Igår och nuvarande planering!

Klockan är fyra och jag springer fortfarande runt i min I ♥ NY tröja och ser allmänt snuskig ut. Ska strax hoppa in i duschen, men först ska glas och burkar från gårdagen diskas och tas bort. Hade en jätte rolig kväll igår med Emma & Frida (åtminstone innan Lipz) haha! Jag & Emma dansade massor igår och mötte alla olika typer av folk kändes det som, men kul var det! Mycket trevligt :D

Idag blir nog en ganska lugn kväll eftersom jag ska upp och jobba imorgon :( *Pengar, pengar, pengar!!!* Saknar min älskling så det skriker om det så funderar på att åka o hyra film, köpa gotta och bestämma att vi bänkar oss framför tvn idag! Får väl höra vad han har för planer först dock. :)

Neopp, nu blire städning för hela slanten typ! Ha de gott så länge =) 

 


Från Halvorstorp till stan!

Färdigfixad! Nu tar jag en promenad förbi Malin och sen promenerar vi tillsammans ner till stan! Håret såg faktiskt inte så farligt ut nu när jag duschat igenom det 10? gånger. Men med lite silvermojs kanske det blir ännu bättre. =) Miihiii. Välkommen till mina vardagsproblem!

Torsdag

God förmiddag :)

Jösses vilka konstiga drömmar jag har haft i natt, hahah! Dock ingenting jag tänker dela med mig av i bloggen så börjar med att byta samtalsämne :) Ska strax ner till stan för att köpa silverschampo. Eftersom jag förstörde mitt nyslingade hår så får jag försöka fixa så gott det går, annars blir det till att boka en ny tid o då är min lön bortblåst... Fan vad sur jag blir på mej själv!!!!!

Jaja! Gjort är gjort. Ikväll ska jag och Emma till Lipz med lite av folket i klassen :) Ska bli najsi förhoppningsvis och det är väl förmodligen ganska mycket folk då betygen är satta och man inte har så mycket i skolan längre. Vi har ingenting mer :D Nepp, får gå o styla fejjan. Ha de gott!


FAN

Jag har gjort världens misstag o känner för att skjuta mig själv! HELVETE!

SATC.

Ligger o myser i soffan och kollar Sex and the city som går på tv! Jag har sån tur att det är dubbelavsnitt, så eftersom jag inte är speciellt trött ligger jag självklart uppe! Imorgon börjar vi tio i nio och ska mötas på Folkets Hus. Ingen aning om vad vi ska göra där, men det blir väl till att avslöjas imorgon ;)

Nu får ni ha en god natts sömn så ska jag försöka uppdatera imorgon igen :D! Natti!


Promenad.

Klockan är strax efter 7 :) Tryckte nyss i mig en sallad från Fontana. Hade ingen ork att laga nått själv och ville känna mig nyttigare än att ta en pizza. Dock är sallad mycket godare tycker jag! Faktiskt...

Snart ska jag ut och möta upp Emma, Malin & Amanda. Det blir nog inget märkvärdigare än en promenad skulle jag tro men det är skönt det med :)





Lön!

Imorgon kommer min lön! Jag blev helt chockad när jag såg min lönespec. i fredags! Åt det bra hållet som tur var :D Mycket, mycket bra! Planera resa? :D


Måndag ännu en gång.

Goddagens!

Ringde nyss till min frisör och bokade en tid för nya slingor! Eftersom vissa hårstrimmor i underhåret har börjat bli kopparröda så kände jag verkligen att detta är ett måste innan studenten. Jag gjorde ju slingorna för ca 2 månader sen visserligen, men tanken var ju att de skulle vara ljusbrunt, inte rött! Som tur var så var dom så snälla när jag ringde och sa att jag nog kunde få lite rabatt åtminstone :) Men det ska väl ändå hålla sig mer än 2 månader? Eller?

Sysselsättning för min del just nu är att skriva ett arbete om Förändringsarbete. Detta är sista uppgiften i detta ämne! GÖTT :D Provet i förmiddags gick dock baj... Underbart med tanke på att betygen ska vara satta idag, inget omprov där inte!


Söndag

Halloj!
Har precis duschat bort all bakissnusk. Känns hur skönt som helst så ska strax försöka få lite energi och rensa lite kläder. Eller åtminstone sortera dom! Jag vet inte hur mycket olika påsar jag har med kläder just nu i lägenheten, men eftersom det inte får plats mer i byrån så finns det inte mycket annat att välja på. Dock blir Jimmy galen på mig, kan jag förstå!

Ikväll blir det förmodligen bara lugnt i soffan med nått gott som vattenmelon eller vindruvor. Inte sugen på fet grejer som man brukar vara dagen efter en alkoholkväll. Dock är jag inte och har heller inte varit speciellt bakis, endast lite trött.

