. Kom dit runt tjugo i elva och stannade kvar till ett ungefär, vi var båda så himla trötta så ingen av oss kände sig peppade att stanna till två. Istället drog vi till Pingvin och käkade, dock fick ingen av oss i nånting, så 65 spänn rök i onödan för en kebabtallrik. Förstår inte ens varför jag tog en sån? Inte alls speciellt förtjust i kebab. :P

Ramlade på vägen hem också, råkade gå med mina hala skor på en gigantisk isfläck - och självklart var det två meter ifrån krogen också. Inte första gången jag faller i Uddevalla, och troligtvis inte sista.


1352

Satt och tänkte igenom hur lovet och allt har varit, har varit mycket slappt, lite jobb, Lipz 2 ggr osv. Och med tanken på Lipz så var är det en grej som stör mig med vårat enda uteställe här i Trollhättan - och det är att det verkligen inte är någon bra stämning där inne! Förstår mig inte alls på folk som går till en nattklubb, stället sig på dansgolvet och dansar, ser folk som dricker (det är ju för fan det alla gör) och sen blir skitsur och kanske t.o.m börjar slåss för att någon glad full person råkar hoppa in i en? Var med om en gång då en kompis får en armbåge i huvudet för att det blev lite knökigt, som exempel. Vad är det för stil och göra så?

Jag tycker surfolk kan stanna hemma istället för att komma och förstöra stämingen för alla andra! Klarar man inte av att dansa bland massa folk, och inte klarar av trängseln - stanna då hemma, där har ni väl förmodligen gott om utrymme.

Föresten så är Trollhättebor kända för att vara dryga - haha. ;) Det kanske finns sanning i det trots allt.


Konstig men bra?

Vet inte riktigt vad jag ska tycka om den här låten, den är verkligen speciell x) Iafl i refrängen, man hör ju knappt vad han sjunger. Haha :) Jaja, here you go - Timbaland Feat. SoShy & Nelly Furtado - Morning After Dark


Karlstad

Sista lektionen, och ändrade planer för dagen! Det bär iväg till Karlstad istället för Harrys ikväll :) Kul o göra nått annorlunda ibland. Blir där hela helgen så får försöka sno Emmas brors dator så mycket som möjligt men förmodligen blir det bad update.
Jimmy, jag älskar dej! <3


Right now


D.

Jag är lite fattig på ideér här i bloggen så ska försöka gå in på lite mer av disskussioner osv. Blir förmodligen lite roligare och skriva, och kanske aningen roligare för er att läsa. Let´s find out ;)


Strawglasses

Såna här ska jag se till att inskaffa! Sugrör i form av glasögon! Hahaha :D Supertöntigt men rätt coolt ändå!


Harrys tonight

Blev inte så mycket mer skrivet igår, kom hem ganska sent och sen var det sängen med en gång. Trevlig kväll hos Amanda iafl :) Mycket snack och film, kollade på The Proposal - helt okej men trodde faktiskt att den skulle vara bättre. Ikväll lyder planerna att jag & Emma ska dra till Harrys i Uddevalla! Vi får hoppas att det finns någon god själ som vill ställa upp på körning och hämtning, men med lite muta ska det nog gå och fixa. ;)


First day

Första dagen i skolan, känns för jävligt och man kan inte säga annat än att det var riktigt kämpigt att komma upp. Nu kommer man däremot kunna blogga lite mer och uppdatera oftare, istället för 1 gång i veckan som det har blivit det sista. Ikväll ska vi åka hem till Amanda eftersom hon fyller år :) Ska bli riktigt roligt & framförallt mysigt!


19 år!

Grattis Mändis på födelsedagen! :) Idag kommer vi hem till dig och äter upp all tacos! :D



RSS 2.0