Ladiesnight ;)

Kom precis hem från Malin där jag, Amanda, Sara och Emma kollade på DH. Lika bra som vanligt :)
Nu ska jag strax gå till sängs tidigt för en gång skull eftersom vi börjar 8.15 imorgon bitti med en så underbar lektion som naturkunskap B. :S Jaja, det får uthärdas :)

Ska förmodligen låna mammas bil till skolan imorn också, så det blir najs eftersom vi har en gööör lång lunch. Ingen historia :) hur bra som helst blir det! Jag & Emma funderar på att dra till Tai sing bar o dra en lunch buffé. Så en trevlig onsdag blir det :)

Kram på er!

Omg! =)

Oj oj oj! Kollade igenom emmas bilder idag och hittade en riktig gamling.
Jag har inte alltid sett ut som ni tror :)


Inflyttningsbild

Haha! Snygg bild från inflyttningsfesten i lördags. Ser nöjd ut iafl :)


Yeeeay

Åh nu är jag hur glad som helst! :D fick till min mobil att funka igen. Satt o pilla med den ett tag o banka lite o vips, så fungera den helt plötsligt. Behöver inte slösa onödiga pengar på en ny, vilket är jätte bra nu när jag inte har så mkt pengar.

Halelujah! :)



God morgon

Godmorgon!
Kom upp ganska bra idag oxå, trots att jag och emma bestämde oss att ta en senare buss. Har nämligen en ganska seg lektion som vi inte gör någonting, plus att halva klassen är borta. Vi får bli en liten stund sena helt enkelt. :)

Idag är det tisdag = Desperate på tv :) Får se vart brudsen hamnar ikväll för jag hoppas vi som vanligt ska kolla på det tesammans. :) Like always.
Ganska många lektioner idag också, och ett långt hål sista lektionen. Mycket störande och tråkigt att sitta och vänta.

Får kila och fixa! :) Ha de gott!

Natti natt!

Nu blire te att gå o sova! Sov gott påer! :)


Cake

Länge sen man baka tårta nu! Vi ska ioförsej redovisa om när vi hade Tårtbakning som projekt på onsdag! Press press press. Vårt nuvarande projekt ska oxå vara färdigt. :/ Man kan ju lite smått undra hur det kommer gå. Ha-ha... :)





Daaaay

Va fort den här dagen har gått! :O Har ju knappt gjort någonting. Jag vet faktiskt inte riktigt varför men jag är alltid trött nu för tiden. Får börja käka omega 3 llr nånting så man blir lite extra pigg och koncentrerad. För det är oxå nånting jag inte är bäst på.

Jag har faktiskt lust att hitta på nånting speciellt i helgen. Typ åka nånstans llr något. Jag & Emma snackade om att dra till Karlstad några dar på lovet, men då måste jag få låna bilen också, vilket kan inte är såå troligt eftersom pappa behöver den till jobbet. Vi får väl se på det, annars kan man göra en "Matilda" och låtsas sova. :)

Imorgon är det 9 bussen som gäller! Ganska lång dag imorgon med håltimma som varje tisdag. Trist... Men bara att härda ut eller vad säger man.
Jätte kul btw att det finns lite läsare som går in varje dag på min blogg =) tack på er, för utan läsare hade det nog inte varit lika roligt att skriva? Tycker iafl inte jag :)

Puss på er alla :)

Buss

Usch, värre dag att åka buss på får man nog leta efter! Idag kom vår buss hemifrån 5 minuter för sent, det var svinkallt och inte alls särskilt roande att stå och vänta. Hur som helst så kommer vi senare än vanligt till stan och där står nästa buss - fullproppad som ALLTID.

Efter skolan fick vi vänta ett bra tag innan det kom någon buss, och när det väl kommer så har ju halva skolan hunnit ställa sig och vänta vid hållplatsen. Det var nog över 30 pers på bussen idag. Fanns ingen stans och hålla i sig och trångt som bara den. Jag jämförde det med att surfa xD tönt som jag är.
Nej, men helt seriöst så tkr jag att vissa bussar är skitdåliga. Jätte tråkigt att knö så man flyger åt alla håll!
Håll med någon? :P


Hej!

