Torsdag

Idag har jag inte kunnat blogga någonting för internet här hemma har varit ur funktion av någon anledning. >:( Fick vänta tills Jimmy kom hem så han kunde hjälpa mig att få det att funka, därav ingen uppdatering idag.

Nu ska jag diska lite grann och sen börja göra mig i ordning för ikväll. Ska hämta Emma på resecentrum sen också för hon har tydligen med sig en jätte stor och tung väska. :O Det kan nog dock behövas nu när hon ska bo hos mig i helgen! :) höhö...
 

Onsdags underhållning

Maten blev faktiskt ganska god förut :) 3/5 toast! Har tvättat hela kvällen, verkligen skittråkigt! Men nödvändigt!

Hahaha, är det bara jag som älskar det nya programmet Välkommen åter? Sjukt underhållande och riktigt roligt faktiskt. :) Har suttit och kollat på det, Idol och Kungarna av Tylösand ikväll. Alla serier är riktigt bra tidsfördriv tycker jag! Tack för det en sån här kväll!

Nu ska jag kika ännu lite mera tv sen blir det läggdags. Ska nog göra en kopp te också. :)

Food

Testar något nytt idag :) Tacobröd med stekt kyckling, creme fraiche, paprika och vitlök! Återstår att se ifall det smakar bra :)







Mys

Är inte jätte fräsch idag. Mjukiskläder, ruffsigt hår och inget smink! Men hur skönt är det inte att få vara sån ibland? Okej, jag är väl det typ varje dag men jaja... :D


Med den berömda kaffekoppen! =)

Blurry with a glas of wine

Imorgon blir det utgång med Emma! :D


Onsdag

Hej!

Gud vad det är kallt idag! Kylan tar sig in genom fönstrena och in i lägenheten. Kändes som att sätta sig utomhus när jag nyss sjönk ner i soffan så tack och lov att vi har filtar! Ska kolla lite på tv nu och sen springa till mataffären. Måste köpa lite grejer. :)

Nu går jag o sover!

Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig. Är jätte trött och mår fortfarande lite illa, vad kan detta vara egentligen? Får ju verkligen inte bli sjuk nu till helgen då Emma kommer hem. Jag får inte, vill inte, tänker inte!!!

Får helt enkelt försöka bota det med en natts sömn. Hoppas ni haft en bra dag och sov så gott! :)

The wedding date

Ligger och kollar på The wedding date. Mysig film som passar kvällen alldeles utmärkt! Ligger med en stor skål jordgubbsfil med flingor samt en varm kopp te. Bättre kan det inte bli just nu! :)

Tisdag

Halloj!

Kom precis hem från jobbet! Söta och rara lilla mammi kom och hämtade mig och körde mig sen till stan. Har mått illa i stort sett hela dagen, vet inte vad det kan bero på? Kantarellerna igår? Usch jag spyr bara jag tänker på svamp just nu. Fyy snusk! Blir inte mer av det på ett tag...

Ska käka nått nu och sen blir det idol om en liten stund. Vet inte om jag ska träffa tjejerna sen men som jag mår just nu blir det nog bara soffan som får vara mitt sällskap ikväll. Och tvn. Och Jimmy.

Hörs snart igen! =)

Natti

Nepp. Nu ska jag hoppa i sängen :) Har suttit o kollat på Twilight ikväll och druckit varmt te. Trots att jag faktiskt har varit ledig idag känner jag mig ändå supertrött. Och frusen framförallt, usch! Så nu blir det bums i sängen för att sova inför morgondagen! Work, work! Kommer bli najs! :)

Sov gott på er!


Macka och influensa

Precis käkat kantarellmacka! Gooott :) Upptäckte tidigare idag att det bor en nattfjäril inne i lägenheten och just nu sitter den ovanför lampan. Jag är skitskraj att den ska komma surrandes i natt när jag sover och kanske landa i munnen? :O Äckligt. Hahaha. Ne, men tkr inte om att ha insekter inomhus, i och för sej gillar jag dom inte utomhus heller men ändå...

