Full rulle

God kväll!

Idag var det min fjärde arbetsdag, vilket betyder att det är tre dagar kvar tills jag är ledig. O på min lediga dag ska jag och Sara dra till Karlstad över helgen och stanna ända tills på tisdag! Det blir myspys, party och Valborgsfirande tillsammans med Emma och Matilda. Kommer bli hur roligt som helst! :D

Just nu står en köttfärspaj i ugnen och efter vi har ätit den så ska jag hem till Halvorstorp och låna mammas bil över morgondagen. Har jätte mycket jag måste fixa innan fredag och börjar känna mig lite smått stressad! Ska se om jag kan hitta något nytt att festa i till helgen också. ;)

Nu ska här dukas!


Veckans trista dag

Måndagar är den sämsta dagen i veckan enligt mig. Är alltid seg och nere på måndagar, trots att jag idag har varit med Jossan och lunchat samt haft en trevlig dag. Mja, jag vet inte jag.

Här kommer iafl 2 bilder på dagens middag. Inte heller den blev något roligt. Haha!


Måndag

Har varit lite tyst från mig här på bloggen den senaste veckan, har haft ganska fullt upp och helt glömt bort att uppdatera. Vilket fall som helst så har det varit en för mig bra vecka som avslutades med en superbra helg.

I fredags var jag först hemma hos min syster där det blev lite vin och godsaker. Sen drog jag hem till Jennifer där vi drack lite mer och satt och tjötade ett gäng till halv 2 på natten.

I lördags bestämde jag och Amanda oss för att göra nått kul så vi drog till Nordby, strax utanför Strömstad. Fick med mig tre nya toppar hem som jag ska visa i nästa inlägg. :) På kvällen blev det filmmys hos Amanda och igår vart det också filmdag.

Älskar när man får gjort saker på sina lediga helger. Känns som den blir så mycket längre då! :)


Summer

Dessa somriga skorna kom förra veckan. De är nog inte riktigt min stil, men med rätt kläder till så tror jag dom kan bli tuffa. :) Kommer även i svart.


Trött men strax dags att börja tagga

Det värsta med att gå ut under sin jobb helg är att man är så satans trött innan man orkar ta tag i att fixa sig. Just nu känner jag inte alls att jag orkar!
Har i alla fall lyckats städa så nu är ju lägenheten fin tills alla kommer :)

Nä, hoppa in i duschen var det! Kul inlägg det blev ;)


Hos mamma

Hej på er!

Just nu är jag hemma hos mamma. Köpte med mig sushi på vägen hit och efter det blev det lite lek i trädgården med systers hund. Alldeles strax blir det kaffe och lite fika och sen ska jag skynda in till stan och köpa lite olika grejer. Behöver alkohol till helgen, inflyttningspresent och ev. lite nya kläder :)

Hoppas ni får en bra dag!


Shorts

De här söta shortsen lever jag typ i när jag bara är hemma. Köpte dom förra lördagen i Göteborg, och dom är hur sköna som helst! Finns på New Yorker för ynka 99:-. :)


.


Shoes

Lite bilder från jobbet (Skopunkten) som jag tog innan vi öppnade butiken här om dagen! :)


Söndag

Oj vilket party det blev igår! Och brände inte så mycket pengar då vi inte behövde betala inträde på nått av de 2 ställen vi var på, och så köpte jag ingen fylle mat på vägen hem heller. Köpte dock ganska mycket dricka och det känns idag kan jag lova. Det är såna här dagar som man nästan lovar sig själv att aldrig röra alkohol igen! Fyfan.

Nu ligger jag själv hemma och väntar på att Jimmy och Kim ska komma hem från affären. De skulle laga mat ihop idag vilket jag inte klagar på! :) Fast egentligen är jag ganska sugen på en pizza.

Ska fortsätta glo på tvn nu. Hoppas ni har haft en bra helg! :)


Food

I helgen har jag och Jimmy typ levt på kamben, revbenspjäll och potatisgratäng. Var så sjukt billigt med de förstnämnda så vi köpte hela 2 kg, för 40:-! Hur gott är det inte heller? :)


RSS 2.0