DH

Kom nyss hem till Amanda. Ikväll äre Desperate Housewifes som gäller :)


Tisdag

Hej!

Bor ni i centrum i Trollhättan, på Systembolagets sida, så lär ni också höra hur mycket det låter och sprängs här borta. Hela golvet vibrerar verkligen och glasen i mitt vitrinskåp slår mot varandra x) Dessutom är det två byggare Bob som grejar utanför och i källaren.

Ska strax sätta på en film, How to lose a guy in 10 days. Till den blir det en kopp te och lite pepparkakor! Älskar att mysa ner mig under en filt när det är sånt här väder ute, tända några ljus och bara slappa. Fast vem gör inte det? Lider med dom två Bob som drar brädor fram och tillbaka i regnet. Uuuusch!


Handla - ocheck

Vilka fasoner att inte ha några ägg hemma! Blev riktigt sur när jag glodde in i kylen och fick syn på ett halvt mjölkpaket, smör, lite sallad och olika flaskor med vinäger osv men inte ett endaste ägg. Det är verkligen på tiden att storhandla, det har jag vetat sen över en vecka tillbaka. Men istället har vi försökt använda det sista som funnits kvar för att slippa åka och bära tunga kassar, dock går det inte längre. Idag beställde jag hem sushi och Jimmy käkade kebabrulle. Fortsätter det såhär så kommer det bli dyrt! Dags att skriva en handlingslista tror jag...


Jobb, restaurang o skumtomte

Äntligen hemma i soffan! Galet trött efter en lång och seg dag på jobbet. Segheten följde med hem och tanken på att laga middag var långt ner på min önskelista. Det fick istället bli en hamburgare på Olearys :). Nu ska jag strax duka upp julmust, pepparkakor och favoriterna skumtomtar och tända första adventljuset! :) Mysigt att det börjar närma sig jul.


Lördag

Eftersom denna dagen har varit aningen seg så blir även kvällen så! Film, lite gott och ett glas rödvin tänker jag sysselsätta mig med ikväll. Är otroligt skönt att bara vara hemma ikväll :)


Blonde

Sitter och kollar igenom gamla bilder. Kan verkligen inte se mig själv som blond längre trots att jag inte ens har varit brunhårig ett år ens! Dock kan jag medge att jag saknar det lite... Bara lite. :)


Återigen veckans slut

För bara en liten stund sen kom mamma och hämtade min syters hund som jag passat från igår kväll till idag. Mysigt med sällskap när man är ledig plus att man får en anledning till att gå ut på långa promenader. Dock hade vi ingen tur med vädret, det har regnat i stort sett hela tiden!

Ska strax åka till Ica och köpa något gott till Idol ikväll. Känner för något nyttigt som frukt eller naturgodis men man kan ändra sig ganska rejält när man väl är i affären. Känner jag mig själv rätt så blir jag inte förvånad ifall jag åker därifrån med en fet godispåse och en påse chips, haha.. Måste även köpa lunch till helgens jobb också eftersom alla matlådor i frysen typ är slut. För en gångs skull så blir det noll festande för min del denna helgen. Känner varken för det utan ska låta kroppen vila upp sig, har ju blivit ganska mycket under de senaste veckorna eftersom det varje helg har varit något. Men icke denna helgen!

Eftersom jag som sagt jobbar denna helgen så förberedde jag igår inför första advent, genom att sätta upp julgardiner, lägga ut dukar och byta kuddar och kökshanddukar. Även adventljusstakarna åkte upp och slutresultatet blev verkligen kanon! Känns jätte mysigt och hemtrevligt i lägenheten nu. :) Tänk att det på söndag redan är första advent!




Partybild från sist jag var i Karlstad...


Knäppo app

Jag blir skitirriterad på blogg appen! Har idag skrivit två inlägg men såg att ingen av dom kommit upp? Fattar inte riktigt varför vissa inlägg publiceras, typ som detta. Klagomål och inga bilder. Men när jag väl fixar ett lite roligare inlägg, puts väck. Jaja, istället för att störa mig på detta ska jag nu hoppa i säng för att ladda inför (för mig) en mycket tidig uppgång. Har morgonmöte på jobbet klockan 8 men som tur är har vi laddat upp med en mycket gottig frukost som väntar i personalrummet. :) sov gott!


Nattinlägg

Eftersom jag är grym på att aldrig bli trött så tänkte jag knåpa in några rader här, tjugo i ett på natten... Jaja. Nu har vardagen i alla fall börjat igen, eller fasen halva veckan har snart gått redan! Min helg spenderade jag med underbaraste Emma och har fått så mycket tid och skratt med varandra att jag känner mig super lycklig! Jag kan inte säga annat än att jag har världens underbaraste vänner och fy fan vad jag inser hur mycket dom betyder och hur mycket jag saknar dom så fort dom åker hem. Jag längtar tokmycket till jul när nästan alla är hemma i lilla Trollhättan igen :). Nu ska jag tvinga mig tills sömns, vare sig jag vill eller inte. Jobb imorgon, jovars.


Fredagsmys

Ikväll snålar vi inte på kalorierna. Har bunkrat upp med både chips och godis eftersom jag aldrig kan bestämma mig. I bakgrunden har vi på Idol så det är en i stort sett en typisk fredagskväll. Kan man annat än att älska fredagar? :)


Fundersam

Jag undrar just nu vad fan grannen ovanför sysslar med. Det låter som han tänker riva halva lägenheten. Jag undrar också ifall jag har fått hål i en av mina tänder, och när fan ska visdomständerna komma ut helt? Och varför har jag fortfarande inte tvättat fönstren som jag sett varit skitiga sen över en månad tillbaka. Eller frostat av frysen som är så förbannat is-snöig att det snart inte får plats nått därinne...? Jadu.....


Så sent så sent

Att köra på kvällen, eller rättare sagt natten kan vara något av det smidigaste som finns när det kommer till bilkörning. I stort sett inga andra på vägarna, flyt vid varje stoppljus plus att man kan gasa på lite extra. Körde nämligen hem Emma efter en kväll spenderad delvis på Strandgatan, delvis framför tvn. Myyys! Planerat allt från vad helgen har att erbjuda till julklappar. Tänk att det är jul om drygt en månad! Ne nu blir det bums i säng! :)


Firar med städning

Just nu springer jag runt och plockar och städar hemma, tokglad för att Emma kommer hem om drygt en timme. Och för att hon kommer hem på en torsdag istället för fredag som det blivit de senaste gångerna. Ska möta upp henne sen o så tänkte jag bjuda henne på en fika så vi kan ta igen lite :) Helt sjukt egentligen... Från att ha varit med varandra varje dag 24/7 till att ses några få dagar typ varannan till var tredje månad! Tur att telefonen uppfanns :)


Onsdag

Hej! Märkte för några dagar sen att många av de inlägg jag skrivit inte har kommit upp här i bloggen. Hittar dom inte heller så har inte känt någon som helst motivation att skriva nått mer. Förrän idag. :)

Har pillat lite med bloggens utsida idag eftersom jag länge varit trött som attan på den gamla. Kan inte påstå att den jag har nu är så mycket bättre, men det är någonting nytt åtminstone. Får hoppas att det gör något :)

Idag har jag i alla fall träffat Josephine ute på Överby. Vi tog lunch och gick och kika i affärer lite. Kollade för första gången in den nya inredningsbutiken som hamnat där ute och hittade en ljusbricka och en fräck liten kakburk. Ska ta kort på det sen så får ni se. Ynka 70 kronor betalade jag vilket känns helt okej ;)

RSS 2.0