Imorgon ska jag jobba! Chefen ringde och frågade om jag kunde hoppa in då hon har blivit sjuk. Det känns som det är någon slags influensa som går just nu? Alla blir ju verkligen sjuka, hela tiden. Usch! Blir i alla fall 11-18 imorgon och sen hoppas jag på att hitta på något skoj. Vad det nu finns att göra för skoj i Trollhättan.


Kantareller som jag och Jimmy plockade igår. Och nej vi plockar inte svamp hela tiden men fick ju bara 3 när jag och J skulle försöka sist. Därför var vi tvugna att prova igen. Nästan en hel ica kasse fick vi med oss hem denna gången. Höhöhöhö revansch >:D

In my dreams


Emma

På torsdag kommer Emma hem!!! :D Eftersom min skrutt åker till Lund över helgen har jag lägenheten för mig själv, därav tjejhelg! Utgång torsdag, hemmakväll fredag och Göteborg lördag! Party all the time, de klart när Emmabrutta är hemma :D

Ser mycket fram till helgen och längtar tills jag ska få träffa fisen igen. Har inte träffats sen? Augusti? Typ en månad sen tror jag det var senast. Mycket att ta igen kan man ju säga med tanke på att vi alltid har något att tjöta om. Hoppas nu inte veckan går segt för de! =)


Personalsko

Här om dagen tog jag nya personalskor! Det blev dessa :0)


Bilden blev inte jätte bra men den får duga :)

Pannkaka

Igår gjorde jag ett berg av pannkakor till frukost. Jag lyckades att inte bränna en enda o supergoda blev dom! 5/5 toast!


Måndag

God dagens! :)

Haha, skrev inget igår heller. Typiskt mej att bara glömma men jag var så himla trött igår så somnade redan vid 12 tiden. Okej kanske inte jätte tidigt för många men för mej som i vanliga fall är en riktig nattuggla, plus ledig imorgon, så är det tidigt! Har precis varit med Malin, dock har vi inte gjort någonting. Skulle baka kladdkaka men det fanns inte ingredienser för det så smsade Jimmy att han skulle köpa på väg hem från jobbet. :)


Dara i helgen! =)

Söndag, redan?

Halloj!

Ska ut till Överby en snabbis med älsklingen. Måste in på apoteket nämligen :) Dara, som nyss var hem tog precis bussen hem. Han åker tillbaka till Lund ikväll så nu kommer man inte se honom förrän vid jul ungefär :( Jimmy ska dock åka och hälsa på honom redan nästa helg! Skoj! :D Då ska förmodligen jag till Karlstad eller så kommer Emma hem till Trollhättan. Det jag känner är att det hade varit roligt att komma iväg för lite omväxlings skull, jag menar i Trollhättan är man ju precis varje dag. Och mycket finns det inte att göra heller för den delen.

Nepp, nu får jag kila. Ska försöka uppdatera bättre ikväll :) Måste ju lägga upp en bild på mina perfekta pannkakor jag gjorde till frukost idag, inte en enda gick sönder! (Y)


Klick klick

Det är många som klickar sig in trots att jag inte har uppdaterat något idag, och knappt igår. Anledningen är för att jag har jobbat och varit på kalas hos min mormor som fyller 90 år i veckan. Sen har jag mest slappat och tatt igen :)

Ikväll blir det kanske utgång! Får hoppas på det bästa helt enkelt :) Blir därför inte mer uppdatering idag så får försöka skriva imorn och i veckan istället :) Det är då jag har mest tid! Ha de gott! 

Jobb

Har precis kommit hem från jobbet. Är sjukt trött så blir inget långt inlägg. Ikväll blir det förmodligen lugnt då alla vännerna är upptagna med olika grejer. :/ Jaja, så är det ibland!

Nu ska jag göra nått snabbt och lätt att trycka i mej. Hejs :)

Let´s go!

Sitter och stressar i mig macka o fil, skräll att jag låg och sov ända till halv tio. Dock hann jag göra mig iordning ganska snabbt ändå så det blir inte riktigt sån panik som jag oftast har. :) Jobbar 11-19.10 idag så under dom timmarna kommer det inte dyka upp ett enda inlägg, tyvär. Får skriva mer när jag kommer hem istället :) Bli inte förvånade om det inte blir jätte bra uppdatering idag för hallåååå Det är fredag!! :D

Nu borsta tänderna, sen gå till min bil och sen brumma iväg mot Överby! Ses vi på Skopunkten? ;)

Nu är jag trött igen!

