Bubble


Strandgatan

Kom nyss hem från en kväll med brudarna på Strandgatan. Tog en tjötsväng med Amandas bil efteråt också, så har blivit mycket pladder idag. Men såna dagar är bra!

Nu ska jag kika runt lite på datorn och sen är det dags för sängen! Hoppas ni har haft en trevligt kväll :) Natti natti ♥

Lyssnar just nu på...

Keri Hilson ft. Akon



New style

Jag har ändrat min stil här i bloggen lite grann :) Förhoppningsvis är den roligare att läsa nu än förut! Hoppas ni också tycker det :)

Dags att höra Malins tankar!

Haha!. Sitter och kollar runt på bilder på FB och så kom jag att tänka på en sak. Tänk vad många okända bilder man är med på egentligen. När någon fotar en vän, (flera) eller kanske bara tar kort över en utsikt - så kan man hamna där, i bakgrunden. Det är fan lite läskigt, tänk hur många FB album man säkert är med i, fotoalbum osv. XD Att någon du inte känner, inte pratar samma språk som eller aldrig har sett kanske har en bild där du står i ena hörnet av kortet, och ser allmänt mongo ut.
Hahaha, cp!



Här har vi några vackra exempel, diggar den högst upp till höger. Tanten har nog aldrig tänkt den tanken att vi har henne på bild, i baddräkt dessutom!

4 dagar kvar, sen smäller det!

Nu är det bara 4 dagar kvar tills vi drar till Stockholm och kollar på BS! Ska bli sjukt kul att åka dit en helg och vi kom riktigt billigt undan!



Det kommer bli grymt skoj med glada miner och framförallt PARTY :D

Men va i helv...

Åh vad tröttsamt! - tjöt o pladder i ett. Alltid samma på denna jävla lektion, vad är det våran lärare inte förstår? Vissa vill helt enkelt inte lyssna, men istället för att strunta i det ska det dras upp ditt och datt om hur man ska beté sig. Skitsam! Gör klart det du håller på med o låt oss slippa din gnälliga röst om samma predikan som vi får höra varje jävla gång!!!!



?

Vad händer idag gott folk? :)


Den 30 november

Dålig uppdatering igår pga av jobb, plugg, käk o shopping. :) Ska försöka ta kort på det jag köpte igår och lägga ut det i bloggen, om jag får tag i en kamera dvs. :)

Har precis varit på Hemköp och köpt lite gotta :) julmust och sura bilar - love it!


Lördag, 28 november!

Ingen bra uppdatering idag. Jobba längre än vad jag skulle, så blev ett 12-17 pass istället o sen direkt till mormor. Var där en liten stund, men eftersom hon var så himla trött kunde vi inte stanna så länge.

Kom iafl hem till mor och far min sen iafl :) Mamma hade gjort julmysigt med nya gardiner och adventsljustakar överallt. Drack lite vin och myste med dom. Tänkt att det redan är första advent imorgon, tiden har gått så sjukt fort.

Nu ska vi iafl kolla på film, äta lite gott + att jag är hundvakt idag :D Syrran var på party och då tänkte vi att vi kunde passa den lilla sötnosen så länge :) Ha det gott!

:D

Har precis kommit hem från Bombay. Inte speciellt kul där, men tur som va var Sara o några man kände där :) Nästa vecka far det iväg till Stockholm och det kommer bli sjuuuuuuuuuukt kul :D


Hundvakt

Sitter just nu hos syrran som passar en super gullig golden på ett halvår :) Hur busig som helst! Som tur är har han äntligen lugnat ner sig lite, men fick pecis dräggel i ansiktet. Mindre mysigt men tur att man är en hundmänniska :) Nu ska vi snart gå ut och gå med honom tror jag :)

Ikväll är det fortfarande oklart vad som händer. Några ideer? :)




Najs

Funderar på att köpa en sån här Bandeau BH med paljetter. Tycker dom är asfräna och de finns på Lindex :)

:)

En gång i tiden när jag var rödhårig? och Emma typ... brunröd :)


Snart klart!

Nu har vi precis gjort klart det näst sista i våran UFs registrering. Lagt till en rådgivare, och nu är det bara dags för betalning som förmodligen sker så snart som möjligt! :) Sen är det bara att börja sälja!




Fisksnusk

Det är fiskbullar till lunch i skolan idag! Jag är skithungrig men inte alls sugen på det! Är inte ens speciellt förtjust i små kladdiga fiskbitar, hade mycket hellre mölat pizza idag istället :)

Jag älskar tjockismat och om jag inte börjar träna snart kommer det gå illa för min del. :O :D





???

