En varm kopp innan sovdags

Nu ska jag värma på en kopp svampsoppa, sedan blir det rakt i säng. Jobb 10-19.10 imorgon så gäller att vara utvilad! Åkte förbi Amanda en sväng förut och vi tog oss en liten promenad. Dagens ämne var ekonomi. Tänk vilken stor del av livet vi ägnar åt att tjäna pengar. Helt sjukt egentligen... Ne nu plingade micron! Sov gott! :)


Jahapp

Just nu har jag otroligt tråkigt. Har nyss slängt in 3 maskiner tvätt och väntar på att det ska bli klart men innan dess så är jag låst här hemma, heeelt själv... Plus att kaffet är slut, eller nu ljög jag. Det står faktiskt ett Euroshopper paket som vi fick som present i skåpet, dock gick det ut juni 2010 så paketet är stenhårt. Fattar inte varför vi inte har slängt det? Och fattar definitivt inte varför jag inte slängde det när jag upptäckte det. Hmm... Vill att min gubbe ska komma hem och underhålla mig!



Torsdag

Då var det torsdag igen och en dag kvar till helgen. Dock jobbar jag både imorn & på lördag men ska faktiskt bli gött o komma tillbaka nu när man varit ledig 3 dagar. Blir ganska rastlös, trots att jag inte bara legat hemma någon av dagarna.
Imorgon kommer Matilda hem till Trollhättan så vi tänkte köra en 3 rätters och sitta och tjöta. Har inte sett människan på ett tag nu så ska bli super kul att ha henne hemma hela helgen! På lördag blir det vinarekväll med utgång på det! Ännu oklart vart. Är fan ute varje helg men blir så när folk kommer hem i olika omgångar. Förra helgen kom Malin o Sara, denna kommer Matilda, nästa kommer Emma osv osv. Blir ett jäkla ankomstfirande hela tiden men det är ju kul som fan :)



Sovdags

Nu blir det strax sängen! Ska dock först hoppa in i duschen en snabbis och inviga en ny lotion jag köpte häromdagen :) luktar hur gott som helt och kostade väl typ 20:-. Får se om den gör succé på kroppen bara! Blir alltid ganska torr så fort höst/vinter börjar närma sig så tänkte försöka hindra detta.

Hoppas ni har haft en trevlig dag/kväll! :) sov så gott!


Tisdag

Denna tisdag har jag spenderat tillsammans med Josephine :) vi åkte ut till Överby för en lunch och sedan blev det ett strög i lite butiker. Fick med mig ett halsband o en ny topp. Dock inte helt säker på den sistnämnda än men tänkte att jag kunde testa lite hemma :) Nu blir det det en kopp kaffe och lite tv iafl :) ps. Kan hända att inlägget ser ut som fan men skriver från mobilen!


Friday

Hallå!

Ligger just nu i soffan och ska strax sätta på en film :) Ikväll blir det bara fredagsmys för min del, dock helt själv ett tag då pojkvännen är på Strandgatan med några polare. Har bunkrat upp med både chips och godis samt ett glas cola. Har alltid så svårt att välja så fick bli allt idag! Nyttigt...

Dagen har jag spenderat tillsammans med Josephine och vi började med en lunch i stan för att sedan strosa runt på Överby ett antal timmar. Fick köpt lite nya grejer som nya toppar, en ny mascara och en väska. Eftersom min gamla väskas dragkedja har gett upp så var behovet av detta stort idag. Hittade en på Vero Moda för endast 259 kronor. Riktigt kap! Dock känns den så otroligt stor i jämförelse med min gamla så är inte riktigt van vid den än. Men får väl bli :)

Ne, nu blir det film. Imorgon beger jag & Amanda oss till Karlstad för att spendera helgen med härliga människor och fest! :D Ha det gott!


Nu är jag tillbaka!

Töntig rubrik eller hur? :D

Efter att ha varit ifrån min blogg och allt som har med bloggande att göra så tänkte jag faktiskt att jag skulle ge mig påt igen. Som jag har gjort 10.000000 gånger förut, haha. Men det är ju faktiskt helt okej tidsfördriv nu när alla har åkt hem till sina plugg/jobb städer plus att det är väldigt kul att gå tillbaka och se allt strunt man skrivit en gång i tiden :)

Dock skulle jag vilja fixa massa grejer, för själva yttret på bloggen är verkligen fult. Otroligt ful blogg. Ja, helt förjävla asful... Helt enkelt! Men är man inte snille i allt som har med photoshop och html koder att göra så får man helt enkelt improvisera sig fram i paint. Ska försöka så gott det går!

Hur som helst... TJA! :D




RSS 2.0