Kom nyss hem. Kände mig ju jätte pigg alldeles nyss men så fort jag sjönk ner i soffan känner jag nu att jag skulle vilja sova en liten stund till. Bara en liten stund... Dock är det väl ingen idé att sova en halvtimme, blir väl antagligen bara ännu tröttare efter det och så blir det tajt med tid dessutom. Okej, börjar visserligen inte förrän klockan 11 men måste åka typ halv och så ska jag duscha, sminka mej och välja kläder. Kanske hinner en halvtimme iallafall? Hmm...


Morning!

God morgon!

Såhär tidigt uppe var inte igår för min del. :) Känner mig riktigt duktig faktiskt, det var ju inte alls lika svårt att ta sig upp som jag hade för mig. Strax ska jag gå och hämta bilen o sedan köra syster :) Jag funderar fortfarande på ifall jag ska lägga mig och sova en timme till när jag kommer hem (bara för att) eller om jag för en gångs skull ska äta frukost, göra mig i ordning och kunna åka till jobbet utan att hjärtat sitter i halsgropen. Jag är nog bäst i världen på att alltid vara stressad, glömma saker och komma precis på pricken! Eller ne förresten, i tid brukar jag ju faktiskt alltid komma... Det kanske var i skolan man var lite slarvigare ;)

Kan ju ioförsej skriva lite mer inlägg som kompenserar det jag inte kan skriva under dagen. :) Jajaja, får kila nu. Annars kommer min syster inte i tid. Tjaoooo!

God natt folket!

Det blev ingen hemmakväll. Dara hade nämligen kommit hem från Lund (där han pluggar) så jag åkte och hämtade upp Amanda och sen träffades vi allihopa och satt o prata, skratta och flumma! Tog ikapp lite av det som vi missat sen vi sågs i somras :D

Nu ska jag och älskling gå och sova. Ska upp i ottan imorgon och köra syster, sen ska jag hem och förbereda mig inför en heldags jobb! Ska bli skoj att jobba imorgon och kan nästan lova att det kommer vara mycket att göra eftersom de flestas lön hamnar på kortet imorgon! Om en kvart med andra ord!

Nu ska jag krypa ner bredvid min skrutt. Sov gott! :D


Sådär lagom snygg bild men det dugeeeeeeer! :D

Gott!

Och såhär blev middagen! :) 5/5 toast!




Massa mycket

Nu har vi precis varit och handlat mat! Massa mycket blev det köpt och idag blir det lövbiff, hasselbackspotatis, beasås och persiljesmör. Samt en god sallad :D Kör lite repris på det som Amanda bjöd oss på förra veckan! Goooott!

Nu ska varorna packas upp ur påsarna och sen ska jag laga till maten så hörs senare! ;)

Nu vill jag pussa på min skrutt!

Haha, låter som det enda jag gör är att ligga hemma och dricka kaffe. MEN, för lite omväxlings skull ska jag så fort Jimmy kommer hem dra till Ica och köpa någon god middag till ikväll. Sen ska jag även hämta mammas bil som hon nu inte kommer behöva eftersom hon drar med pappa till Oskarshamn. (pappa jobbar nämligen där numera)

Ikväll blir det nämligen myskväll med skrutt! Är hur gossig som helst på han idag så kommer dränka han i kramar och pussar så fort han kommer innanför dörren! Tror dock inte han har något emot det :D Haha!

Är det btw någon som vet något bra sätt man kan träna röven på förutom utfall? x) Observera att det ska kunna gå och göra hemma! hahaha..

Kaffetajm


Hur kan man inte tycka om denna underbara dryck? =)

Malin




Lycklig

Just nu är jag riktig glad! Fick precis reda på att allt kommer bli bra, allt löser sig! Yeaaaay!

Pratade nyss med Malin i telefon, berättade min glada nyhet och tjötade lite allmänt. :) Ska göra mig lite kaffe alldeles strax och eftersom jag tog hand om disken och allt förut så får kaffebryggaren till och med plats på diskbänken! En bra början om man säger så!

