Hair

Nu är det verkligen dags för mig att klippa och färga håret. Är såå trött på alla slitna toppar och den långa utväxten. Ska jag vara helt ärlig så är jag sjukt trött på att vara blond också, tycker inte att jag passar särskilt bra i det längre. Funderar på att dra i en ljusare brun nyans denna gången och hoppas på det bästa, för mörkbrunt är jag nog inte riktigt modig att låta det färgas. Får helt enkelt höra vad frisören säger också :)


Det är ju dock sjukt snyggt men riktigt mörkt hår... Hmh.?


Lunch




Bad

Åhh vilken seg dag detta har varit än så länge! Tråkigt väder gör verkligen att man tappar humöret, i alla fall jag. Ska strax göra lite lunch iafl och idag blir det tonfisksallad. Ska börja vara nyttig nu framöver så från och med idag blir det inga onyttigheter! Åtminstone inte lika mycket...

Ska slå en pling till Amanda sen och fråga vad hon har för sig. Tjöpp!

New in

Idag var jag och mamma ute och letade inredningsprylar och hittade massa små grejer, bla denna ljuslyktan och två hjärtan. Kronan kostade bara 89:- och hjärtana kostade 25:- st. Tycker själv att det var ett riktigt kap! Sen fick jag även köpt en ny brödkorg, ett mopp set, tvättmedel, bodylotion och duschcreme samt massa nya ljus. Behövligheter så att säga :) 






Hem

Nu känner jag mig duktig! Har diskat, plockat, bäddat och till och med hunnit göra mig i ordning. Strax kommer mamma och hämtar upp mig och så ska vi åka och kolla efter inredningsgrejer. Är ju fortfarande inte klar med allt här hemma, det tar verkligen tid! Men kul är det :)




My pie








Torsdag

Goood kväll!

Tydligen många som ska ut och festa idag, kanske inte så konstigt dock eftersom lönen kom här om dagen. Själv är jag hemma och är jätte trött. Trött i kroppen och jävligt trött på att vi inte hann tvätta allt. Inte heller hann det bli torrt eftersom tvättstugan stänger klockan 9 och all elektricitet därmed stängs av. Kul, så nu fick vi hänga 7000 strumpor, tshirtar, byxor, underkläder (ja rubbet) runt om i hela lägenheten. Tack och lov för alla dessa element vi åtminstone har!

Ska alldeles strax gå och lägga mig för att ladda inför en tidig uppgång imorgon och träffa mammi :) Vi ska nog göra nått kul ihop tror jag. På lördag blir det förmodligen utgång och det ser jag mycket fram emot! Min lediga helg ska denna gången inte spenderas på sega hemmakvällar med fim och säng klockan 12. Nepp, nu blir det andra bullar! ;)

Hallonpaj

Funderar på ifall ska jag ta tag i mina baking skills och göra en hallonpaj. Köpte nämligen frysta hallon häromdagen och nu när jag äntligen har fått hit två pajformar så kanske det är dags att inviga dom?

Frågan är bara ifall jag har alla ingredienser som krävs...


Kräk

Fy fan vad jobbigt slut gårkvällen hade. Jobbade ju hela dagen, mådde hur bra som helst. Åkte sen hem till mamma för att äta middag, supergott och mycket trevligt. Kollade på Solsidan tillsammasns då jag plötsligt kände att jag började må aningen illa. Inte mer med det, åker hem men precis innanför dörren får jag springa till toan och spy som en gris?! Säg nu inte att jag ska vara en av de som insjuknar i vinterkräksjukan! Jag har inte tid med det!


Movie and movie

God kväll :)

Kom hem från en stund sedan, var ju på bio med älskligen. The Tourist. En bra film men kanske aningen seg, hade nog förväntat mig lite mer tror jag. Nu ska vi sätta på en ny film fast hemma i lägenheten, blir nån fånig high school film men eftersom båda är ganska trötta så blir det ju bra med en iq befriad rulle x) Hehe.

Imorgon är det jobb 10-17.10. Ska göra om entréväggen och försöka fixa runt lite i butiken så det blir lite nytt! Vårnyheterna börjar ju äntligen rulla in så snart förvandlas butiken från svart till färglatt! Me like :)

Ha de gott!

Wööörk

God dagens :)

Har precis gjort mig i ordning för jobbet, ska dra till bussen om tjugo minuter. Är inte alls sugen på att åka buss, antagligen eftersom jag har haft Jimmys bil varje gång jag har jobbat sen typ innan jul? x) Men idag blir det åter buss och hoppas innerligt att det finns några kronor kvar på mitt busskort.

Ikväll blir det nog bio, The Tourist, som vi tänkt gå på hur länge som helst nu men som aldrig blir av. Ska be Jimmy boka biljetter så fort han kommit hem.

Nu får jag fixa det sista, så jag inte blir sen till jobbet :) Ha en bra dag.

Late

Hej :) Nu sitter jag helt klarvaken, klockan ett på natten. Nja, lite trött är jag faktiskt men ändå inte såpass att jag vill gå o sova riiiktigt än. Älskling har redan somnat men jag går ändå med jämna mellanrum och pussar han på kinden :) Myspys!

Idag vart det jobb 10-16.10 och inte heller denna dag var det inte mycket i butiken. Hoppas innerligt att helgen får lite mer flyt, men imorgon (idag) kommer ju åtminstone barnbidraget, så några knoddar måste säkert ha nya dojor. :) För min del är det sovmorgon imorgon och en helt ledig dag. Även fredag är jag ledig så ska se till att få lite gjort. Städa, tvätta, osv osv... Aptråkigt, men måste göras!

