Nyårsmeny!

Imorgon är det Nyårsafton! Detta året har gått riktigt snabbt tycker jag & det är dags för nya löften - även fast jag inte är så bra på att hålla dom. :O ;) Har iafl detta året slutat att bita på naglarna, vilket jag är riktigt stolt över, haha. Något som är en sån självklar äckelhet för många, men som var ett beroende för mig.

Hur som helst så ska vi vara at my place imorgon och äta tre rätters ;) Det blir förrätt, varmrätt & självklart efterrätt. Såhär ser menyn ut inför kvällen :)



Vi kom riktigt billigt undan också för all denna mat vi köpte. 42 kr per person blev det! :)

Hoppas ni får en riktigt bra nyår! :D


Home

Hemma i Halvorstorp är jag nu, och snart ska jag och Emma dra till Sylte en sväng och lämna tillbaka pengar. Sitter här i vårat gamla kontor, dvs pappas kontor just nu när vi småungar inte bor lika mycket hemma. Han sitter ovanför hör jag, spelar gitarr och slår foten i takt. Jädrans stampande!

Idag var jag, Emma & Malin på Överby. Fick köpt lite nödvändigheter:

  • Lösögonfransar (ska se om det funkar)
  • Ett par snygga tights
  • Ett par balla strumpbyxor
  • Svartglittrigt nagellack
  • En puder borste samt en ögonskuggsborste
  • MASSOR av mat till imorgon!



Late

Sitter för tillfället, efter tre på natten och kikar runt på datorn. Jag ska alldeles strax gå o sova, men som vanligt så blev det en sen kväll som innehöll film med chipss :)

Idag har jag och Jimmy varit på Överby en sväng, men där fick man ju verkligen inte köpt något. Var inne i två affärer ungefär innan han tröttna och ville gå och fika - jag blev grinig. :O :) Nä nu ska jag kila och sno älsklingens värme i sängen :) Sov gott! ♥


0131

God kväll :) Som säkert många andra har jag vänt helt upp och ner på dygnet, eftersom det är jullov. Bra eller dåligt? Riktigt kass om ni frågar mig, man sover ju för länge och missar dagen, sen är jag oftast konstant trött om jag sover för länge. Jaja. :)

Imorgon ska förmodligen jag och mammi dra och kolla balklänningar ;)

Christmas

Hej på er! Veckan har varit fullt igång och jag har inte direkt haft någon tillgång till dator. Idag är det julafton, så god jul på er! :) Kom ganska nyss hem från mina kusiner där vi firat med hela tjocka släkten, sådär lagom kul om man får säga så - men det är ju trots allt tradition. Nu snart kommer Jimmy och Ericas pojkvän Thomas, så ska vi sitta med familjen här hemma och öppna julklappar :) Ska bli mysigt. Kanske blir shot-roulette som förra året också, ifall syster nu tog med sig det :)

Ska kila och ta ett glas vin nu, men god jul på er!

Jul på Liseberg

Hallå! Framför datorn nu igen, så att säga - det är då ni får höra lite från mig :) Nu strax ska jag, Matilda, Jimmy och Mattias åka till Liseberg. Så dags att byta shorts mot tights och jeans, samt en stooor varm jacka med halsduk och mössa. Det är -11 grader idag här i Halvorstorp. Helt sjukt kallt!



Jaja, hörs senare :)


Bad update

Dålig uppdatering, har varit bakis och riktigt trött idag. Tror jag börjar bli sjuk :/

Jobba imorgon 12-15 eller 16. Natti!


Lipz

Det blir nog Lipz iafl. Snart kommer Amanda =)


Party overhere...?

Alla ska till Lipz idag känns det som. Jag vill verkligen också gå dit! Men har ingen lust att sitta och förfesta själv, dom andra ska nämligen på klassfest innan. x)


Hur ska jag göra?!?!