Funderar på att gå till Konsum och köpa nått gott, som lite frukt till exempel.  Nää, kaffe var det! Hörs snart.

Torsdag

Morning morning.

Har precis diskat klart allt som stod i diskhon, känner mig riktigt duktig så 10 poäng till mig ;) Ska strax dra ett strög med dammsugaren och dammtrasan, dessutom ska sängkläderna bytas. Och tvättas... Allt detta tar lång tid, så får se om jag har tid för det. Har förbannat ont i huvudet idag och utan värktabletter så är man ganska...körd... Får be min skrutt köpa med sig på vägen hem från jobbet. Han är så duktig så, upp halv sju varje morgon och jobba till fyra. Rediiiig! :)

Idag är det torsdag och det känns verkligen som veckan har krälat sig fram. Det har gått sååå segt! För segt! Jag vill ha helg nu! Idag...

Läggdags

Att jag ens är uppe nu! Åh vad dålig vana, att sitta uppe halva nätterna och sova för länge på mornarna. :/ Anledningen till att jag inte har skrivit något under hela kvällen är för att Jimmy la beslag över datorn. Jag har fått roa mig med tvn under i stort sett hela eftermiddagen, vilket jag är ganska less på. Men nu är datorn äntligen min för grisen har somnat in så sött i sängen :)

Imorgon har jag en hel del att göra. Blir kanske inte jätte bra uppdatering, beror helt enkelt på läget lite. Ska kolla ikapp på datorn nu och sen gå till sängs. Sov så gott!



Dance

Precis kollat färdigt på filmen, very good! Man blir så sugen på att kunna dansa så förbannat bra som dom gör! Tänk om man hade fortsatt med breakdance, haha då hade vi ränt runt på gatorna. Jo... ;)

Undra vad som händer ikväll? :)

Kaffekokare


Har man inte rikligt med plats...

















...så får man helt enkelt göra det bästa av situationen!


Now

Nu kom Malin precis hit! Vi ska kolla på Step up 2! Ska se om jag kan hitta nått gott till, tror jag har en påse chips sen helgen. :) Hehehe, fatman.


Onsdag

Hej på er!

Sen uppdatering idag men mamma kom förbi med lunch för en liten stund sedan. Svamp och ädelostpaj blev det, hur gott som helst!! Nu väntar jag på att Malin ska bli klar med sin körkortsteori och hoppas innerligt på att hon vill hitta på något med mig när hon är klar. Lånar ju en film av Amanda idag så hade ju varit ett perfekt tillfälle för henne att ta sig hit :)

Idag blir det överlag en ganska lugn dag. Hade tänkt åka ut till Överby för att shoppa lite men jag har ganska ont i huvudet så vet inte om ett köpcenter är det mest effektiva att åka till då.

Nepp, nu ska jag sätta på en kopp kaffe! Tror jag behöver piggas upp lite. ;)


Det jag köpte igår...





En tröja och smink!

Nämen!

Oj, vad roligt att så många har hittat hit :D Blev uppriktigt sagt förvånad när jag såg att statistiken höjts så mycket under bara idag! :)

Jag har varit hemma hos mammi hela kvällen och sen träffade jag Amanda en sväng precis innan jag begav mig hemåt, därav inte den uppdatering jag lovade. Det lilla äventyret som jag och J var på förut var att plocka svamp! Hahaha! Ett sådant äventyr, åka ut strax innan det blir mörkt och sedan envist gå i en becksvart skog för att hitta 3 kantareller. Det var väl kanske inte den mest smarta idéen vi haft men det var ju åtminstone mer sysselsättning än att ligga och glo tv som vi alltid annars gör.

Min kamera har dött så bilderna från dagens inköp får vänta till imorgon. :) Nu ska jag nämligen hoppa i säng! Sov gott på er!


Nu

Nu drar jag och Jimmy ut på lite äventyr! Uppdatering kommer mera sen, då ska jag även visa vad jag köpte idag! :D

Just nu

En kopp te, gammal tröja från Gina och  Scrubs i bakgrunden! (Y)


Shop

Shoppade ju lite också, glömde skriva det. Ni får se vad det är i påsarna senare ;)


Varmt idag!

