Usch

  • Naturkunskap Redovisning
  • Historia Inlämning
  • Arbetsmiljö & Säkerhet Inlämning
  • Rutinförsäkran

    Mycket o göra! Plugga som en idiot nu så jag slipper sitta hemma i helgen. Usch - usch - usch vad tråkigt!! Varför ska allt tryckas på nu i det sista? Och allt ska vara färdigt till nästa vecka! Jag dööör.





Bruna slingor?

Jag har länge funderat på ifall jag skulle göra bruna slingor i mitt nuvarande blonda? - och råttfärgade hår. Lite trött på det blonda och vill prova något nytt, dock vågar jag inte färga det helt.

 Är inte detta ganska fint? :)

Snygge fan!

Sitter här och avundas alla snygga kroppar som alla ska ha! Tänker hela tiden - nu ska jag träna! Men det blir då fan aldrig av ju!!


Ibland blir man verkligen irriterad på sig själv... och trött!

Evening

Klockan är ganska mycket nu, men är ändå inte trött. Imorgon ska vi till Näl första timmen, sen hål till kvart i 12. Häärligt! Ska redovisa en debatt med Emma också - jag vill att det ska vara lägre åldersgräns på körkort och hon vill att det ska vara äldre - ej vi som har kommit på dessa ideér, isfl hade Emma verkat dum i huvet :D haha



En lyckad utflykt! :)

Lite bilder från igår då vi gjorde en liten tripp till Smögen efter att ha besökt Nordens Ark med skolan. Eftersom vi var lyxiga o tog bilen med oss blev det en nercabbe runda med härligt väder och glatt humör! :D Love it.
Resan dit kan man i alla fall kalla speciell, hahaha. Eftersom vi envisades att inte åka med bussen, då vi tagit med oss egen bil så tänkte vi att vi skulle komma dit lite tidigare - och även ta oss därifrån tidigare. Hur bra som helst - tänkte vi, slog in på GPS:en och böjade rulla iväg. Dock vet jag inte vad som hände, för efter att ha åkt en riktigt lång bit så kommer vi fram till en färja, och den visar GPS:en att vi SKA åka på. Jag trodde jag skulle dö av skratt, eftersom man aldrig åker färja för att komma till Nordens Ark!? Emma ringer upp sin pappa och han säger att vi ska åka på, men att vi har tagit den längre vägen (45 minuter längre) så det är bara att fortsätta för vända tjänar inget till. Jaha, tänker vi och rullar på, utan att kunna sluta garva. Men visst var det lite trevligt att åka på havet en vanlig dag. :) Det slutade iafl med att vi kom 40 minuter senare än bussen... Hahaha. Woow va snabba vi var brudar ;)

Efter att ha kollat på lite olika djur så ville vi iafl åka och köpa en glass på Smögen, så det gjorde vi!

      
 



   


Uppdateringsdags!

Hej på er! Nu blir det bloggande igen, vart en ganska jobbig helg så därför inte haft tid. Men är på g igen ;)

:(

Hemska jävla natt... Vill aldrig vara med om igen, det värsta jag varit med om :'(

Paarty!!

Nu drar vi på fest! :D

Gó kväll!

Hej på er :) Hittade två jätte bra tapeter till Jimmys lägenhet idag! Tror det blir riktigt snyggt faktiskt.
Idag kom Mattias hem från Tyskland, och med våra beställningar :) Underbart o få nått gott men ändå billigt, så imorgon är vi nu alla tjejerna laddade inför malins party!

Blev en liten kvällscruise innan vi tillslut kom hem för att slå på filmen Never Back Down, har sett den en gång tidigare och den va faktiskt riktigt bra! Vilken tur att Emma var villig att lägga pengarna på att köpa den så vi nu kunde låna för att se ikväll! :)

Får springa o hämta våra färdiga popcorn nu som står i micron och väntar!
Ha de gott! :D

Mumma!