Go kväll på er!
Emma drog sig precis hemåt efter att ha legat o sovit i ca 2h. Ioförsej så gjorde ju jag oxå det så ska inte klaga. :P
Denna veckan kommer förmodligen bli ganska lugn då halva klassen är ute och reser. :P Tröök. Inte speciellt rolgit när ingen är där!

Ikväll är det iafl Ballar av stål så på det ska jag glo på. Har ju lite sovmorgon imorn oxå så då spelar det ingen roll om man sitter uppe liten stund extra :) Ioförsej så kan jag inte somna innan 12 på kvällen, går bara inte. :S (om man inte räknar när man slocknar framför tvn som idag) Men när jag väl lägger mig i sängen och försöker somna så går det ju verkligen inte. Ogillar verkligen att sova själv för den delen oxå, det har jag aldrig tyckt om något vidare.

Ha de gott! :)

17:52

Hej på er!
Hemma igen efter en trevlig dag med Emma. Efter skolan åkte vi till stan och åt sushi, tog även en lyckokaka efteråt. Man kan ju faktiskt tycka att dom stämmer väldigt bra ibland, inte sant? :)
Kallt som tusan är det iafl idag! Blåser is :O
Ska ta och ringa Matilda en sväng nu och se vad hon har för sig. :)

Hej så länge! :)

Motivation = great ;)

Hej!
Vilken motivation jag hade imorse! Kom upp redan halv åtta så hann med allting utan att behöva stressa :) Duscha, göra frukost, bestämma kläder, packa idrottsväskan, fixa te sig osv. Mkt stolt över mig själv :)
Egentligen behöver man inte sova den där lilla extra tiden man känner när man väl ligger i sängen, man blir inte piggare snarare tvärtom och man får stressa sönder. Iafl jag. Får försöka bättra mig helt enkelt.
Sen är det ju dock en annan sak att jag inte har någon väckarklocka eftersom min mobil har gått sönder totalt nu. Den går inte ens att få igång längre. Jävla skitmobil! Och pengar till någon ny har jag inte heller!
Får hoppas att man kan få extra jobb så man kan tjäna lite pengar, ska försöka jobba extra nu på påsklovet.

Jag kom precis på att jag har ett svenska prov jag måste göra :O Men vår lärare har ju varit borta i två veckor så har ju inte haft en chans att göra det.  Får försöka fixa det i veckan helt enkelt. Nästa vecka är det iafl PÅSKLOV! :D underbart.

Får kila till nästa lektion nu. Hade gott! =)


Vimmelglas

Rädd för att synas på bild? Då kan man tydligen köpa såna här glasögon och gå runt med på krogen för att slippa vimmel. (Ögonen syns inte) Frågan är om det ser bättre ut? Skulle nog helst skippa tror jag... :P :D




090330

Tillbaka i skolan igen, har än så länge bara haft idrott. Vi har ingen historia idag heller så blir ett låångt hål. Trist.. (inte för att lektion är bättre men ;P)

23:42

Hej!
Jag har varit slö idag, igår och även i förrgår. Har verkligen inte haft någon tid känns det som, även om det inte riktigt är sant. :P Jaja, får skriva lite kortfattat var som hände i helgen nudå :)
Igår började kvällen hos syrran som hade inflyttningsfest, helt okej. Efter det bar det vidare till Olearys där vi träffade Christoffer & Louise från praktiken, :) mkt trevligt!

Idag vare slappdag framför tvn och jag & Jimmy har precis kollat på Mr & Mrs Smith. :)
Får kila nu, hade gott! :)

Oops

Dålig uppdatering, jag vet! :P
Ska iväg en snabbis sen skriver jag mer :)

Hejs!

