Julefrid?

God dagens!

Kom nyss hem från Överby där jag spenderat dagen tillsammans med Matilda. Äntligen har jag fått köpt de sista klapparna och jag hoppas verkligen att alla blir nöjda :) Det känns som att jag fick till det relativt bra i år i alla fall.

Lägenheten är fortfarande i smått kaos, kartonger och skräp överallt, halvmonterade tillbehör och inga gardiner någonstans. Eftersom vi ska vara här nästa vecka på nyår och äta och sen festa massvis med folk så vill jag verkligen att det ska bli klart tills dess! Det är ju inte roligt att ha ett halvfärdigt hem... Men eftersom Jimmy är ledig fram tills efter nyår så ska det nog bli klart. =)

Nu ska jag försöka städa undan lite och ställa fram alla paketen så de är lättillgängliga inför imorgon då vi åker hem och firar jul med släkten! Ha det gott och ha en riktigt god jul! :)


Måndag

God morgon!

Kom relativt nyss hem från jobbet, morgonmöte! Under november månad har vi haft en tävling om vem som kan sälja på mest och överraskande nog så vann jag! :D Fick med en jätte fin korg med massa mycket gott i! Perfa nu till jul ju =)

Ska strax försöka springa in till stan och kolla julklappar sen blir det även storstädning av den gamla lägenheten idag!

Muskelhunks Malin

Hallå!

Just nu håller jag på att packa för fullt inför flytten som ska vara helt klart på söndag! Kan inte beskriva hur förbannat skönt det ska bli att få en riktig lägenhet och inte bara ett fjuttigt rum! Yöööj!

Dessvärre är ingen av mina kära brudar hemma så någon flytthjälp blir det inte denna gång, tur att vi bara flyttar mitt över gatan då! Behöver ju inte springa jätte långt. :) En annan rolig nyhet btw är att jag har fått muskler på armarna igen! Hahaha fan vad jag har blivit biff. Muskelhunk.... Njee. Men nästan! 8)

Nu måste jag fortsätta bära ner skiten. Hööörs



Notis: Lägg märke till pantpåsen i bakgrunden, fan vad rik jag komma att bli! Höhö :D

Better

Idag mår jag mycket bättre! Känner mig dock fortfarande lite halvtrög i kroppen men ifall jag ska ligga inne mer växer jag väl fast i soffan =) Nu ska jag istället skynda mej att göra mig färdig och sen kommer Amänd och hämtar upp mej :)


Sjuk och vill flytta

Nu har jag också blivit sjuk. Som många andra på jobbet, det går nog nån slags bakterie där. :O Detta ledde till att jag fick stanna hemma från jobbet idag, jädra skit! De var många timmars jobb som gick bort från min löning...

Jimmy vill åka och handla, jag vill lägga mig under en filt och sätta på någon riktigt bra och mysig julfilm. Det står fof ingen ljusstake i vårt fönster och inget julpynt som skulle gjort lägenheten lite mysigare. Det känns onödigt att sätta upp om vi ändå ska flytta om bara någon vecka... Då blir det kånka ner från vinden, ta upp ur lådor, sätta upp, ta ner med en gång, trycka ner i lådor och sen hänga upp allt en gång till. Frågan är om vi ens får lägenheten innan jul? Jag vill flytta! Jag vill ha en riktig lägenhet med kök och separat sovrum! Vill ha detta nu!

RSS 2.0