Kom nyss hem! Gick ett strög i stan med Malin, sedan skildes vi åt. Hon skulle hem och äta och kanske övningsköra med sin pappa så jag tänkte faktiskt att jag också skulle laga något. Frågan är vad? Ska kika runt på lite receptsidor och se om jag hittar någonting som verkar gott! :)




Underbart väder idag! Jag och Malin satte oss utomhus en stund och njöt av värmen :)


Tisdag

Hej!

Malin kom nyss förbi, har hjälp henne att fixa en blogg så nu kommer hon börja blogga på http://moccie.blogg.se Dock har hon ingen dator så uppdateringen kanske blir lite sisådär i början, haha! :) Nu har vi precis druckit lite kaffe och strax  ska vi ner till stan och kika runt lite. :)


Nu film, imorgon Malin!

Nu gick J precis och la sig. Jag är ledig även imorn så jag tänkte faktiskt sätta på en film här snart, är ju inte tillräckligt trött för att sova. Frågan är bara vilken film jag ska välja. Har sett alla typ 50 gånger förutom alla skräckisar som Jimmy hade med sig hemifrån, fast dom är jag verkligen inte intresserad av att se. Speciellt inte ensam! :O Ne, får nog bli nån halvkass som Scary Movie eller något. Den är ju trots allt ganska underhållande :)

Imorgon ska jag träffa Malin! Hon kommer förbi efter att hon har haft körlektion och pluggat lite teori. Ska se till att ha kaffe färdigt så det blir en pigg start på dagen :)


Bulgarien 2009!!


Mumma





Till kvällsmat blev det kokade majskolvar! Enkelt, gott & billigt :D Dock måste jag skaffa såna där majskolvsknivar som man kör in i varsin ände av kolven. :)


Mysbelysning

Jag räknade ihop att det finns 19 ljus uppe i vår lilla etta och flera stycken inknödda i skåpen. Jag älskar ljus, det är helt klart en av de mysigaste dekorationer som finns!







Vardagslyx

Idag fick det bli hårinpackning eftersom mitt hår har varit ganska torrt det senaste. Resultatet är verkligen underbart! Hur mjukt och skönt som helst blir det, och förpackningen räcker fleeeera gånger! Smörjde dessutom in kroppen i bodylotion (jag är jätte dålig på att smörja in mig). Vardagslyx för min del!


Ma Cherie


Meningslöst inlägg

Efter att ha suttit och blegat igenom i stort sett allt som datorn har att erbjuda känner jag mig plötsligt väldigt uttråkad. Amanda jobbar idag, Malin & Sara är i Göteborg och jag ligger här mitt i Trollhättan iklädd ett par mjuka brallor och en ful tshirt. Och glor...

Imorgon ska jag ut och shoppa i alla fall! Göra slut på det sista skramlet på kortet eftersom lönen kommer nu snart. Och jag hade visst fel angående barnbidraget också, det kom tydligen idag. Huhu


Fredags

Nu kommer bilderna från i fredags. Bättre sent än aldrig!






Av någon anledning är dom lite småsuddiga, men det får fan duga ändå! ;)


God kväll

Uh jag har varit jätte dålig på att uppdatera i helgen men det har varit full rulle, jobb osv. Ska försöka skriva lite mer senare ikväll men nu blir det film med min älskling!

(Har lite bilder från i fredags som jag ska lägga upp snart också!)

Work

God morgon!

Gick precis upp och åt frukost så nu sitter jag här och skriver ett litet morgoninlägg innan jag åker till jobbet. Idag blir det alltså jobb 10-17. Lyxtider är det på helgerna, och dubbelt betalt! Kan verkligen inte klaga. Fast jag har fortfarande ganska ont i halsen så hoppas innerligt på en relativt lugn dag. Dock är nog detta ganska omöjligt eftersom barnbidraget kom häromdagen (vet ej när) så då ska ju alla ut och köpa stövlar och kängor till höst/vinter. Jaja, jag får göra mitt bästa!

