Torsdag

Jäklar vad den de här veckorna har gått fort! Redan imorgon är det april vilket innbär att det bara är 2 månader kvar till juni = sommar! Tiden försvinner verkligen bara iväg, både positivt och negativt förstås.

Ikväll ska jag träffa Matilda som är hemma en sväng från Kstad. Blir nått eller några glas vin och babbel om vad som hänt oss båda två de senaste veckorna! Ska bli jätte skoj :) Men först måste jag ta hand om tvätten som just nu ligger i maskinen och som strax ska hämtas upp och vikas in i lådor osv. Jag avskyr att sortera strumpor...

Blev inte mycket till skriveri men det blir det inte i min blogg. Kommer in nått litet inlägg då och då helt enkelt :) Ha de gott!



Onsdag

Nu ligger min skrutt och sover i soffan och jag bestämde mig för att uppdatera på min stackars blogg. Jimmy har blivit lite sjuk vilket resulterat i att även jag haft lite feber idag. Dock har det försvunnit nu så imorgon blir det en tripp till Göteborg för ett slags möte och sedan ska jag tillbringa stor del av dagen med min saknade vän Malin :) Ska bli riktigt kul att träffas och om vädret tillåter blir det en promenix i Göteborg, lunch och säkert en kaffe eller två! Ser verkligen jätte mycket fram emot morgondagen även om den samtidigt innebär nervositet! :D Kul, kul, kul!!

Lagade middag jätte länge förut för att göra nått riktigt gott till min älskling men eftersom han är såpass förkyld så kände han inte ett dugg vad det smakade ändå... Surt x) Själv tyckte jag det blev mycket gott och även om det tog lång tid så gjorde det mesta sig själv. Det blev baconlindad kycklingfilé med apetina, hasselbackspotatis, creme fraiche sås, pepparsås, sparris och en vinägersallad till. Mycket gott som garanterat lagas igen!


Tisdag

God morgon! Kom nyss hem från morgonmötet. Eller ja, jag kom hem för länge sen egentligen men eftersom jag råkade glömma min mobil så fick jag åka tillbaka igen!! Härligt att slösa bensin med andra ord.

Idag fick jag se bättre hur håret ser ut i dagsljus. Är lite osäker på ifall det är något för rött. Eller kan det vara som så att det ser väldigt färgat ut nu i början? Ja vet inte... Får känna påt några dagar o är det så att jag inte känner mig riktigt nöjd får jag väl färga det igen fast en mörkare nyans.



Det är jätte svårt att få en bra bild på färgen med camen. Kan väl inte riktigt säga att det är precis den nyansen...

RSS 2.0