Mys

Njuter för fulla muggar över att det äntligen är min lediga helg igen! Var och handlade massor med gott till ikväll med Jimmy förut, vi ska laga ihop en riktig brakmiddag! Efter det får vi se vad vi hittar på, kanske bio kanske hemmamys. Hur som helst blir det en kväll som vi ska spendera ihop, bara jag och han. Var veckor sen sist!

Utöver idag är min helg ännu något oklar, kan bli allt från utgång till hemmakväll. Dagen vill jag dock spendera med min älskling och kanske ta en tripp någonstans. Vi får se.

Nu ska jag korka upp vinflaskan och börja med maten! :)


Fredag!


Glasses

Mina nya solbrillor jag köpte i förrgår. Simpla, enkla och funkar till allt.


Tisdag

Idag har jag hängt en sväng på stan med Josephine. Vi tog en sväng runt Spikön och sen blev det lite fika i solen. Eller jag fikade, för Jossan kör på nyttigt nu, kanske jag egentligen också skulle göra. Haha


Måndag

Nu ska jag alldeles strax hoppa i säng :) Hoppas på fint väder imorgon när jag är ledig! Ska i så fall gå ut på en långpromenad och bara njuta av att våren är här.

Om lite mindre än 2 veckor kommer mina älskade vänner hem och stannar över Påsk! Kommer bli hur kul som helst. :) Känns som det är mycket grejer att se fram emot nu.

Ha det gott!


Söndag

God kväll!

Hoppas ni har haft en trevlig helg. Min har bestått av jobb och lite party igår ;) gick dock till Lipz där man inte varit på ett tag, och kom på varför man inte är där så ofta längre. Det suger rent ut sagt!

Just nu ligger jag och kollar på 2012, en bra men lite deprimerande film. Till den blir det en skål med chips och lite godis :) en riktigt Malin söndag! Imorgon jobbar jag igen, 9-19 så ska nog inte se klart hela filmen då den slutar runt tolv. Måste komma i säng i tid idag!

Ha de så gott så länge! :)


Fresh

Nu har jag fredagsstädat här i lägenheten, avskyr att börja helgen med ett stökigt hem! Nu ska jag dock åka och jobba 16-19! Hoppas ni får en bra fredag!


Fredag

O så var det helg åter igen!

Min största önskan, en sån här varm dag, är att vara ägare till en balkong. Istället får jag sitta inomhus och glo ut på det fina vädret eller eventuellt sätta mig på någons parkeringsruta på baksidan och se mupp ut. Det finns i och för sig några plattor på baksidan där man skulle kunna sitta, undra om jag ska ge mig på det?


Vattenkanna

Denna söta kannan köpte jag förut idag på Casa Linnes outlet. 60 kronor betalade jag för den och är supernöjd då den kommer göra sig perfekt på en hylla i vårat kök :)


Have 2 do

Usch! La mig ner i soffan precis och kom på att som behövs göras här hemma. Det behöver städas, tvättas och handlas mat. O tanka bilen... Blää.

Emma åkte hem nyss och jag längtar redan tills ikväll när vi ska ses igen. :) Även Amanda ska vara med då så vi får se vad vi hittar på för skojigheter. Hoppas ni får en fin fin eftermiddag!



Shopping


Sushi

Har varit med Emma i stan idag. Ska visa mina fynd i ett nytt inlägg strax! Hur som helst så bjöd jag Emma och mig själv på varsin sushitallrik på vårat favoritställe, och det var lika gott som vanligt! :)


Kinder


Onsdag

Visst är det härligt att det äntligen blir vår :) Har nog inte längtat mer efter sommaren, tillsammans med mina underbara vänner, än vad jag gör nu! Bada, sola, dra upp grillen tillsammans med några kalla, uteserveringar, kusten, ja listan kan göras hur lång som helst. Midsommarafton!!

I eftermiddag drar jag och Jimmy hem till hans mamma och käkar lite tillsammans med henne och hennes man Svante. :) Efter det ska jag förbi Halvorstorp och träffa Emma och vi kommer förmodligen ta en lång promenix och bara tjöta. Så dagen är ganska proppad med saker att göra! Hoppas ni får en bra onsdag :)


Vart tog det vägen?