Ska slänga upp lite bilder från igår också. Var på Strandgatan med Sara & Maria som dök upp strax efter att vi satt oss med varsitt glas vin. En mycket trevlig kväll! :)

Igår kväll




Fredag

Hallå. Fredag nu då, en helg framför sig. Dessvärre ska jag jobba denna helgen när alla andra ska vara lediga. But i need to! Hoppas bara inte min hals blir värre än såhär, då kommer det garanterat inte bli en lyckad helg att springa runt och jobba. Det är nog det värsta jag vet, att jobba när man inte är frisk. Speciellt i halsen, hemsk om man får hostattack mitt i kassan. Uuuuusch....

Ska fixa lite lunch nu. :)


Bland annat ganska pank

Precis tagit bort allt smink o dratt på mig mysbrallor och snusktshirt, som Jimmy alltid säger. Kollade nyss färdigt på filmen, usch vad ledsen jag blev efter det. :( Bra film annars.

Imorgon är ännu en ledig dag som jag inte vet vad jag ska hitta på. Känns som jag har gjort allt nu, städat osv. Kanske skulle gå in till centrum och köpa lite nya kläder, en ny tjocktröja typ. Det tråkiga är att jag inte har supermycket pengar kvar på mitt kort nu och gissa om jag blev besviken när jag kom på att det inte alls är löning nu i slutet av veckan! Vart fasen hade jag fått det ifrån? Det är ju en hel vecka kvar! :(

Btw så har jag fått hem en liten grej som jag beställde för några veckor sen! Ska åka hem och hämta det imorgon hade jag tänkt. Heeelt gratis var det dessutom!  ;) Ska visa imorgon!


Nu!

Nu ska jag och Jimmy vara riktiga tjockisar och springa bort till Athena :) Pizza! Inte jätte gott egentligen men man slipper laga det själv och diska massa stekpannor och grejer :) Ikväll ska vi även hyra film, Remember me. En riktig myskväll med mitt hjärta! :D


Vad ska jag rösta på?

Asså aaargh... Jag har verkligen ingen aning om vad jag ska rösta på!! Får panik över det verkligen för det känns inte bra att rösta blankt eller inte alls men heller inte rösta på nått parti bara för att. Jag försöker hela tiden undvika denna frågan genom att börja greja med annat, tänka på annat. När folk börjar snacka om det stänger jag typ av helt för hur ska man veta vad som stämmer och inte stämmer? Bästa är ju att gå in och läsa om varje parti men det lockar inte alls, jag vet att det låter kass att säga men politik intresserar mig bara inte även fast det är om hur vi vill att samhället ska se ut. Åhhh... Jobbigt!!






















Mys

Hitta min bok som jag köpte för ett tag sen. Har helt glömt bort den trots att jag höll på att läsa den! Ska fortsätta nu med en stor kopp te som förhoppningsvis ska lindra halsen lite! :)


Saknar dej nu


Nu vill jag att du ska komma hem till mig! :)

Fil!

Heeej!

Sitter och trycker i mig filmjölk med smak av hallon & blåbär! Jag älskar fil!
Herregud, jag har börjat drömma så mycket konstiga drömmar på nätterna. Varje natt dessutom! Oftast är de såpass spännande att jag nästan hellre sover än går upp men har försökt att inte gå upp senare än elva åtminstone. :) Inatt handlade drömmen om att jag påstods ha mördat någon och så höll jag på och fly med bla Malin. Jag ska inte gå in på detaljer men den va helt sjukt spännande. x)

Vädret ser ju faktiskt ganska skapligt ut nu så ska dra på mig lite varmare kläder och gå ut på en promenad tror jag. Har dock så jävla ont i halsen, börjar säkert få halsfluss. Hmhm :/




Dunka musik mitt i natten

Eftersom jag är nattpigg som vanligt ligger jag och lyssnar på musik i hörlurarna pågrund av att jag har en bebisälsklingsgris som ligger och sover! Ser dock jätte töntig ut men det spelar ju ingen roll, ingen som ser mig ändå! Mowhöhö :D



Hörlurar är allt en jävligt bra uppfinning! 5/5 toast!

Kvällen i bilder

Här kommer lite bilder från kvällen. Eftersom blogg.se är så jäääääävla segt just nu med uppladdning av bilder så orkar jag inte fixa alla. Har suttit med detta jätte länge nu! 













