Brunett!

Nu har jag äntligen fått tummen ur och färgat mitt hår brunt! Än så länge så är det sjukt ovant men är nöjd! Så mycket snyggare än den långa utväxten jag gått runt med i ett halvår typ x)


Försökte ta massa bilder men blev apful på alla så ni får helt enkelt nöja er med denna för färgen på håret blev mest rättvist här.

Tisdag

Ååhej!

Mamma åkte tillbaka till sitt jobb nyss efter att hon haft med sig lunch hit. :) Det blev en supergod macka från Ritz med salami och ost. Även en tårtbit från helgens kalas blev det så nu ska jag bara sitta och ta det lugnt i soffan tills min älskling kommer hem. Var nere i stan och kikade lite förut och man blir så extremt sugen på sommar nu när alla shorts och innen rullar in i butikerna. Jag vill inte ha mer vinter nu, nej tack!

Nu får det bli lite film så ska jag försöka slänga upp lite bilder från helgen sen ;)

Nighty

Nu blir det snart sängen! Imorgon kommer uppdateringen som skulle skett idag ;) Natti!

Idag fyller mitt körkort 2 år!

Idag är det exakt 2 år sedan jag fick mitt körkort. Kommer ihåg hur nervös jag var under morgonen men att allt släppte så fort jag hade klarat teoriprovet. Jag och mamma gick och käkade lunch på den sämsta restaurang någonsin medans vi väntade på att jag skulle få köra upp. Även det klarade jag och fick åka hem med ett bevis på att jag kunde ta bilen själv! Åkte och hämtade Matilda i Vänersborg och överraskade sedan Emma som inte ens visste om någonting, så hon började gråta. Hahaha, fy fan vad glad man var då! Tänk att det var 2 år sedan. Helt sjukt. Nu är prövotiden liksom över.


Torsdag

Har inte denna veckan gått hysteriskt fort? Jag tycker det känns som det var helg jätte nyss, men snart är det helg igen. Inget jag klagarr över dock :) Något jag däremot klagar över är att snön har kommit tillbaka, och inte lite heller. Fan vad störande, det var ju riktigt vårigt ute igår ju!

Om ca en halvtimme ska jag skynda mig iväg in till stan en sväng. Ska kolla lite i affärer och se om jag hittar något fint att ha på mig på lördag, sen ska jag försöka få med mig lite fina inredningsprylar hem också. Får aldrig nog av såna grejer! Systemet måste jag också in på men det får dock bli på tillbakavägen :)

Gud vad jag längtar till lördag :) Träffa alla mina tjejer, alla tillsammans för första gången på jätte länge!


Onsdag/torsdag

Blir ett sent första inlägg idag/inatt/imorn? Ska gå och krypa ner bredvid skrutt strax men är fortfarande liiite för trött för att kunna sova. Skulle helst vilja att det redan kunde bli ny dag, har så mycket grejer att göra imorgon! Skulle dessutom väldigt gärna vilja veta vart ÖB i Uddevalla ligger så är det någon som bor i de trakterna och är stammis där, hojta gärna till ;) Får väl annars bli en spännande äventyrsjakt.

Förutom jobb idag har jag träffat Amanda. Vi drog hem till henne och kollade på nån jättetöntig film och sen på CSI. Blev dock inte så länge men mysigt att bara umgås!

Hoppas ni har haft en trevlig dag/kväll/natt! :)


Evening

GÄSP!...  Sitter just nu och kollar halvt på tv och halvt på datorn. Jimmy sitter också vid sin dator så i denna stund är vi inte speciellt sociala mot varandra. Haha, what a nice couple! Nedå :)

Var och käkade sushi förut eftersom jag tvingade med min skrutt. Dock tyckte han inte speciellt mycket om det denna gången heller så på väg hem köpte han med sig en pizza. Jag fattar verkligen inte hur man inte kan tycka om det? Själv skulle jag kunna leva på det. Faktiskt!