Surprise

Hemma nu! Sista praktikdagen som sagt och det känns verkligen jätte tråkigt :( Kommer sakna alla, så himla goa är dom allihop. Fick en julklappa av dom :D en liten bag som innehöll:

Puder
Trosor
Nessesär med tillbehör - kajal, foundation, nagellack och ett läppstift
Ögonskugga
Parfym från Naomi Campbell
Body lotion från Naomi Campbell

+ ett gulligt och fint kort :)

Så himla bortskämd kände jag mig när jag kollade i påsen, och verkligen glad :D

God natt

Sådärdå. Nu ska jag gå och sova, tatt på mig shorts och stor mys t-shirt! Dags att krypa ner och sno älsklings goa värme :D Sov gott! ♥

Oh my

Okej, nu ska jag inte låta gnällig men idag när jag stod i spegeln och fick syn på mig själv så blev jag nästan deprimerad! Vafan har allt överlöd kommit ifrån? Jag menar, jag äter bara chips 2 ggr i veckan, pizza en gång varannan vecka och godis i stort sätt varje dag - så hallå! Min förbränning har verkat lägga av, eller så är det helt enkelt så att min kropp vill samla lite värme till vintern. Men det vill då inte jag!

Så nu vill jag ha en personlig tränare, för jag har märkt att jag själv inte är speciellt bra. Kanske får börja med att skaffa ett gymkort, sen jävlar! Då blire ingen dallrande rumpa mer!
Man kan säga såhär på ett bra sätt: Jag vill ha godisen men inte behålla pappret ;)


Jag gjorde ett schema till mig själv! :)


Studenten 2010

Oj vad den här dagen har gått fort! Eller hela veckan iofsj, imorgon är sista praktikdagen - någonsin! Sen är det bara en termin av skola kvar och tillslut studenten. Helt sjukt...

På tal om studenten, undra när studentmössorna dyker upp? Jag har beställt en mössa samt champagneglas, penna och en liten visselpipa :) Tror vi ska åka i ett lastbilsflak som en tjej från klassen hade ordnat, hoppas verkligen det är fint väder! Annars förstörs faktiskt lite av känslan av att kunna stå i klänning, mössa och tjoa åt allt och alla. Kul och stå i regnkappa och frysa x)


Great music



Taio Cruz - break your heart



Taio Cruz - I can be


Lunch på City Thn

Hallå! Just nu sitter jag hos Emma på City Trollhättan. Har lunch nu en timma :) Härligt! Det blev inget jobb med pincetterna igår så vi ska fixa det ikväll istället. Förhoppningsvis blir det bra :)

Vad det snöar ute just nu :O Hoppas det blir en vit jul i år! :) Har slagit in massor av paket idag, då varannan person som köper ska ha det som julklapp. Som tur är har jag blivit bättre på att fixa snygga paket, jag var ju verkligen värdelös på det i början.

Nepp, nu ska jag sticka! Hörs senare ;)

Nighti

Nepp! Nu är det faktiskt även dags för mig att gå o sova. Sov gott så hörs vi imorgon! ;) ♥

Wish

Nått i denna stilen hade jag väl velat ha i julklapp. Hoppas tomten är schysst i år! ;)


00:00

Jag är nog den som är uppe längst i det här trapphuset. För hissen rör sej aldrig från våran våning efter klockan elva...

Party

Jag har lust att festa. Klockan är kvart i tolv och det är tisdag... Som tur är börjar jag inte förrän klockan 10 imorgon så det gör inget om jag är uppe länge, kan ändå inte sova! Hur som helst, partaj var det om. Funderade på att gå till Lipz på torsdag, men eftersom Malin förmodligen inte kan följa med, o Sara och Matilda ska på klassfest, så får det nog bli en hemsittarkväll för min del. Kul!
Det är just vid såna här tillfällen som jag längtar extremt tills Emma fyller år, kan inte tiden gå lite fortare? :)


Tweezers

Ikväll ska vi göra klart våra sista beställningar av våra fräna pincetter ;) Just nu väntar jag på att Amanda ska komma hem så jag kan ringa henne och be om skjuts 0:) Vet inte riktigt hur jag ska ta mig till Halvorstorp annars, eftersom buss har blivit så cpdyrt. :S Och sen vill folk att man ska åka kollektivt, jo tjena!