Nepp, nu ska jag nog kolla ett avsnitt på Halv åtta hos mig, sen blir det bums i säng :) Hoppas ni haft en bra dag


Kväll

Halloj!

Precis käkat middag med älskling. Ingen glamourmiddag direkt utan blev fiskpinnar med potatis. Nått som dock är sjukt gott är att pressa potatisen, dra på hollandaisås, citron och massa citronpeppar! Citron är smaskens, haha.
Känner mig rätt så trött just nu eftersom det inte vart någon super GO i butiken idag. Typ inge folk alls på hela Överby, har alla slut på pengar? Det har i alla fall jag, och ser mycket fram emot lönen som kommer om en vecka :)))



Tisdagsväckning

God morgon!

Sitter och tuggar på en torr macka utan pålägg med ett glas oboy till. Strax blir det på med skorna och ut till bilen, jobb idag 10-16.10. Lyx tid, vilket innebär att jag hinner fixa med massa saker innan det blir kväll :)

Usch, mår lite illa nu känner jag. Blir alltid så när man inte skaffar sig en dagsrytm. Ena dagen blir det jätte lång sovmorgon, en annan går man upp i ottan och idag blev det nånstans mitt emellan. Hade världens underbaraste väckning btw, när jag öppna ögona så är det första jag ser en stor jävla strålkastare som lyser rakt in på mig i vårt sovrum. Eftersom en av persiennerna råkade ramla ner så täcks ju då inte hela fönstret. Det visade sig att de höll på att hacka is ovanför mitt fönster, (klockan halv 8!!!). Väldigt trevligt....

Ne, nu får jag kila o borsta tänderna :) Ha de gott!


Söndag

God kväll! :)

Kom nyss hem från mamma och pappa där vi blev bjudna på mat tillsammans med syster och hennes pojkvän. Fläskfilé i ugnen och hemmagjord potatisgratäng bjöds det på, mycket gottit! :) Hade tänkt försöka få upp lite tavlor nu men fan va svårt det är att bestämma sig. Typ allt vi har i tavelväg är ju dessutom New York tema och det är jag lite trött på, har ju haft det jämt. Jag skulle vilja ha några stora, massiva tavlor med färger som gör rummet färglatt och mysigt, N.Y tavlorna är ju alltid svartvita så blir ju lite dystert.

Köpte lite godis på Jätten på vägen hem så ikväll blir det ännu en onyttig kväll :0) Ha de gott

In your eyes i´m home


Lördag

Hello!

Just nu ligger jag i soffan och väntar på att mamma och syster ska komma hit och hjälpa mig att få upp gardinerna i alla rum. Köpte massa nya igår, jätte fina! Måste dock få hjälp av älskling att borra upp gardinstängerna men han är på innebandymatch med jobbet just nu så får vänta tills han kommer hem.

Kvällen idag är fortfarande helt oplanerad. Kan bli allt från utgång till myskväll hemma. Öppen för förslag med andra ord!


Kärlek

Sitter i soffan medan min skrutt sussar i rummet intill. Tänk att vi har haft 2 och ett halvt år tillsammans, helt obeskrivligt vad snabbt tiden har gått. Från att varit 17 och 18 till snart 20 och 21. Så lika på alla sätt och vis, vi behöver inte alltid säga något utan vi vet precis vad som surrar i den andras tankar. Jag vet alltid när du tänker busa med mig och jag vet alltid vad du tänker göra. Även om du inte ens gör nått så syns det så bra. Har lärt mig att läsa av dig på alla sätt och vis.

Och nu har vi äntligen en lägenhet tillsammans, så mycket mer än den lilla ettan vi delade på innan. Nu har vi ett hem ihop, ett riktigt hem! Vi är sambos. Du och jag.

Jag älskar dej! Du är allt!

En slarvig Frasse

Sitter och häller i mig kaffe för att inte slumra till. Är sjukt onöjd på mig själv idag. Vart har alla mina pengar tagit vägen egentligen? Är jag så fruktansvärt slarvig med att behålla det jag får i lön? Ska jag verkligen behöva ta från mina sparade slantar? SKÄRPNING MALIN!

Från och med nu ska jag fan bokföra mina utgifter för jag vet allvarligt talat inte vart jag gör av mina pengar! Visst, högre hyra, julklappar och födelsedagspresenter är väl lite varför min lön så hastigt minskade samt nyår med skumpa och hela köret. Hoppas innerligt att januarilönen stannar kvar på mitt lilla kort en aning längre :)




Något som jag dock ser som positivt idag är att vi ska fira Emma som fyller år imorgon, genom att ha lite mys med fika hos henne och sen dra vidare till Lipz! Dock får kortet stanna hemma x)

Tisdag

God morgon!

Idag gick jag upp i tid eftersom vår tvättid är från 7-14. (Dock började jag verkligen inte 7 för det är jag för lat för) När jag fyllt upp alla tre maskiner med tvätt upptäcker jag att jag bara har tvättmedel för knappt två maskiner. Sjukt irriterande då vi har en gigantisk tvätthög som bara ligger och väntar på att få hängas in i garderoberna. Bajs.

Skulle ju möjligtvis kunna gå upp till Konsum och köpa nytt men den affären är så jävla dyr och det känns inte asballt och lägga dubbelt så mycket, än vad det redan kostar på tvättmedel! Det är ju inte speciellt billigt i vanliga fall. Ne, får nog bli att boka om tvättiden och ta imorgon istället så får jag fara till Ica sen.

Nu ska jag fixa i ordning lite :)

RSS 2.0