Tomorrow!



Jobba imorgon 12-16

Sen efter det så blir det hem till bruttan nedanför för att grilla & sedan partaja lite. Vi är ju trots allt lediga på fredag ;)


Tapet-letning!

14:24 är klockan just nu. Ska egentligen ha engelska, men kan ju faktiskt inte undgå att skriva lite i min kära blogg. :) Idag bär det av med Jimmy för att bestämma tapeter till hans nya lägenhet, tänk att det bara är drygt två veckor kvar tills han bor där i stan, nära till allt och alla! :) Det finns ett solarium 1 minut därifrån också så där kan ni ju se mig spendera min tid nu fram till sommaren, är likblek. Dock ligger det även en pizzeria nedanför också och det kanske inte är så jätte bra... Egentligen... Jaja, får väl lämna plånboken hemma i värsta fall! :D



tänk när man orkar ta sig tid och fixa en najs frisyr, det händer inte ofta längre!

Kollage 2007

Sitter och kikar igenom lite bilder som vi tatt genom tiderna, och kom fram till att fy fan va roligt vi har haft! Bästa brudgänget :D

Här är ett litet kollage med bilder från roliga tillfällen! :D

           bilderna är från 2007


Lovely

Om 2 veckor flyttar min älskling till en egen lägenhet på Kungsgatan :D Hur bra som helst!!



090519

Hej på er :)
Tillbaka i skolan igen efter en härlig helg, dock är det idag tisdag så andra skoldagen den här veckan ;) Två dagar kvar, sen två dagar ledigt! Jag ska ioförsej jobba på torsdag några timmar så blir inte helt ledigt för min del, men det är alltid gött o tjäna lite pengar :) På kvällen blir det förmodligen lite fest hemma hos Malin, vilket kommer bli riktigt roligt. Alla tjejerna ska förmodligen dit - länge sen vi parta tillsammans allihop.

Har prov idag också. Usch och attans, har inte pluggat nånting :O Det kommer nog gå sååå bra för mej kan jag tänka mig. Som tur är har vi åtminstone hål i 1 timma, så extra tid för plugg! Najsi

090517

Dessa godingar stod och väntade i kylskåpet idag när jag hade vaknat :) Syster min hade tatt sig tid och baka! Gott gotti gott!



Snart ska vi grilla ;) Ska bli riktigt mysigt, då det fina vädret även höll i sig idag också! Lovet i!

En funderare..



Dessa godingar köpte jag från jobbet (Skopunkten) förra veckan. Har även lagt undan ett par i brunt, funderar på att köpa dom oxå. Men jag vet inte hur jag ska göra x)

Streetrace

Kom precis hem! Har varit på streetrace med Matilda, Albin, Possy & Simon. Riktigt trevligt och roligt :D Saknar de gamla goa tiderna ibland.
Snart kommer Jimmy, hans syster skulle köra hit honom då jag har druckit några öl så ingen körning för mig icke! Blir väl till och fortsätta kolla på Pearl Harbor. Älskar den filmen :) Men lipar alltid som en bebis, speciellt i slutet.
Imorgon vet jag under dagen inte vad det händer för något men på kvällen ville alla tjejerna festa - vet dock inte om jag är sugen på det faktiskt. Kan vara gynnsamt att spara sina pengar nån helg, har varit ute varje lördag nu det senaste. Skriker gör det i plånboken :O :)

Idag var det iafl praktik, har fått sommarschemat också :) Riktigt kul att jobba i sommar, har varit så lat och inte fixat nått jobb tidigare, men nu så! Nu blir det ett och annat :) Får hoppas kunna spara ihop till en utomlandsresa i sommar också, så himla sugen nu!
Jimmy älskling har hittat en lägenhet också. :) Nästan mitt i stan, underbart! Kommer nog bli sova borta mycket vill jag lova, men självklart ska jag vara med och betala också - det är dyrt med lägenhet! :O

Ne, nu får det bli att kika vidare. :) Sova kanske. Ha de gott!