Hur som helst så ska vi klä våra pincetter med lite cellofan och julsnöre så att dom blir lite gulliga nu till jul! :)



Om det är någon som är intresserad att köpa denna fiffiga julklapp så kostar den endast 55:- hos oss! :D


Snuskbulle

Okej, dags för uppdatering igen! Efter två dagar? Kom precis hem från praktiken, tänka sig att det bara är 3 dagar kvar, sen är det dags för jullov! Hur härligt som helst ska det bli :D

Idag sprang jag bort till Emma och lunchade, hade med mig köttbullar och makaroner. Får säga att det är en maträtt jag snart spyr på då det i stort sett alltid får följa med till praktiken, varför? - Jo därför det är så jädrans lätt att tillaga!


Julmys

Imorgon ska jag göra om i lägenheten! Då är det dags att fixa till så att det verkligen blir lite julemysigt här. Än så länge så ser det bara stökigt ut och julkänslan är långt borta.

Frågan är bara hur man ska få det riktigt bra? =/ :)



Jul-shopping

Har fått köpt julklappar idag! Var ute några få timmar på Överby med älsklingen och hitta presenter till hela familjen. Dock inte klart till alla än men att ha fått köpt lite är en god bit på vägen! Jag har en förmåga att oftast vara ute verkligen i sista stund, men i år blev det lite tidigare!

Nu är det snart dags för sängen och en ny vecka fullproppad med praktik! Sen är det äntligen ett mycket efterlängtat jullov!

 


Gifts

Nu ska det köpas julklappar på Överby!


Pinsamt!

Kom precis hem, och jag är helt slut! Både i kroppen och i huvet. Gjorde bort mig för den sista kunden jag hade idag, började med att jag skulle slå in ett paket - FULT. Sen skulle hon skriva under på ett kvitto, och istället för att lägga fram en penna råkade jag lägga fram en lådkniv. Hon måste ju trott att jag var helt korkad, men ursäktade iafl med att det hade varit en lång vecka.

Nu ska jag ta det lugnt och vila iafl!

Namnsdag!

Idag har jag och Malin namnsdag! Så grattis till oss! :D


Kaffe kväll

Hallå!

Sitter just nu och slappar lite ;) Idag har jag haft praktik från 10-17.15 och innan dess var jag på morgonmöte på Skopunkten! Jätte kul och träffa alla :D Fick en stor gottepåse i julklapp som såg ut som en tomtesäck, den var gigantisk! (Eller jag tror det var godis, har faktiskt inte hunnit öppna och kolla än x) ?) Chefen är så himla gullig och verkligen bästa chef jag kan tänka mig! :D Nu låter jag som en liten fjäskare, men det är faktiskt sant. 

Var nyss och köpte lite falukorv också på Konsum, som Jimmy nu står och lagar till :) Skönt och slippa, fast jag åker väl på disken :O jaja, det är det väl värt antar jag.

Idag ska vi förmodligen träffas alla tjejerna och dra en chill out kväll hemma hos mig med kaffe, te och lite gott till :) Om vi nu har det hemma, men lite pepparkakor ska jag nog kunna gräva fram ur skafferiet.


Mycket najs!


Godnatt!

Nu är det dags för sängen! Lite nattmusik för er vakna ;)






Happy Gilmore

Ligger och kollar på Happy Gilmore, som visas på 6an för tillfället :) Tycker den är sådär bra, men Jimmy tycker den är rolig. Ibland har man helt enkelt inte så mycket att välja på. :P

Imorgon bitti ska jag på morgonmöte på Skopunkten. Redan klockan 8 ska jag vara där, så får gå och lägga mig så fort filmen är slut. Hoppas att jag mår bättre imorgon, för vill inte missa praktiken en dag till. Känns som jag har vart borta rätt mycket därifrån, pga sjukdom osv. Usch!