Nuepp! Nu ska jag försöka komma igång med rensningen! Ha en go dag :)


Movienight

Nyss hemkommen från Jätten! Eftersom vädret blev så kasst som det kan bli så tar jag och Jimmy myskväll istället. Vi ska se på en rysare som heter The girl next door. Ingen aning om det är något att ha, men filmutbudet är verkligen inte bra just nu! Till detta har vi köpt choklad, chips, dipp och trocadero!

Ha en trevlig kväll! Blir förmodligen inte mer från mig idag! :)

M.


Danny Fernandez ft. DY - passenger

Danny Fernandez - Fantasy

Jason ft James Fauntleroy - Make Your Body Talk To Me

Chrishan - What u Gon do

Powernap

Oj, jag vaknade precis! Låg och tittade på....? Jag kommer inte ens ihåg vad det var jag kollade på ;S Skönt vart det iafl, känner mig mycket piggare och trot eller ej men faktiskt mycket fräschare också! De flesta jag känner säger alltid tvärtom "Sover man på dagen blir man helt förstörd efteråt"  Njepp, håller inte med! Inte jag i alla fall :D

Nu ska jag alldeles strax ta ett superröj i lägenheten! Så fort jag har sträckt på bena =)

Finally friday!

Goddagens folk! Har precis tryckt i mig en sallad, gotta och en burk cola. Känner mig inte så nyttigt vid det här laget, men åtminstone mätt! Hahaha. Otroligt onödig dag i skolan idag, började halv tio och slutade runt kvart i elva. Fick ju åtminstone motion både fram och tillbaka, höhö. Alltid bättre än att ligga i soffan och dega hela dagen, vilket jag gör nu. Fy!

Eftersom det är fredag idag så skulle ju självklart det underbara vädret försvinna så att man ännu en helg får sitta inne och glo ut på droppar som rinner på fönstret. VARFÖR kan vädret aldrig hålla i sig? Satans tviskit! Var det någon som trampa ihjäl en spindel igår eller? >:(

Om nu värmen håller i sig och det inte regnar så var planerna att sitta ute med ett glas vitt! Tänk tanken att sitta ute, solen värmer, vitt/rött vin (själv föredrar jag vitt om man umgås med folk eftersom det ser ut som man har sugit på ett läppstift när man dricker rött) och självklart mina glada tjejor! :D Inte fel inte fel... Lite vattenpipa också kanske ;)



Jag har fortfarande inte laddat kameran min, undrar om sladden är här eller hemma hos mor? Frågan är isåfall vart den är om den är här och vart den är om den är i H-torp? Jag orkar inte leta tror jag, fast det gör jag väl snart i alla fall. Undra om Jimmy tog bilen idag? Nu skriver jag det jag tänker, inte mening! TJOHOPP!


Natti

God kväll! Alldeles strax godnatt! Råkade som vanligt bli blind av att klockan faktiskt tickar iväg men det finns ju så himla mycket olika grejer man vill kolla runt på vid datan jäämt! Imorgon ska jag åka hem och ladda min kamera, hoppas verkligen laddaren är där bara... :O  Det blir inte mycket från mig alls idag, egentligen hade jag inte behövt publicera detta inlägget i överhuvudtaget men, men. Nu äre skrivet! GONATT

Blablablaa

Får ännu en gång ursäkta för dålig uppdatering. Men egentligen undrar jag faktiskt vilka ni är som orkar gå in i min urtrista blogg o läsa om mitt ganska ointressanta liv? Hahaha, deprimerande det lät! Som vanligt sitter jag uppe alldeles för länge men jag ska srax hoppa ner i sängen till min gos. Världens underbaraste gos! <3

Eftersom det var ett tag sen jag skrev något så kan jag ju förklara de närmaste dagarna lite kort.

Fredags
Bjöd vi hem Jimmys syster Jenny o hennes kille/man (gifta) Stefan samt deras lillgris Matilda. Bjöd på mat, spelade kort och kollade på film. En lugn och mysig fredag helt enkelt!

Lördags
Jag jobbade 10-17.10. Relativt lugn jobb dag. På kvällen var vi hemma hos Jimmys kompis på 20års party. :) Faktiskt skoj, länge sen jag var på en riktig hemmafest nu! Var tog alla dom vägen? Nu är det bara dyra notor på krogen som gäller?

Söndags
Jobba 11-17.10. Var rädd natten innan att jag skulle vara bakis så hällde i mig säkert 100 liter vatten innan sängdags, haha! Söndagen gick dock helt felfri och kände mig hur pigg och glad som helst (Y) På kvällen kollade jag och Jimmy på bil på blocket, hittade den perfekta! Så skickade ett mail o vänta på svar.

