This day

Snart dags för sängen. Har haft en mysig kväll med Malin & Matilda idag och kollat på film. Alla grabbarna var hemma hos Dara o glodde fotboll. Är själv inte så intresserad =)

Idag har jag vilket fall som helst jobbat från 10-19. Dagen gick faktiskt riktigt fort trots att vi i stort sett bara fick massa barn gummistövlar. Packa upp och ner, ut och ner i bingarna. Tror det var 106 par... :/ :)

Det blir inte mycket skrivet från mig för nu ska jag hoppa i säng, är hur trött som helst. Sov gott!

Time for some

God dagens! Sitter just nu i en nystädad lägenhet och är grymt nöjd över mig själv. Idag har jag hunnit damma, städa, vika kläder, tvätta kläder och lägga tillbaka allt i respektive lådor! Det enda kvar att göra är återlämning av en film jag & Jimmy hyrde igår - Did you hear about the Morgans. Ganska rolig film faktiskt :)

Nu bär det hur som helst strax av till Nisse för att spela volleyboll med Malin, Amanda, Emma, Emmas bror Filip och hans kompisar. Ska bli kul faktiskt då vädret är perfekt! Dessutom kan man behöva röra på sig lite granna. :) Ha en trevlig dag/kväll!



Night story

God kväll! Känner mig som en riktig pösmunk här i soffan. Jag & Jimmy unnade oss en liten fettokväll som man känner av nu "varför ska man alltid äta tills man mår dåligt?" Bra fråga det där!
Eftersom jag inte har skrivit någonting på ett ganska bra tag så tänkte jag att jag kunde berätta lite om gårdagen - som är det roligaste som hänt mig denna vecka:

Jag, Emma, Jimmy & Dara bestämde oss för att åka till Sohoclub i Uddevalla så fram med flaskorna o låt förkröket börja! Eftersom vi hade sån tur så skulle vi få skjuts men när skjutsen anländer visar det sig att bilen vägrar att starta. Vår skjuts Sofia åker hem för att hämta en annan bil, med hjälp av skjuts från en annan snubbe. Nu låter det invecklat men skitsamma. Kvar står jag och mina utekvällspartners (förutom Amanda som bestämde sig för att joina men som vi inte träffade förrän i Uddevalla) och funderar på hur vi ska kunna få bort den ostartade bilen från vägen, för böter vill vi ju inte att Sofia ska få. Vi bestämmer oss för att putta bilen till en parkeringsplats på andra sidan vägen! Jimmy tar förarplatsen för att styra och vi andra puttar på. Vips kommer en kille med bräda ut från en lägenhet bredvid och erbjuder hjälp! Tur =) Efter mycket putt från fram och bak på denna bil så fick vi tillslut till en prima fickparkering.

På vägen till Uddevalla har vi en trevlig stämning och där händer det inte så mycket förutom att alla dricker upp.

Framme i Uddevalla känner Emma ett starkt pissbehov och försöker sätta sig vid parkeringen. Dock blir hon störd så vi kilar in på närmaste pizzeria där toaletten var... Ehm, avskyvärd! Jaja! XD

In på Soho med ett super humör och upptäcker att det knappt är något folk där. Vafan... Jaja, beställ en cider och dra igång det tomma dansgolvet. Party.... Det kom som tur var mycket folk sen men av någon anledning var det bara Gruvan som var öppet? Varför?  Jaja, uppraggade av killar och lite ovanligtvis en tjej som smocka oss i arslet. Det blev lite konstigt fast rolig att dansa med var hon. Dock blev man alltid lite förvånad när hon började jucka sin rumpa mot våra. Haha. Emma klämnde en konstigt kommentar. Hahahaha.

När klubben stängde fick vi reda på att Sara var  i Uvalla så vi bad att få åka med henne, och det fick vi! På vägen hem fick vi stanna för en mådde lite dåligt. Emma ville ha Donken så det var nästa stopp. Då springer först den ena ut ur bilen och iväg runt Mc Donken och Emma springer efter. Då går den andra iväg och själv sitter jag & Sara i bilen och funderar på vafan alla sysslar med. Hahah... Knäpp kväll.. Ne, sluttjatat från mig! Upp till jobbet imorgon bitti.  Natti!


Kaaasss

Så jävla typiskt. Så fort man går in i ledighet så vänder vädret och det rent ut sagt suger varenda förbannade dag!! Nu är jag ledig en hel vecka och tackar inte nej till lite sommarvärme så man kan dra till stranden, sätta sig på uteserveringen eller bara sitta och njuta av solen. Det kommer väl förmodligen inte ske så får helt enkelt sitta inne och nörda istället.

Ja ja, dags att göra nån nytta åtminstone. Tjopp snopp..

Freedag

Fredag nu då. För en vecka sen tog vi studenten! Det känns dock som det var längre sen?

Har inga som helst planer för kvällen. Ingen lust att sitta hemma och kolla tv, inte så sugen på att festa eftersom jag jobbar imorgon. Inte lust att sitta hemma nu när det är sommar, men heller inte lust att sitta ute när det regnar... Muuu! Någon som har några ideér, ring mig isfl! =)

Nä, nu ska jag hoppa in i duschen och bli lite fräsch. Tjing!

Student & Bal 2010

Några få bilder, mer kommer. Finns inga ord för hur underbar & rolig den här helgen har varit! :D














Natti

Dags för sängen strax. Har varit hos Amanda ikväll med henne och Emma :) Var riktigt mysigt då vi satt på balkongen i stort sett hela kvällen. Nu är ju sommaren verkligen här!! Lite senare under kvällen dök älskling och Dara upp också så kvällen var 5/5 toast! Mycket trevligt och roligt.

Imorgon ska jag upp relativt tidigt för att sedan bli upphämtad o åka till en klasskompis för att pynta vår vagn. Ska spraya de sista lakanen också och sen är allt i stort sett klart. Hade tänkt dra till Överby med mammsen för att köpa lite smycken o smått & gott. ;)

Ha en skön natt! ;)

PARTY

STUDENTEN om två dagar!!


Dag 2 på veckan

Hallå!

Tisdag nu då och studenten närmar sig inte dåligt. Jag kan fortfarande inte riktigt fatta att allt i skolan är klart, det var ju nyss vi disskuterade att det endast var 9 veckor kvar av skolan. Och nu är det 2 och en halv dag!? Knääääppt...

Var ute på Överby idag med Amanda för att hitta någon present som vi ska lämna till lärarna. Tog oss en tid kan man säga =/ var inne på jobbet en sväng också, passa på att köpa ett par backup skor på studenten x) Som att det behövs. Jaja.

Funderar på att dra en promenix nu eftersom det är världens väder :) Ha de gott


RSS 2.0