Ne, nu börjar filmen strax igen! Kanske lägger ett sista inlägg innan sängen sen ;) Hörs!


Make-up

Yes, idag går jag Handelsprogrammet, jobbar på Skopunkten och klagar inte alls :) Men det jag helst skulle vilja syssla med är nog Frisör och makeup, tkr det är så löjligt kul att göra frisyrer och coola sminkningar på polarna :) (inte för att det händer så ofta men ibland)

Har funderat på om jag skulle jobba röven av mig och sedan plugga vidare, eftersom dessa kurser oftast är riktigt dyra.  Hmm..


Sminkning på Jimmy innan halloweenfest i Karlstad! =)


Febrig och kall

Alltså ueww! Idag har jag inte mått speciellt bra, förmodligen pga sprutan igår. Hur kunde jag veta!?!?! Att jag skulle få feber och ont i halsen o allt vad som hör till, det är alltid så. Kan någon ge mig ett bättre immunförsvar? =)

Ne, slut på mestjafs. Ligger i soffan här nu med ett täcke över mig - och fryser ändå. Mina händer är iskalla, så om man vore riktigt fiffig, skulle man kunna använda dom i ett glas cola, istället för is så att säga...  Mesig igen...

Nu ska jag försöka komma på ett sätt att värma mig, vantar - mysbrallor - mössa - overall?

Tisdag

Hej på er och förlåt för dålig uppdatering! Har varit fullt upp för min del nu ända sen jag kom hem. Praktik hela dagarna, går ända till klockan 5 på kvällen. Idag har jag varit och tagit vaccin, kändes till en början inte alls - men nu! Min arm ömmar sönder och jag är rädd att jag ska få en förbannad feber imorgon.

Hur som helst, Stockholm var hur najs som helst! Ni kan läsa en liten sammanfattning med bilder m.m. på Saras blogg :) saraamgard.blogg.se

Blir inte mycket mer från mig idag, som vanligt har tiden rullat iväg och det är dags för sängen - igen. *suck*
Sov så gott ;) ♥


Stockholm

Oj vilken helg det har varit! :) Har haft riktigt roligt med tjejerna i Stockholm, synd om stackars Emma som inte kunde följa med :( Har hur som helst varit supertrött idag eftersom det bara blev 2 timmars sömn inatt och sen tåg klockan 8 på morgonen. (Krogarna är öppe till 3 där) Kan ju säga att jag var cptrött när jag kom hem - fy fan.

Nu blir det strax sängen så vi hörs inte förrän imorgon! Sov gott :) ♥

Stress

Nu är det snabba rusch, kanske blir Lipz ikväll. Men bara kanske ;)


Packa packa!

Nu är det dags att börja packa lite smått :) Åh, jag kan aldrig bestämma mig vad jag sta med när det gäller packning. Vill egentligen ha med mig hela garderoben, men det går ju förstås inte ;)


Halsfluss

Sådär ja! Nu har jag varit och shoppat, igen... :/ Bilder kommer inom kort på mina nya fräscha kläder jag ska ha i Stockholm! :D Weehoo!

På tal om Stockholm, så har Emma fått halsfluss  - IGEN!!! Nu är chansen liten att hon ens kan följa med och blir jätte ledsen pga detta :( Detta ska ju bli våran brudresa och den blir ju inte fulländad om inte alla följer med :(
Har iafl skickat ett sms till henne och tipsat om nyponsoppa som tydligen ska vara bra mot halsfluss? Någon som provat?


`
Kan nyponsoppa vara någonting för halsen?


Grattis!