Måndags
Fick svar av bilkillen. Åkte till Göteborg och fick köpt en ny bil! Mycket fin och mycket bra för mycket trevligt pris :)

Och idag har jag inte gjort mer än lagat tacogratäng med älskling och mysat framför tvn. Ne, dags att joina honom! Ha de gott :)

Irritation

Jag känner mig irriterad. Men jag kan inte riktigt sätta fingret på vad det är jag är irriterad på? Antingen har jag en dålig dag eller så kommer något fram som legat o skavt långt bak i huvudet. Sånt som man vanligtvis förtränger genom att tänka på andra, glada tankar... Jag vet inte, orkar heller inte spekulera i det. Istället tar jag ett glas vin och skålar för att veckan tekniskt sett är slut!

Dock jobbar jag imorgon o hela helgen. Men men. :P

Natti

Guuuh va skönt det ska bli att gå o lägga sig nu! Är helt nyduschad och har rentvättat i sängen så kan inte säga mer än att det kommer bli en 4/5 toast inatt! Dock är det halvorstorpssängen som får bli min koj ikväll eftersom jag hade tusen saker att tvätta o jag orkade inte gå ner till lägenhetstvättstugan. Dels för att man måste passa tiderna och dels för att jag inte är jätte förtjust i att tvätta i ett rum där alla kan gå in. Har ju hört det ena o det andra om kläder som försvinner osv. :S Sen får man ofta lite skräckfilmstankar när man går där nere i tunnlarna x) Haha!

Nu är det sovdags! Ha en go natt ;)


Huvudvärk

Idag har jag ont i huvudet! Vet inte om det är pga vattenbrist eller om jag bara behöver lite sömn. Hade faktiskt tänkt vara så slöig att jag ska lägga mig o ta en power nap i någon timma. Tycker verkligen det friskar upp!

Idag har vart en ganska seg men skön dag. Träffade min frisör som jag ska ha till balen och hon var verkligen hur skön och trevlig som helst! Är super glad över att jag får en som faktiskt verkligen bryr sig om ens egna åsikter istället för att göra som de själva vill (finns faktiskt mååånga såna frisörer) Har ju kommit på den perfa frillan också men den förblir hemlig, fram tills själva dagen. :) Höhö!

Söndag

Hallå! Sitter med ett glas juice just nu och försöker koppla av innan jag ska ut o hjälpa till med att fixa Jimmys bil. Riktigt risig är den nu så bromsbelägg måste bytas, den måste målas lite, tvättas, städas osv. Eftersom han vill få sålt den till sommaren så är det dags att försöka få den så fin som möjligt och dessutom så den inte rasar ihop när man är ute o kör. Haha!

Ne, ska sätta mig lite ute i solen! Är ju 19 grader varmt så man får passa på :)


Kärlek

God kväll! Kom precis ut från duschen och har smörjat in mig med bodylotion som luktar mango! Jätte gottit och fräscht så nu blire snart sängen då jag kände att energin rann av lika snabbt som vattnet. Har varit mycket arbete i skolan idag, känns riktigt skönt att ha de största arbetena klara! Nu kan man försöka fokusera på dom där eftersläntrande sakerna som man ska hinna göra innan betygen sätts, novell, instuderingsfrågor i ditt o datt, bokrecension osv. Tänkte försöka bläddra igenom den engelska boken som jag läser, helt ok faktiskt.

Om ca 45 minuter blir min underbaraste 20 år :) ♥ Sover dock inte med varandra idag men imorgon blir det mys till 100%! Ska ut o äta indiskt, hyra någon bra film med gotta till och sen ge honom sina födelsedagspresenter! Tänk att det snart har gått 2 år. :O Känns verkligen som tiden har gått så himla fort och har fortfarande samma känslor som i början fast 1000000 gånger starkare. Att det kan kännas så himla rätt med en annan människa, att man inte tröttnar ett dugg utan bara känner att man alltid vill vara med varandra. Som ett beroende. Jag älskar dej Jimmy! Världens underbaraste människa!


Tisdag

Nu är det snart dags för hemgång, endast en lektion kvar att uthärda. Höhööö... Kul! Idag är det återigen Desperate Housewifes, bara jag som tkr det känns som det alltid är dags att träffa tjejerna för att kolla på just de programmet? :) Inget negativt förstås!

På torsdag fyller min gosing år! Hela 20 år blir han så har planerat lite smått och gott :) Måste dock åka o köpa present till han nu i veckan. Svårt o köpa presenter till killar...

Måndag

Skola, skola, skola.... Dåligt bloggande hela helgen men jag har mina ursäkter, som vanligt ^^) Har jobbat hela helgen, 11-17 båda dagarna. Money money!

Idag blir det lite plugg, samt åka ut till jobbet och hämta tvättkorgen. Jag missade att det var min tur. :O

M.





RSS 2.0