Hallå på er! Hoppas ni har en trevlig fredagskväll! :) Själv är jag nu hos Jimmy. Emma och Matilda sitter här bredvid mig och kollar på när jag skriver ett meningslöst inlägg! Haha. :D
Vi ha iafl trevligt här och har öl framme på bordet. :)

Får kila!
Puss på er :)

090327

Hej era sötnosar!
Hemma från praktiken, llr ioförsej en stund sen nu. :) Jimmy kom och hämta mig o sen tog vi med oss pizza hem. Tjockisar again. Har iafl precis duschat och snart bär det av hem till Jimmy där vi ska va ikväll och dricka lite.
Trevligt trevligt!

Imorgon blir det förmodligen Oleary´s iafl!

Drinkes

Dom här vill jag ha! xD haha. Det är faktiskt ett drinkunderlägg som ser ut som drinkspill. Fräcka ju? :)

Is-sugrör

Sugrör av is vore faktiskt inte helt fel? :)
Detta kan man köpa på Coolstuff för 69 kr och då får man en form där 6 sugrör får plats.

Tänk va bra ;) blir det kallt direkt i munnen!


DK

DK - Be  Delicious

Jag tycker denna parfymen luktar otroligt gott :) Har själv den röda men efter att ha gått o sniffat på denna på Kicks ett antal ggr så är det någonting att lägga pengarna på faktiskt. Får försöka se till att köpa den nu snart :)



Hallå på er! :)

Hej igen!
Emma va här precis, med sin lilla jycke. :) Jag låg faktiskt och sov när hon kom, så har legat död i några timmar :O
Jag har börjat få lite smått ont i benet faktiskt, haha. Tror det är för att jag har gått omkring såpass mkt idag, känns som man har kramp typ fast inte riktigt. Obehag, obehag!

Ska köra Emma en sväng nu oxå, kan faktiskt vara skönt att komma ut lite och snacka av sig. :) En rätt rolig grej med oss faktiskt, trots att vi träffas varje dag hela tiden så har vi alltid något nytt att prata om. Det kan ju liksom bli sån där tystnad ibland när man har varit med någon länge och inte riktigt vet vad man ska ta upp, men det blir det aldrig mellan mig och Emma! Vi måste ha väldit händelsefulla liv vid sidan om :) haha

Imorgon är det bara att ta nya tag! Praktik från 10-18 och sen bär det av till Jimmy. :) Blir förmodligen lite smått drickande hos honom då hans mamma & styvpappa åker till Norrköping. Vi skulle egentligen också följt med, men eftersom jag ska börja få lära mig kassan imorgon så ville jag inte missa det. Med hopp om extra jobb så fort som möjligt :) (Ifall det nu blir något vill säga.)
Nej! Nu får jag faktiskt kila, Emma väntar förmodligen! :) Skriver mer sen,
Hej på er!


S500i skit

Nu blir jag riktigt sur på den här mobilen xD den är verkligen kass! Vill köpa ny men har ju inga pengar :(
Får försöka stå ut helt enkelt!


18:52

Hallå hallå! Äntligen hemma efter en otroligt lång dag. Nu ska jag faktiskt vara så lat o lägga mig o slappa en timme llr två. Får ringa till brudarna och se vad dom har för sig oxå! :)

Skopunkten sko!

Mina skor har blivit lite smutsiga såg jag nyss. Men dessa är hur bekväma som helst! Finns att köpa på Skopunkten i olika färger ;)

(Får göra lite reklam för butiken här. :) )


:)

See ya later alligator ;)


Pink

På tal om bärbar dator, en sån här rosa tuffing kanske? ;)




090326

Godmorgon på er :) Nu ska jag strax till praktiken. Mamma får köra idag, för bussen hinner jag inte med :P
Idag kommer man inte kunna skriva speciellt mkt, eftersom det inte finns nån dator där xD får skaffa mig en bärbar!

Gó natt!

Vackra bilder jag tog i skolan idag ;) llr vad säger ni? :)




Nu är det iafl dags att gå o lägga sig, praktik imorgon. :)

:)

Jätte kul nu när man börjar få en del läsare :) känns lite roligare att skriva helt enkelt!
Nu ska vi möla våfflor, blev ganska så sent men, men.