Åh vad jag blev glad för Malin Jonssons skull! Imorgon ska hon få vara med och gästsjunga på Idol. Så inget Stockholm för hennes del, men jag tror hon är 10 gånger lyckligare nu :D Äntligen får hon visa vad hon går för!


Slut på håltimman

Nu ska vi gå tillbaka till skolan igen! Dags för redovisning :(


Jag har sexiga vänner

Hahaha!


Vaccination och svenska-skrivning

Tjohej!

Sitter hemma i lägenheten för tillfället, jag och Amanda har köpt varsin barnpizza. Först var vi lite skeptiska till det höga priset vi fick betala med tanken på att dom verkligen var supersmå! Men nu känner man gott och väl att det var mer än tillräckligt, usch vad mätt jag är. Blöh...

Dagen började med att jag försov mig, tänkte att det inte var så farligt att missa första lektionen då vår lärare är utomlands. Men då hade de andra lärarna skiftat om helt och hållet då plötsligt var det dags för vaccination som vi inte skulle ta förrän nästa vecka. Jag ville inte ta den idag, då blir jag säkert sjuk till Stockholm imorgon. Sen var det dags för svenska skrivning och eftersom jag var lite sen blev läraren putt. Tröttsamt...


Så det kan gå



När man blåser tuggummin som går sönder ;)

Ne, nu ska jag gå och lägga mig! Ha en skön natt så hörs vi imorgon! Puss puss :) ♥


Aldrig mer superblond

Usch! Jag kommer så bra ihåg första gången jag ville färga mitt hår brunt. Vågade inte köra med permanent färg, utan drog till med en toning istället. Blev bra i början, men som toning alltid gör så började det ju blekna. Och blev en röd nyans istället. Gick faktiskt runt med det ganska länge, men som vanligt så tröttnar man ju efter ett tag - och då var det dags att bli blond igen.

Var slingor hit och dit ett tag tills sista gången jag lät någon av kompisarna göra det (ta inte illa upp hahaha) Det blev helblonderat och jag såg ut som fan! Ni ser bilden till höger, den blonda färgen kommer ni ALDRIG någonsin få se på mig igen. Jag passar absolut inte i sån ljus färg och det är ett misstag jag lärt mig. ;)

- My name is Blond, Fejk Blond.



Ingen av färgerna är väl speciellt tilltalande, men den blonda får ett riktigt kryss medan den andra får ett minus :)


Sent inlägg som vanligt

Idag har statistiken höjt riktigt mycket :) Jätte roligt! Fortsätt läsa så fortsätter jag att skriva =D

Nu är klockan så mycket som tio i tolv,  och jag ska nog faktiskt nöja mig för idag. Ska bara kolla runt lite till på datan men sen blir det sängen! :)

Lill-lördag

Ligger i soffan och kollar på filmen. Helt okej är den, ganska gammal dock o har världens fulaste "brottsling" x) Var nere i kiosken förut och köpte lite gotta, fick bli grillchips och cola. Tänkte som såhär: I helgen kommer jag inte att hinna äta skitmat för det kommer vara myckt tid som blir upptagen, bla till party :) Så då passar jag på nu istället! Smart va ;)

Nu är nog reklamen slut. Hörs snart :)

Movietime

Nu ska jag kolla på tv :) Klockan 21.00 börjar en film som heter Passagerare 57. Någon som sett den? :)



Stockholm


Vad händer om drygt ett halvår?

Jahapp, ännu en dag bortblåst och nu är det redan kväll. Igen...  Tiden går seriöst alldeles för snabbt ibland :S Nu har vi snart gjort en termin av skolan, ca 2 veckor kvar. Och detta ska vara den långsamaste terminen? Hur kommer då nästa bli?