090515

        

Kolla in härliga vädret som vart idag :) Blev suuperglad när jag vaknade imorse!

Sexy 1 and 2

 

Coffe?

Strandgatan ikväll kanske? Hmm..

Här är iafl några söta bilder därifrån för ca 2-3 veckor sen som jag inte har lagt ut förrän nu =)

                   
Häärligt vädeer (=

Regn - usch!



Fasn vad sur jag blev imorse när jag såg regnet verkligen ösa ner! Men nu är det som tur är fint väder igen :D

14 maj

Home again! Ont i ryggen som fan har man, :S ingen aning om vad jag har gjort men gör ont o göra precis allt. Stackars mej :'( ;)
Nu sitter jag iafl och väntar på att Emma ska bli färdig, har verkligen lust att hitta på nått.

Nämen :) Nu fick jag ett sms!



Hemma från en trevlig kväll!

Hemma precis :) Det blev en rolig liten tur med Emma, Amanda & Jimmy :) Tjockisarna köpte Mc Flurry Daim på Donken.

Såg den otroligt roliga gubben som bor i stan o som klär sig i kvinnokläder. Idag hade han på sig skinnjacka, tajta svarta stretch byxor, högklackat & keps. Vi följde efter honom lite diskret, men tillslut fick han syn på oss o vinkade. Ser otroligt sur o läskig ut :O Sista gången vi åkte förbi honom stod han o gömde sig vid sin lägenhetsingång. Trodde jag skulle dö av skratt! Haha



Imorgon blir det praktik igen! 10-18, be there! (Skopunkten)

Candy

Hej påer! Nu sitter jag här vid min fula dator, Jimmy ligger i sängen och babblar. :) Har precis gjort middag o knölat i oss en liten godispåse :O Usch o fy, på en onsdag! Men jaja, försent o börja ångra sig nu.


Gott gotti gott!

Nån mer än jag som bara älskar smoothies? :) Så fort jag har tid för det så brukar jag alltid
göra mig en, tar bort sötsuget samtidigt som det är nyttigt!





Här är ett gott recept!

2 1/2 dl yoghurt (kan man ta vad man gillar bäst)
1/2 banan
1 1/2 dl frysta bär
Lite mjölk för att den ska bli lite lättare att dricka :)

Mixa ihop allt & enjoy ;)


Flopp?

Paris Hilton i en lite smått konstig klänning.

Flopp llr ej? x)


090512

Hej på er! Idag ska jag börja blogga mer igen :P hade jag tänkt iafl!

Just nu har vi Småföretagande B, hur skoj som helst!

090511

Kom alldeles precis hem från en liten utflykt med Emma, Amanda & Matilda. :) Har knappt sett Matilda nånting det senaste eftersom hon har varit både i Cypern och i Stochholm. Lyxbrutta ;)

Syster min har flyttat hem nu oxå, under 1 månad ungefär, det ska nämligen göras om i hennes lägenhet. Får väl se hur detta går :) Systrar är systrar.

Idag har jag iafl varit såpass duktig och flyttat in min dator till mitt rum, men jag kan LOVA att den tar mkt plats ;S Gamla burk dator.. Usch. :)

5 maj

Haha :D Hej på er, varit lite sjuk o väldigt upptagen det senaste så har ej blivit nått skrivande här. Måste skaffa en kamera oxå för google bilder är väl ingen höjdare varje gång.

Imorgon fyller Jimmy år! :D Hade tänkt baka nån goding tårta till honom
Fattar inte riktigt att man fortfarande kan ha lite unika med tanke på att jag skriver, hmm 1 gång i veckan? Om ens det x)
Jaja, trogna läsare! Det gillar vi :)

Ska gå o sova nu, stoort prov imorn Naturkunskap B, yeaay



RSS 2.0