Ska lägga in lite bilder från idag sen :)

Puss!

Tjo!

Nu ska vi till Ica Maxi och köpa:
  •  Våffelsmet (färdig-gjord så lata som vi är) :)
  • Diskmedel
  • Strösocker
  • Vaniljglass


See ya :)


15:14

Snart äre dags att sluta! :D

Lugg?

Angelina Jolie

Vad är snyggast? Lugg eller ej? :)
Själv tkr jag helt klart utan lugg!



Projekt-time!

Sista lektionen nu då. Projekt & Företagande. Ska fortsätta med våran lilla "Tips om skönhet"s bok. xD Otroligt dålig fantasi har vi, först baka tårtor och nu detta.

Får försöka gräva längst bak i hjärnan och hitta bra ideér till det stora projektet i 3:an! :D

Våffeldagen

Idag är det våffeldagen!
Fick våffla i skolan, en sån där fyrkantig stor grej som bara är torr och kall!

Platta och hjärtformade ska dom vara! :)

Hur äter ni era våfflor? :)


:S

Verkligen konstig film!



Huvudvärk på g!

Lite ont hövet nu va :/ :)


Bad hairday

Usch, jag saknar mitt gamla hår nu! Va mkt friskare & mer volym än nu. Okej! Bortse från den otroligt fula minen. :) Dags & beställa klipptid nu tror jag.


Bubbel!

Jag kan blåsa stora bubblor!
Om inte jag minns fel så fick jag hela skiten i ansiktet & håret efteråt. :) mindre kul kanske


090325

25 mars idag alltså :) tiden går så himla fort! Bara jag som tkr det?

Just nu sitter vi på svenskan och kollar på Romeo & Julia. Väldigt konstig film tkr jag, så jobbigt snack har dom xD
Ikväll kommer Jimmy till mej. :) Mys

Hejs!

Hej på er! Idag har jag väl ändå varit duktig med uppdateringen. :) Kom iafl nyss hem från Malin där vi kollade på DH tillsammans. Mkt trevligt.
Åkte till Maxi innan med alla brudsen, vi är allt riktiga fetnissar! ;)



Tippy

Om några veckor försvinner Tippy. Trist, nu när det börjar bli sommar.
Kanske blir en vit istället, bestämt så än så länge. Får hoppas på det iafl, men Tippy är tuffast. :D haha


Pink beer

Någon som är sugen på lite rosa öl? ;)

Denna coolingen köpte jag på Kanarieöarna i somras :)

Snö?!

Någon mer än jag som blev gör sur när man tittade ut och snö hade lagt sig? :O Började ju äntligen bli vår, men idag har det ändå varit ganska fint väder så snön försvinner nog ändå :)


090324

Kolla in min lilla sötnos nalle. =)



Ikväll blir det Desperate Housewives som alltid. :) Tror att vi brudar ska träffas hos någon
och kolla på det tillsammans! ;)

Lat

Jag är idag väldigt lat, kmr inte på något intressant för er att läsa :P :)
Får försöka smaska till det i bloggen imorgon istället, för nu ska jag gå o kolla på Ballar av stål!

See ya :)

090323

Hej på er! Har precis kommit hem här, ska göra lite middag med emma :) Den här dagen har gått väldigt fort?
Min dag började iafl hos tandläkaren, inte mitt favoritbesök kanske, men fick det vanliga svaret. Förebygg hål - använd fluor!

:)

Gó kväll :)

Beck slut nu. Kollade inte så seriöst iofsj, missade första halvtimman o sen blev det att man kika lite grann då och då. Gunvald är ju som vanligt hårdingen :P har hört att han ska vara likadan i verkligheten.



Nu blir det till att  sova iafl. Ska till tandläkaren imorgon tio över 9 :( kmr missa idrotten, typiskt. Allt sånt där som man måste göra ska alltid hamna på just den lektionen!                                                                                  
Jaja, får kila!
Hejs! :) 
                                    

Hej!