Nu blir det i alla fall till att lägga ifrån sig datorn en stund och kanske sätta på någon film innan det blir sängdags. Imorgon jobbar jag dessutom 10-16.10 och efter det ska jag försöka hinna med lite grejer. Måste handla mat, gå till systemet, fixa en pärm och lite annat små pill.



Dagens middag. Dock är bilden från förra veckans lunch ;)


Dagens lunch

Köttbullar med makaroner samt sallad, tomat, creme fraiche och sojabönor. Kanske inte det roligaste men ganska gott ändå ;)


Tisdag

God morgon!!

Som skrivet så har jag inte kunnat uppdatera speciellt mycket under helgen. I lördags var det iafl jobb till 13.00 och senare vid tre tiden drog jag bort mot jobbarkompis Madde där jag, Jennifer och Lise-Lotte satt och fördrinka. Sedan bar det av mot Göteborg :) En sjukt skojig kväll med allt för många drinkar för min del :D Söndagen var den värsta söndagen i mitt liv. Jobbade 10-17.10 och har nog aldrig varit så trött! Var ju inte hemma förrän 4 på natten. Men, men! :D

Nu ska jag snart i alla fall dra på mig den sista tröjan och springa ut och mötas upp med Amanda. :) Ikväll ska jag tvinga Jimmy att vi ska käka sushi. Hoppas det går x)

Fredag

Nu ska jag & Jimmy snart åka hem till mamma och pappa o äta tårta. :) Sen blir det en sväng o träffa Emma, Matilda och Mattias! Har varit dålig uppdatering både igår och idag o tyvär blir inte helgen bättre för den består av jobb. Imorgon ska vi dessutom till Göteborg med jobbet! :D

Bus



Dragkamp med superbusig vovve :)


Walk

Nu blir det en långpromenad! Minst en gång om dagen och jag har redan gått 2! :) Känns bra detta

Vovvepassning

God morgon!

Sov länge idag, men faktiskt så var det väldigt skönt. Nu ska jag strax åka till mamma och vara med att passa systers hund. Ska försöka skriva lite fler cv också när jag ändå är hemma eftersom vi inte har Word på denna datorn. Nu blir det till att göra sig i ordning! :)

Fresh

Kvällen fick avslutas med lite hemma spa. Ligga i badkaret med skrubbhandske och inpackning i håret och sen smörja in sig med en ny fräsch bodylotion från LdB gjorde verkligen ett upplyft! Nu blir det strax sängen där nytvättade lakan och täcken ligger och väntar! God natt på er! =)



















Just det!

Fick ett grattis av min moster på fb precis. Om 2 dagar är jag ju äntligen den efterlängtade åldern 20! Hallelujha moment!


Check

Nu kom Jimmy precis hem så strax blir det en sväng hem för att hämta en jätte fin tavla som min syster ska låna ut till oss. Den står för tillfället hemma hos mamma och pappa. Sen blir det även en sväng förbi Mekonomen och kanske en snabbis in på Överby. :) Får se hur fort tiden går!


Woho


Gårdagens middag

Igår hade både jag och älskling lust att göra nått nytt till middag, eftersom det i stort sett alltid blir samma om och om igen. Det fick bli en paj! Fast en matpaj denna gången ;)

Den blev faktiskt riktigt god och vi hade i köttfärs, broccoli, tomat och ost. Mycket gott och framförallt otroligt enkelt.




Tisdag

God morgon!

Jösses vad förbannad jag var för bara en liten stund sen, innan jag fått i mig lite frulle. Håller nämligen på att tvätta, och för det första fick jag inte upp nyckeln till tvättrummet. För det andra råkade jag hälla i för mycket tvättmedel i en av maskinerna så fick fiska upp det igen med händerna, och för det tredje ville en jävla bajsmaskin inte gå igång!! Sånt går jag i taket av... 

Herre vilken extrem rolig morgon jag kommer ha. Tvätta & städa, byta lakan och diska. Känns som jag inte gör annat. Nu mina kära vänner, nu får ni komma tillbaka till Trollhättan för detta börjar bli allvarligt!

RSS 2.0