En riktigt myskväll! Med andra ord lite sletkväll! :) gooooottt...

Full men inte onykter

Just nu är jag verkligen proppmätt. Det blev lövbiff, hasselbackspotatis (stavning?) en god sallad, chips och dipp och cola i mängder. Someone's gonna get fat =)

Blir sena bilder idag för ännu har jag inte tänkt rulla hem med bilen. Gött attt jag tog skinnjackan för vädret är verkligen inte varmt nu ikväll och kommer garanterat inte få någon parkering så det blir väl en promenad från parkeringshuset sen. Jaja, för er som är vakna och intresserade, bilder kommer senare ;)

Vad kan serveras?

Nu är vi hos Amanda, hon står i köket och lagar mat :) Vi vet ännu inte vad det är men det luktar åtminstone gott! Mycket gott! :D

Nu bär det av!

Nu drar jag mig till Amanda. :) Hörs senare, idag kommer det bilder!


Det har varit jätte skumt väder idag, ena stunden spöregn andra solsken. Såhär såg det ut för en timma sen ungefär, nu är det jätte mörkt och grått över hela himlen.

Watch




Att göra

Dags för städning, diskning, plockning osv osv. Plus att jag ska leta fram min kameraladdare! MÅSTE HITTA DEN NU! x)


Spontant

Ikväll, eller ännu mer exakt, vid klockan 8 ska jag, Malin och Sara hem till Amanda som spontant bestämde sig för att bjuda hem oss på middag! LYX! :D Eftersom det är Lill-lördag idag så passar det ju riktigt bra att skämma bort sig lite :)



Om jag känner oss rätt så blir det nog glada miner, mycket skratt och en hel del flum! Med andra ord något som jag verkligen ser fram emot!

Mätt

Nu står tallriken här, full med pannkakor. Eftersom jag är rätt så glups ibland och några blev förstörda i stekpannan, åt ju jag upp för det kändes så onödigt att slänga. Vad blev resultatet dårå? Jo, mätt som fan. Dumt...

jaja, Jimmy lär ju bli glad när han kommer hem. :)

Pancakes

Nu ska jag laga PANNKAKOR! :D

Work and movie

Har precis kollat på Miss Secret Agent 2 för säkert, 12e gången? Är inte de filmerna väldigt ofta på tv? Jaja. Ordnade en god kopp te och skivad honungsmelon till det. Yummie =)

Idag vart det jobb i stora mängder. En riktigt kul dag som gick ovanligt snabbt. :) Jag och älskling handlade mat efteråt så nu är kylskåpet här hemma så gott som proppfullt. Det går verkligen inte in mer grejer, sen har vi ju ioförsej ett ganska litet kylskåp också, inte direkt som hemma hos mamma & pappa.

Imorgon ska jag satsa på att gå upp i tid, laga pannkakor och sedan gå en riktig morgonpromenad. :) Talar nog lite för mycket för om jag känner mig själv ligger jag väl kvar i sängen som vanligt. Jaja, försöka går ju! Nu blir det snart läggdags iafl. Sov gott!

Morgoninlägg

God morgon!

Många somn antagligen varit uppe sen långt tillbaka som ska till skolan, tidigt jobb osv. Själv gick jag upp för ca 45 minuter sen och tog mej en dusch. Ska strax börja göra mig i ordning så jag hinner med bussen som går om 1h och 15 min. Ska väl inte vara några problem? ;)

Idag blir det jobba jobba jobba. Ska bli mycket naaaaajs! Göra lite nytta, tjäna lite pengar. (Y)!


En halvfull korg med kantareller

God kväll på er!

Det blev en halv korg med svamp idag, trot eller ej. Vi blev faktiskt riktigt överraskade att vi hittade något överhuvudtaget, hade inte större förväntingar än att kanske fylla en halv fryspåse - tillsammans. Vi alla åkte hem till Malin och tillagade det och fick dessutom en riktig lektion om hur man skulle göra av Malins pappa :) Haha.

