Nattinlägg

Nu har jag varit ledig i några dagar och nattuggla som jag är vänder jag snabbt på dygnet. Har i ca 1 timma försökt sova men inte lyckats. Har kollat fb, kollat bloggar, läst Aftonbladet, kollat fb... Ni fattar.

Kan väl berätta lite om min dag. Jag vaknade av att Amanda står och ringer på dörren. Hade gått upp i morse och lagt mig i soffan och somnat om. (På nått sätt känns det mer ok att fortsätta sova på soffan ifall man redan tagit en rejäl sovmorgon.) Ni som känner mig vet att jag lätt skulle kunna sova bort en hel dag. Sova är enligt mig nästan det bästa som finns måste jag erkänna. Jaja, tillbaka till ämnet. Släppte in Amanda och så gjorde jag mig snabbt i ordning för att sedan dra lunch (frukost) på Strandgatan. Blev en panini med kyckling, kanongod!

Efter det gick vi en runda i stan och jag fick köpt en jätte söt rosa bok som jag ska skriva recept i :) lycklig!
Kvällen avslutades hos mammi med kaffe, glass och tv. En riktig bra dag för min del! :)


Lonely

Kan inte sova då jag har ställt om dygnet denna veckan. Orsak: sjuk.. Är dessutom helt själv hemma vilket gör det ännu svårare att slockna, Jimmy är med några polare o nördar dator.
Tråkigt o trist är vad det är! Synd om lilla mig som ligger själv i den stooora sängen. Buhuu :(

Imorgon blir det jobb 10-17. Ska bli gött att komma igång igen nu när jag bara legat hemma o varit äcklig. Jag blir så grymt rastlös av att bara ligga hemma så är verkligen tacksam över att inte vara arbetslös! Nä nu måste här sovas... Zzzz?


RSS 2.0