Såg att all text jag skrivit ihop med pajbilden försvann? Konstigt! Får testa igen då.

Idag har jag jobbat en riktig lyxtid, 14-19. Efter jobbet hängde Amanda med hem till mig och jag slängde ihop varsin paj till oss som vi mumsade på till Desperate HW i vanlig ordning. Nu har hon nyss åkt hem och jag gottar mig lite i soffan och njuter av att jag ska vara ledig ända fram till fredag. :)

Imorgon kommer dessutom Emma hem och stannar veckan ut så kommer bli mys på schemat sam party denna helgen också :)!


Shoes

Eftersom jag nu får börja överge mina höstboots så vi kan visa butikens vårnyheter, bestämde jag mig här om dagen för att köpa dessa. Ca 8-9 cm höga men sköna och lätta att gå i tack varje att det är kilklack. 299:- kostar dom och finns i svart, beige och blå :) (Skopunkten)


Tisdag


Söndag

Är helt galet trött från igår, vilken kväll! Hade super kul hela kvällen och jag och Amanda dansade ända tills det stängde. :) Men som alla andra säger, man mår ju som man förtjänar dagen efter.

Förutom att ha legat och degat idag har jag även varit hos Josephine och firat hennes lilla Loke som fyllde 1 år igår. Världens sötnos är han :)

Imorgon blir det jobb 16-19 och jag ska strax krypa i säng även om jag inte behöver gå upp tidigt imorgon. Kan vara skönt med en lång natt sömn känner jag. Hoppas ni har haft en bra helg! :)


Party tonight

Hej på er!

Just nu funderar jag starkt på ifall jag ska laga pannkakor till lunch eller inte.

Idag kommer det bli en flängig dag för min del då jag först måste åka till Överby och köpa nya strumpbyxor, sen vidare till mamma och låna hennes tvättmaskin och sen tillbaka hit och göra mig i ordning inför kvällens förfest som äger rum hos oss ikväll. :D

Tror jag skiter i dom där pannkakorna. Ha det gott :)


Torsdag

Nu är det bara en dags jobb kvar innan jag tar helg! Ska bli helt underbart att vara ledig hela helgen och umgås med vännerna. Imorgon jobbar jag dessutom bara till klockan 16 och efter det ska jag handla lite smågrejer, sticka till systemet och sen blir det till att åka hem och bara njuta av att det är fredag. Visst går veckorna ruskigt fort? När jag har mina lediga helger gillar jag det dock :)



Shop shop

Översta bilden: Gina Tricot
Nedersta bilden: H&M


Onsdag

God kväll :)

Idag har det varit mycket på schemat. På jobbet blev det uppackning av varor samt ombyggnad i entrén, blev jätte fint med härliga sommarskor i snygga färger. Sen var det raka vägen hem till Amanda där vi satt och pratade i timmar :) mysigt!

Nu ska jag strax hoppa i säng då jag känner att det måste bli många timmars sömn för att orka morgondagen. Hoppas ni har haft en bra dag! :)


Lack

Har precis fräschat upp mina fötter med ett rosa lack från Viva La Diva. Nu ska jag strax gå in och tvätta bort sminket, borsta tänderna och krypa ner i sängen. Imorgon blir det jobb 10-19! :)

Sov gott!


Top model

Sitter och inväntar Desperate med Amanda, och under tiden kollar vi på Top Model Sverige. Underhållande tycker jag och tjejerna är verkligen duktiga, men jag kan tycka att det är lite löjligt att börja gråta för varje ny plåtning med kända designers. Ja jag vet inte, kanske gör man det om man brinner för det såpass mycket?

Till ikväll har jag köpt en chokladkaka (nyttigheten höll länge) och mineralvatten. :)


Piece of cake


P-walk

Just nu ligger jag och ser på lite skräp som går på tvn. Ska dock strax gå ut på en snabb promenad. Känner att det är dags att röra på mig lite efter denna helgen som var då jag har ätit på tok för mycket onyttigheter. Hehe.