Imorgon blir det jobb 13-19.10. Ska bli riktigt skönt att inte behöva ligga hemma imorgon också, för det är verkligen långtråkigt när det inte finns något att göra. Matlådan blev precis gjord också så köttbullar med mos serveras imorgon ;)

Nu blir det lite tv och sen läggdags. Hoppas ni har haft en bra dag! Natti

I väntan på att plocka svamp!

Sitter och väntar på att min fis ska komma hem så att jag kan få bilen. Idag ska nämligen fyra töser ut på svampplockning i det härliga vädret! Tror dock inte vi kommer få tag på någonting så jag nöjer mig med en liten fryspåse, medan tex Malin ska ha med sig en hel korg. Jaja, lite för mysighetens skull också. :) Kaffe följer också med på resan, direkt från Malins kaffekokare som ser ut som en alladinlampa. Skumt.




Redo för skogen! =)

Kvällsröj

Ojoj. Har precis kommit hem från Trollhättans nöje, Lipz. Har haft riktigt rolig idag faktiskt! :) Ska snart  gå o lägga mej för kvällen, är sjukt trött.

Ha de gott :)


Bara för att ge er nått att läsa

Guuud vad tiden springer iväg hela tiden. Och jag har skitont i benen efter allt gående på jobbet idag. Ajaj...

Eftersom jag är ledig imorgon och alla andra jobbar/pluggar/ osv så känner jag mej lite halvdepp. Jag tycker inte om att bara ligga hemma hela dagen. Det är okej om man har jobbat några dagar men jag har ju bara varit på jobbet en dag. Innan det var jag ledig två dagar. Två jobbiga dagar...

Ska försöka göra lite nytta imorgon. Städa, kanske åka till Htorp och slänga i lite tvätt. Kul! :P  Mitt liv är väl inte så himla kul just för tillfället, men förhoppningsvis blir det utgång imorgon och Göteborg på lördag! Piggar ju upp åtminstone.

HEJS

Nä nu har jag redan börjat tröttna på att ligga i soffan, osminkad och med en ruffsig knut på huvet. Men jag har fortfarande ont i halsen och är täppt i näsan. Det är så jävla typiskt att detta ska hända varje gång som det faktiskt är lite fint väder här i Trollhättan. Bu.

Att Jimmy ska ut och springa sen gör ju inte direkt att man känner sig ännu bättre. Den enda träningen jag får är på jobbet. Fast det är faktiskt jobbigare än vad man tror!


Sjukling skriver en rad

För att inleda detta inlägget på ett intressant sätt kan jag ju börja med att säga att jag börjar bli sjuk. Som tur är så är jag faktiskt ledig både idag och imorgon så förhoppningsvis hinner jag krya på mig innan helgen kommer och  trycket från att högsäsongen börjar närma sig tar kål på en. :) Som tur är så ska vi vara tre både lördag och söndag så förhoppningsvis ska det nog gå bra ändå!

Jag tror dock att jag har blivit smittad av någon av alla dessa småungar som ska ha fötterna mätta. Tänk ändå vad lätt många ungar blir sjuka och så kommer jag ner på knä mitt framför näsan på dom, inte alls omöjligt att de har blåst in en bakteriehärd som har landat i mig. Ussssch!!! Ganska utsatt jobb ändå och nu ska ju även kvitton vara farliga. Humf.


- Så, tack så mycket!
- Men får jag inget kvitto?
- Nej.
- Jo men ge mig kvittot!
- Nej säger jag!
- Men vafan är detta?
- Då får du ta i det själv, gubbskrälle!

Nja.... Riktigt så funkar det ju faktiskt inte. Tyvär. ;)


Mer skräpmat åt folket!

Yooo. Dags att göra sig i ordning inför lunch med mor min :) sushi eller indiskt ska det bli! Det känns verkligen skönt att vara ledig idag för min rygg, armar o axlar vääärker från gårdagens lyftning av skräp o säckar med skor.

Idag är det onsdag hur som helst. Jag är grymt sugen på chips o ska nog köpa det idag. Har kommit på en sak, det där snacket om beachen 2010, 2011, blablabla kan man ju lika gärna strunta i, för här i Sverige får vi ju aldrig badvänligt väder ändå! Tänk vad mycket problem jag löst nu, mer chips o skräpmat åt folket! ;)

This is my life - Edward Maya


RSS 2.0