Idag har det fått bli en rätt så seg dag, som innebär tvn, småsova och vara allmänt lat. :) skönt med såna dagar.
Klockan 6 bär det iafl av till Matilda o kolla på One tree Hill med henne & Emma! Ska bli kul :) Sen senare äre ju Beck idag oxå, får man inte missa.

Ska kila! Ha de gott :)
Hejs!


090322

God morgon!  Eller kanske inte kallas så när klockan är 2 ioförsej. :)
Igår blev det att vara chaffis hela kvällen, lite smått tröttsamt efter ett tag. O guh va trött jag blev! :O
Idag vill man i alla fall göra något kul när det är så fint vår väder :) Får väl se vad som händer!

Hejs!

Lördag

Tänk vad lite smink kan göra stor skillnad på vissa =)


090321

Kollar på Jag vet vad du gjorde förra lördagen.  Bra eller dåligt? Själv tkr jag det är lite småroligt :)


Värme tack!

Hej igen! Kollade på Robinson typ en halvtimma, syster min ringde nämligen och ville ha skjuts. :) ska skjutsa henne och några kompisar till Lipz sen, o hämta Matilda =) Fy vad jag vill ha sommar nu! Kunna cabba ner i sommarvärme, underbart! Nu får värmen allt pallra sig hit eller vad tycker ni?


Kolla va underbart! Btw snyggingar ;)

19:56

Det fick bli Robinson idag :)  Så får springa ner o sätta på tvn ;) de börjar ju snart

??

Ikväll


 Robinson...


ELLER

   Olearys?

17:41

Eftersom jag har varit lite slapp med att skriva här de senaste så får jag helt enkelt skriva mkt nu :)
Såg en lite smått rolig gubbe idag på Överby, han satt vid hissarna ungefär vid ett litet bord och sålde nånting. På huvudet hade han ett par moderna hörlurar som han satt o diggade till :D haha, typ 70-80 år llr nånting.

En riktig liten glädjespridare ;)

Georgeleader

Visste ni att George Bush har varit cheerleader? ;)


Sushitime

Hemma igen! :)
Jimmy hittade ett par nice skor idag, men bestämde sig för att inte köpa dom riktigt än. Han fick med sig en snygg t-shirt iafl :)

Efter att ha kollat varje skoaffär på hela överby så åkte vi till stan för att prova sushi, eller Jimmy skulle prova. Me like it, men det gjorde inte han, haha.



090321

Oj oj, dålig uppdatering. Hade ingen tid igår direkt, så får skriva lite smått idag.
Nu snart ska jag till Överby, Jimmy ska köpa skor nämligen. Måste erkänna att jag blivit ganska trött på att gå runt och kolla omkring där. Men vad gör man inte ;)

Ikväll är det fortfarande inte helt klart vad som händer, kanske Olearys eller hemmakväll igen. Får väl se vilket det blir =)

Måste kila nu :) Hej

;)

Visste ni att man spenderar 6 månader av sitt liv på toaletten?





23:13

Blev inte mkt inlägg idag. Har inte haft någon tid idag alls! :/  Va ute med Malin förut, mkt trevligt hade vi :D Sen körde jag Matilda & Maria till deras klasskompis i Strömslund. På vägen såg vi en överkörd katt :( stackarn. Tycker det är så hemskt o se döda djur.

Nu ska jag iafl gå o lägga mig, praktik imorgon! O då kommer det förmodligen vara ännu mer folk :O :)
Hejs!

=)

Då har man precis kommit hem från praktiken, guh va folk det var idag! Hann knappt gå en meter innan nån kom och ryckte för att dom ville ha hjälp. Det var ioförsej väldigt roligt! :D

Nu ska jag hem till Emma en sväng, har inte träffat henne på år o dar känns det som! Ska bli riktigt trevligt att träffa min lilla brutta igen :)

Skriver senare ;) Tjos!