Ikväll ska jag även träffa Jennifer och Amanda och det blir DH. Mysigt med tisdagar - jag gillar dom :)


Shoes

Här är bilder på mina nya skor som jag köpte lite spontant förra fredagen. Behövde verkligen inte några fler par men blev lite förälskad när jag provade dom. :)


Feather

Dessa fjäderörhängen är ett av mina köp från fredagsshoppingen. Dom kommer från Cubus och kostade 49:-.


Måndag

Så var det dags för en ny vecka igen. Har precis ätit lite lunch och rundar nu av den med en kopp te. Idag har jag inget planerat mer än slappa och ta det lugnt. Kanske gå ut på en promenad i det fina vädret senare :)


Candy


Melodifestivalen hos oss

Igår tittade jag och Amanda på finalen av Melodifestivalen som många andra. Till det köpte vi chips, ost & kex, vi druvor och jordgubbar! Hur gott som helst, mera sånt tack :)


Söndag

Har varit dålig uppdatering nu i helgen men det är för jag har jobbat både lördag och söndag, känns i fötterna kan jag säga. Hur mycket folk som helst, framförallt barnfamiljer, så det har blivit en hel del böjandes för att mäta fötter, hämta rätt storlekar och en allmän stimmig miljö. Men kul är det! :)

Nu står min man och lagar mat och efter det blir det någon bra film tillsammans med en skål med godis. Jag veeet att det är söndag men det är ju ändå fortfarande helg :)

Ha det gott så länge!


Coffe & shopping

Kom precis hem några hundralappar fattigare. Idag blev det en rejäl shopping som vanligt när jag egentligen inte ska ha något speciellt. Ska lägga upp lite bilder sen. Som tur var så hade jag ju i alla fall presentkort på ett av ställena :) köpte med ett par nya skor också, igen...

Blev en mysig fika också som bestod utav en kopp kaffe och ostsmörgås.


God morgon

God morgon fredag! Äntligen är det helg ännu en gång, dock är det min jobb helg så något större partaj sker icke för min del.

Nu ska jag strax dra på mig kläderna och sticka ut till Överby med Jossan en sväng :)


God Natt

Om ca tio minuter ska jag hoppa in i duschen, dra på mig en mysig stor t-shirt och krypa ner i sängen tillsammans med min skrutt. Imorgon är jag ledig men har inget planerat än så länge, får se vad som dyker upp under dagen helt enkelt. Kanske skulle dra in till stan och shoppa upp mina presentkort som jag fick i födelsedagspresent. Har många hundralappar på dom att spendera :)
Hoppas ni haft en bra dag och sov så gott!

Spread a little light

Älskar min lampa som kommer från Ikea. Varje kväll lyser den i vårat vardagsrum :)

 

 

 

 


Torsdag

Har försökt göra 2 inlägg idag men båda har försvunnit! Detta gör att man tappar lusten att pröva en tredje gång men det gör jag nu i alla fall...

Idag har det varit full rulle hela dagen, kom upp tidigt och startade dagen med en långpromenad tillsammans med Zelmis. Sen kom syster förbi och så åkte vi bort till mamma en sväng.

Ikväll har jag umgåtts med Amanda och vi ligger just nu och kollar på Revenge som går på 3an, en serie vi följer varje torsdag. Det ända som fattas är nått gott... Haha! :)


Färgbomb

Jag älskar årets trend att det ska vara mycket färg på kläder, skor, väskor, smycken - ja dvs allt! Själv har jag alltid tyckt om färg men varit lite feg för att faktiskt köpa ett plagg som sticker ut för mycket. Den saken har jag redan ändrat på! I vår/sommar ska jag köpa mycket färgade plagg och kombinera med ett par snygga pumps!

Vi har fått in flera färgglada klackar och här är några favoriter :)

 


Några kg senare...

Hemma igen från landet. Åt massor med gott och till efterrätt blev det semla! Känner jag mig som en tjock boll och ska strax gå ut på en promenix med Jennifer. Min jycke kommer inte förrän halv tio så nu blir det bara promenad med hennes hund, orkar inte vänta en timme till plus att det är roligt med lite sällskap. Kommer givetvis bli fler promenader senare ikväll också men då får jag och Zelma gå själva.  

