Snart sovdags för mig och min gris!

God kväll! Snart ska jag och Jimmy lägga oss o sova, båda är trötta och sega. Var på Överby förut och fick köpt ett par nya skor, ingen aning om dom passar jätte bra till outfiten som ska på imorn men hade en kvart på mig att chansa. Kom ju inte ut förrän klockan var kvart i sju typ.

Imorgon ska jag springa in till stan och byta en topp jag köpte, ska testa den i en större storlek för den är lite för liten upptill. :P Får se hur den större ser ut, annars får jag väl helt enkelt behålla den första. Vid fyra tiden drar vi med tåget till Göteborg och tar spårvagnen bort till Erik där Malin redan är :) Tur att Erik är så snäll som låter mig och Sara sova över imorgon så vi slipper dra igenom Göteborg på natten. Tack :)

Nu ska jag kila och ta bort sminket o dra på mysshorts o låna en stor tshirt av älskling :) Ha de gott!


Friday

Hallå!
Just nu ligger jag och dricker juice ó käkar mackor. Gooottt! Har sovit länge idag, och bara latat enda sen jag gick upp. Har variti så fruktansvärt trött efter allt lyftande och böjandes på jobbet, det tar på kroppen! Dock är det ju tur att man får träning på något sätt eftersom jag inte är någon större gymfantast. =)

Nepp, idag får det nog till att bli en lugn dag. Måste dock ut till Överby sen o köpa nya skor. Fint, man jobbar i en skoaffär men inga skor att ha på sig inför morgondagens utgång. I Göteborg =)

Ska kila, ha de gott! =)

Oj, hon uppdaterar!?

Efter över en månad gör jag det igen. Ger mig in på ett nytt blogginlägg. Anledningen är att jag är otrött och inte har mycket annat för mig för tillfället. Plus att jag tänker försöka börja skriva lite mer om min vardag en aning nu när bara två och en halv av mina tjejer är kvar i Trollhättan :(  Får försöka ta bilder så mina fjompar kan hålla sig lite uppdaterade om hur läget ligger här i deras hemstad. ;) Måste bara hitta den förbannade kameraladdarsladden först. Blir såååå trött på mig själv, ska jag behöva köpa en ny sån nu? Har ju inte ens använt den första! :S Jaja.

Idag har jag iafl jobbat. Skulle börjat 4 men fick hoppa in 12 istället. Lika bra det för man hinner inte göra så mycket nytta de fyra timmarna som är där emellan. Istället tjänar man pengar ;) Dock var det kaos på jobbet - barnfötter som skulle mätas, tonårsfötter som skulle mätas (?) - inget ovanligt dock!, mitt smakråd som skulle ges till osäkra kunder, skor som skulle packas upp, fellevererade kartonger som skulle upp till Din Sko, städa, ta kassan o aaaaalllt sånt som är svårt när man är 3 men omöjligt när man är 2! Var arg o irriterad som ett bi när jag kom hem pga stress osv. Men jag älskar mitt jobb =)

Nje. Nu blir det sovdags =) Natti!

RSS 2.0