090319

Nu får man skynda sig o göra iordning allt. Ska till praktiken om en halvtimme o kom precis ut från duschen. Hoppas jag hinner nu då ;)

23:01

Hej!
Då var man hemma igen, utskällning som vanligt. Himla roligt. Ibland undrar jag vad som har hänt med våran familj :S förr var alla jätte glada o goa jämt, nu är det helt tvärtom. Minsta lilla fel man gör, så är man kass. Verkligen trött på att bo hemma nu, vill härifrån! Men, men... Dom förstår inte ändå.

Hur som helst har dagen i sig varit lyckad, inte morran men eftermiddagen :) Jag & Matilda möla i oss massa skräp, onyttigt onyttigt! Fy & skam. Men vi hade en trevlig kväll så man får väl unna sig lite sånt "ibland" :D
Nu ska jag iafl gå o lägga mig, praktiken imorn - börjar kl 10. Får väl somna till någon film antar jag :)

Ha de gott!

Sommarlängtan

Sommar sommar ge mig sommar!!!



...

Imorgon är det praktik igen! Då får ni komma till Skopunkten & köpa skor! :D



090318

Sol, sol, sol! Blir så himla glad när det är fint väder :) Hoppas våren är på väg nu! Vill inte ha mer snö.
Har en lektion kvar på dagen, sen äre dags att åka hem till Matilda. Pratade med henne i telefon för en liten stund sen o hon låg ute på sin baksida och halvsov! :) (Hennes baksida är alltid väldigt varm när det är soligt)
Kanske blir till o köpa en glass llr nått o lägga sig ute?
Eller håller värmen till det?..



Haha!


090318

Hej!
Nu sitter man här i skolan igen, har arbetsmiljö & säkerhet. 
Den här morgonen har verkligen gått förbannat kasst! Det första var att tappa ett glas, som naturligtvis gick i tusen bitar. "Suck". Sen märkte jag även att mina nycklar har stuckit i väg nånstans, så fick springa runt o leta efter dom - hittade dom inte heller för den delen.
Eftersom allt gick så smidigt blev det till att jag missade första lektionen, naturkunskap. Verkligen kul, då käringa blir sur för vad som helst! :S

Något positivt idag är iafl att jag ska träffa Matilda :) får hoppa av hos henne sen, eftersom jag inte kommer in i mitt hus.















>=O

Godnatt!

Då var man hemma igen. :) DH var bra som vanligt. Nu ska jag försöka gå o sussa. Tack för en trevlig kväll Amanda, Sara & Malin :)

Hejs!

DH!

Nu drar vi o kollar på Desperate Housewives! Måste stanna till på shell innan oxå så det får bli snabba rush! :)
Mors!



Muffinstime

Mina & Amandas nybakade chokladmuffins :) Skulle egentligen blitt kladdmuffins men... ja..
Ska iafl ta med oss det, för snart ska vi till Lundberg med Sara & Malin. Väntar på att bilen ska komma bara, så drattar vi sedan! :D


 
Det ska föreställa chokladmuffins iafl

Vår? :)

Visst var det vårigt väder idag? :D Synd att det va lite kallt bara, nu får sommarn gärna komma tack!




Haha

Haha!
Schysst pojkvän som hjälper en med träningen ;) Heidi (The Hills) måste tydligen träna mitt på stranden trots spöregn.


                                                                                                                                                                                           


            Haha!         

Tisdag

Kom nyss hem :) Sista lektionerna var inställda i skolan idag, dock hade vi ju engelska men orkade inte vänta 2-3 timmar på den. Istället kom mamma och hämta mig o sen åkte vi till systers gamla lägenhet för att få ner en lampa. (Hon har flyttat till en ny) Hur som helst så drog vi sen till Thai Sing Bar en sväng och efter det en runda i stan.
Köpte ett par nya tights och ett par örhängen :)


 =)

Sjukling

Krya på dej lilla Emma! :)


Ojoj!