Ha en bra kväll så länge! :)

 


På väg

Nu sitter jag och Jimmy i bilen, på väg hem till hans mamma i Brålanda. Ska dit och äta lite mat :) Gött!

Längtar tills ikväll då jag ska passa världens bästa jycke! Saknar den lilla skrutten jätte mycket, och kommer bli mysigt att ha sällskap hela kvällen och hela dagen imorgon! Då kommer man dessutom upp i tid och blir tvungen att röra på sig även om det regnar.



Casa

Dessa ljuslyktor köpte jag på Casa Linne när jag och Amanda var där för ett tag sen. De kostade 5 kronor styck vilket var otroligt billigt!

I början visste jag inte riktigt ifall jag gillade dom eller ej, men nu när rosa små värmeljus har lagts i så tycker jag dom blev finare. :)



Tisdag

Helt slut efter dagen som gått. Var massor att göra på jobbet idag och det blev väldigt stressigt. Dock kan jag inte klaga då jag älskar när det är full rulle, men kan inte säga att jag inte tycker det är skönt att sjunka ner några minuter i soffan innan det blir läggdags. :)

Kvällen spenderade jag med Amanda och Jennifer. Bestämde oss för att kolla på Desperate Housewifes så strax innan halv nio promenerade jag och Amanda ifrån mig, köpte med oss glass och gick sedan vidare till Jen. :) Var en supermysig kväll med många skratt.

Nu ska jag kolla klart på ett program på tv, dricka upp mitt te och sen hoppa rakt i säng. Hoppas ni haft en trevlig kväll! :)



Måndag

Idag kom mitt hjärta, som har varit i Barcelona hem. Tokigt att man kan sakna varandra så mycket efter bara några få dagar. :) <3

I helgen var ju jag i Karlstad och bodde hos Emma. Fick även träffa min lilla Matilda-kolv eftersom hon bjöd över oss på hembakad fika! Mums. Hur trevligt som helst!

Helst av allt skulle jag velat stoppa ner tjejerna i resväskan och tagit med dom hem, men det går ju förstås inte. Saknar dom hela tiden! Samma gäller Malin som inte ens bor kvar i Sverige och lilla Sara i Göteborg. Blir många väskor att köpa om jag ska få plats med dom alla. ;)

Nä, nu blir det sängen och tagga jobb för imorgon, 11-19! Sov gott

 

 


KTOWN

Nu är jag i Karlstad och njuter av livet tillsammans med Emma :D Idag ska vi ta det lugnt på balkongen och sen dra en sväng till Matilda på fika. Ska bli roligt och se hur deras lägenhet ser ut nu när dom har fått upp ännu mer grejer. Och givetvis ska det blir awesome att även träffa henne och Mattias! :D
Ikväll blir det party! Emma fixar förfesten och efter blir det utgång någonstans i Ktown :) Denna helgen kan inte bli bättre!! ♥

Sista dagen

Nu är det äntligen helg för mig. Känns hur gott som helst efter en sån hektisk dag som denna. Har precis ätit lite pizza till middag och strax ska jag färga håret, urk. Helt klart största nackdelen, när man är naturligt blond, att behöva färga det så himla ofta så man förhindrar att se ut som en skata i huvudet.

Efter min roliga färgning ska jag packa inför Karlstad som jag drar till imorgon. Tur att jag har hunnit planera partyoutfiten inför lördag redan så jag slipper stå och riva i garderoben. Måste bara gräva fram en lagom stor väska att få med mig allt.

Nu blir det färgning!


Nattinlägg

Känner mig så sjukt jävla glad just nu! För det första är jag omgiven av underbara människor och för det andra känner jag att det går uppåt hela tiden angående i stort sett allt. :) Lycklig tjej, börjar bli lite våryr kanske ;).

Längtar dessutom sååå till helgen när jag äntligen ska få komma bort lite och spendera dagarna med en av mina bästa vänner! Kommer bli grymt roligt :D

Imorgon blir det dock jobb men de timmarna ska också spenderas med dom bästa! Åh vad jag känner mig glad idag! Kommer bli en bra natt :) sov gott


RSS 2.0