Självklart menar jag inte att jag inte vill ta studenten och slippa alla läxor, men vad händer sen då? Förhoppningsvis får jag fortsätta jobba på Skopunkten, men tänk om inte? Ska man plugga vidare, jobba, eller bara gå hemma? Det sista är uteslutet för min del, men vet inte om jag vill plugga vidare heller, och jobb är inte något man bara får. Jag tycker skolan, gymnasiet är en riktig trygghet. Man går dit varje dag, gör det man ska, går hem och sköter sin fritid. Ja usch, tiden går alldeles för snabbt.


gammal bild med dålig bildkvalité. Men det är allti nått ;)


Godnight folks

Nej! Nu ska jag iafl gå och lägga mig i sängen och förhoppningsvis somna så fort som möjligt! Det är en dag imorgon också.

Sov så gott o ha en god natt ♥

Varför kan inte jag också somna vid tio?

Klockan är kvart i ett. Jimmy och nästan alla andra som bor här omkring ligger och sover. Men en person är vaken, nämligem Malin! Varför ska jag vara en sån förbaskad kvällsmänniska egentligen? Hade så mycket hellre varit morgonpigg för vara uppe länge, det kan alla om man verkligen vill och är på rätt hunör. Men att vakna, det går inte, inte för min del iafl.


Jag hade 3 alarm imorse men vaknade ändå inte! Jag har blivit immun eller nått mot väckarklockor.


Oväntade händelser

Hur många gånger har man i sitt liv inte skämt ut sig? Det händer ofta, ibland värre än andra. Jag har en tendens att råka ut för det ganska ofta, men en gång i somras slår nog allt.

Jag och Sara, partypinglorna sommaren 2009, begav oss till Trädgårn i Uddevalla. Och visst var det roligt - Billig alkohol, knäppt folk o allt vad det hör till (ja ni vet)
Sammanfattningen är iafl att vi båda blev runda om fötterna och när det stängde var det dags för fyllekäk. In på ett kebabställe, beställde o väntade. Det första jag gör är att spilla ut massa vatten över hela disken vilket var första tecknet på överkonsumtion av alkohol. Sedan tänkte man inte så mycket mer på det, utan gick o satte oss i lugn och ro - med några uddevallabor. ? Ring ring i Saras mobil - vår skjuts var här och nu var det brådis! Jag reste mig snabbt upp, tappade aningen balansen och tänkte ta emot mot väggen som var bakom mig, ihanden höll jag en pommesfrites bricka. Det jag missade var att den stabíla vägg bakom mig var en svängdörr och in till deras kök dessutom. Vad händer? Jo självklart flyger pommesen 10 meter framåt, jag 5 meter bakåt o blickar upp mot en pizzabagare. - Tjenare! Inte varje dag ni får liggande publik antar jag.


Undra nu i efterhand om det var någon som åt upp mina pommes som landade på golvet. Varsågod i så fall! hahaha

 

 


T- Pain - All the above


Te o mys

Kom precis hem från en kväll med fyra av oss brudar. Varken Sara eller Malin kunde vara med ikväll :( Dock cpade tvn sönder och vi missade en hel del av vårt favoritprogram :(

Hur som helst så ska jag iafl belöna mig själv pga att jag tkr jag har kämpat bra idag, med att göra en kopp te och sätta mig och mysläsa på olika bloggar osv. Sen blir det nog lite tv också, eftersom jag har en relativt lång sovmorgon imorgon - börjar klockan 10. :)  


Lång dag = trött

Kom precis hem från en lång dag med praktik, galet trött är jag! Fick gå en sväng till mataffären och köpa lite nytt smör och toapapper som vi varit utan sen igår. Inte alltid lätt att bo själv utan mamma som köper allt som behövs :D

Nu ska jag strax äta och sen chilla. Ikväll blir det Desperate Housewifes! Hörs sen!


Full av energi!

Okej, jag vet att jag sa att jag skulle sova! Men som vanligt är jag alldeles för pigg! Börjar som tur är inte förrän klockan 10 imorgon, Lindex, och då ska jag ta mig fan se till o komma upp i tid! Jag försover mig jämt, varje dag hela tiden! Kan det ha med höstmörkret att göra måntro?

RSS 2.0