Oj oj oj :) Brad Pitt ska tydligen fått stryk av Angelina Jolie (en smäll i ansiktet). Anledningen var att han gav deras barnflicka nackmassage. Finns visst lite svartsjuka där oxå? ;)
 

:)

Visst är Jessica Albas unge söt? :D



Tisdag

Nu sitter man här, på första lektion! Ska göra färdigt våran produktkatalog ;S skoj!
Senare idag måste jag göra ett prov oxå som jag skulle gjort för ett tag sen, men va ju sjuk då så får ha de o skylla på.


Hejs

Morning!

Gick upp för en liten stund sen, kom ju på igår kväll att jag har sovmorgon idag :) Ska börja fixa o dona här lite, sen får det bära av med buss.

Hej så länge! :)

!!

Usch, nu vill är jag verkligen trött på mitt hår. Det behöver, fixas, klippas och slingas! Mamma köpte hem ett par tabletter som ska vara bra för håret, så har tänkt att jag skulle pröva dom nu några veckor! Ska tydligen göra håret starkare och friskare ända från hårrötterna ut till topparna. Något som jag verkligen skulle behöva! :)

Nä, nu har jag varit uppe allt för länge. Kommer inte komma upp imorgon förmodligen, komma till skolan lite halvsleten och vara trött i stort sett resten av dagen.
Sov gott! :)



<3

Min snygging :) Älskar dej sötaste Bimmy! <3



Trevlig kväll!

Hej!

Kom precis hem från Matilda. Va ikväll med Malin, Matilda & Sara :) trevligt! Drack kaffe o blev bjudna på bullar av Matildas snälla mamma. Snart äre dags att gå o sova, väntar på att Jimmy älsk ska ringa, sen får man väl förmodligen somna till någon film eftersom jag är otroligt pigg. Är alltid pigg på kvällarna men mornar klarar jag inte av! Kan sova hur länge som helst :D haha.

Nej, får gå o tvätta bort sminket nu! Ha de gott :)


...

Tanken slog mig precis, det är inte så långt kvar till Påsk. :) Alltså lov snart. Får försöka extrajobba så att man kan tjäna lite pengar, är ju aldrig fel. =)



Suck

Ne! Efter bara en dag i skolan så längtar jag redan till praktiken. Så himla långtråkigt att sitta i skolbänken hela dagarna. Men, men. Från den ljusa sidan - endast tre skoldagar i veckan, och det är ju ganska positivt :)




Fick välja ett par skor från praktiken =) inte helt fel?

Måndag

Hej!

Kom precis hem från skolan, ganska lång dag idag må jag säga. :O Har börjat fixa lite tacos, gött tråkigt o sitta själv dock. xD men jaja. Prata med Emma stackarn förut, ska lämna hennes playstation som jag tydligen har hemma hos mig? Hon hade iafl fått 39 graders feber :( krya på dej sötrumpa!


 =)

Måndag

Hej!

Nu sitter vi här och har Projekt & Företagande. Emma har gått hem, den stackarn mådde inge bra :( började få halsfluss trodde hon. Varken jag eller Amanda har nån ork att hålla på med vårt projekt, som ska handla om skönhet o såna grejer ;) Får istället försöka få igång denna bloggen lite grann, men fattar ju inge o glömmer helt enkelt bort :O





Onsdag

Nu är jag hos Matilda. Innan det blev det förbi Emma en sväng, prova en locktång hon hade hittat. Blev lite små tufft :D Matilda kollar i en kakbok, tror hon blir sugen på precis allt där i :) kanske inte den där advokadotårtan dock.?

Nu snart ska vi iafl kolla på Twilight :) Den är bra

Onsdag

Nu sitter man här och har projekt & företagande. Jag är fortfarande kass på hur saker och ting funkar, vilket stör mig xD. Slutar inte förrän klockan 4 idag & då blir det bussen direkt till Matilda :)


En bit på vägen :)

Har nu börjat förtstå lite bättre hur man ska få detta att funka. :) Får försöka fortsätta sen ;)

Hej! :)

Har som många andra skaffat mig en liten blogg här :) Inte fattat riktigt hur man gör än, men det får väl lösa sig så småningom :)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0