Att tänka sig att en tolv och trettonåring våldtagit fyra småtjejer är verkligen svårt för min del :S 12 år!

Det står i artikeln att de har gjort 4 angrepp samt misshandlat på mindre än en vecka?! Hallå, sen när började tolvåringar springa runt och våldta folk? Brukar man inte sitta i "sandlådan" vid den åldern?



Helt sjukt...




Idol vs. party :)


Trött dag idag

Nu sjöng klassen precis för Camilla som fyller 18 idag :) grattis!

Jag är skittrött och hungrig så skulle helst vilja åka hem o trycka i mig nått o sova. Jag är alltid trött nu för tiden! Trots att jag äter vitamintabletter o allting :O Fast måste nog medge att det har blivit bättre än vad det var förut, jag är en väldigt trött person. Älskar att sova!


Sommar kom kom kom!

Jag vill ha sommar, värme, glada människor och party! Åh vad jag saknar Bulgarien just nu!


God morgon

Kom till skolan precis, råkade försova mig idag o sen gick allt bara utför. Ramlade runt på grejer i hela lägenheten vilket slutade med att jag kom lite försent till lektion nr 2. :O

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, känner mig lite sugen på att dricka lite, men jobbar ju imorgon. :/ Iofsj så börjar jag 12 och jobbar bara till 3, så det blir en chill jobbdag både imorgon (lördag) och på söndag.




en söt bild från en rolig fest i somras. :)


Musjakt

Jaha, det blev en riktigt fartfylld kväll hemma hos Emma. När hennes käre far kom hem hade han bestämt sig att vi skulle fånga en liten tjuv i skafferiet, nämligen en liten mus. Dock kila den vidare till vardagsrummet och gömde sig bakom en stor "bokhylla" och det tog nog minst en timme innan den tillslut kom ut o vi fick ut den ur huset. Hur söt som helst var den iafl. :)

Är nog ingen sån där mus/råtträdd person som skriker så for man ser en svans eller en grå liten tuss. Jag tycker faktiskt tvärtemot, att dom är riktigt gulliga. Okej, självklart inte en skabbråtta med feting svans, men en liten mus är inget att springa och gömma sig för. :)

Nu ska jag iafl gå till sängs alldeles strax, ska bara kika runt lite på datorn först :) Sov så gott!


Te

Jag är sugen på te! Ska tvinga Emma att vi gör lite grann :) Jag tror jag har blivit en te människa det sista. Snart blir det teparty hemma hos mig! ;)





Vi var en gång...

...på en cowboyfest! Oj vad tiden rullar iväg, känns inte alls som det var länge sedan detta kortet togs, (den festen), men tänka sig att det faktiskt är över ett år sedan. :O Kul var det iafl, förutom lite konflikter som uppstod i mitten av kvällen, men som tur var löste sig... På sitt sätt.. ;) Konstigt folk finns det iafl, det har nog alla märkt.

Ska strax dra mig tillbaka till Emma i soffan, och förmodligen kanske rulla en sväng till Matilda där hon och Sara sitter och pysslar och knåpar med deras armband. Spännande och se hur de ser ut :D


Några av mina godingar på bilden :)


Satsa på Wii?

Hej bloggen :)

Sitter för tillfället hemma hos Emma, hon äter kebab. Själv åt man grekisk sallad idag, vilket är en riktig favorit! Jag och älskling funderar  på att köpa ett nitendo wii på tradera. 2000 kr är budet uppe på än så länge, men frågan är om man har råd att lägga 1000 kr var + frakt nu innan jul och allting. Och vi ska ju snart åka till Stockholm och se Backstreet Boys också. Hmm :/

Ikväll är det iafl tydligen många som ska gå ut på Lipz, men själv hoppar jag faktiskt det. Ska tagga till lite i helgen inför nästa vecka, så får låta bli att springa och slösa mina pengar på äcklig cider ;)


En riktigt favorit som mättar och man känner sig fräsch på samma gång.! =)


Va faaan

Åh vad jag blir irriterad! Varför blir min nya header skev och suddig!!?? >:O

Party overhere!




Det var inte igår...

Som jag skrev... :)

Har kollat runt på massa olika bloggar nu, o kommit på: Jag vill börja blogga igen. Men måste först skaffa en kamera, samt göra en snyggare design. :)

Hursomhelst. Ska strax gå o lägga mig, pluggat ganska mycket inför religionprovet vi har imorgon. Gjorde lite mysig kvällsmat till mej o älsklingen med te o grejer :) Längesen jag drack te!


God natt :)


RSS 2.0