Jason Derulo


Strandgatan

Sista lektionen nu! Sen blir det förmodligen en stund på Strandgatan eftersom vädret är awesome idag! Vilka det blir som hänger med vet jag inte än men iafl jag, Amanda & Emma! Ska försöka få lite plugg gjort idag också och sen, för första gången på jätte länge (känns det iafl som) ska jag hänga med o kolla på DH! Har ju tidigare veckor antingen vart sjuk eller behövt greja med skoluppgifter.




Dag 2

Då var det tisdag igen! Visst springer veckorna bara iväg? Det är 6 veckor kvar till studenten. 6 veckor!!! Ska försöka kämpa riktigt ordentligt med de sista skolarbetena nu så att man kan försöka koppla av lite inför sommaren då det förhoppningsvis kommer bli mycket jobb. Väntar nyfiket på sommarschemat som jag tror ska landa nu i veckan. Är verkligen glad över att jag har jobb med tanke på vad de där extra pengarna faktiskt gör. Man kan ta en lunch med gott samvete, kan shoppa och kan gå ut utan att behöva tänka på att man inte har råd. 5/5 toast helt enkelt!



Nu tillbaka till skolarbetet!

Mooonday

Idag, måndag, hade vi studiedag! Jag firade det genom att sova alldeles för länge och sedan för att träffa Emma. Vi tänkte gå till Strandgatan och tjöta över en god fika utomhus men när den första lilla droppen flög ner från himlen ändrade vi oss. Själva grejen var ju att njuta av uteserveringen för första gången i år men nehepp, ännu en gång inställd pga baj väder.

Nu ska jag hur som helst skriva klart instuderingsfrågorna till imorgon, sen en sväng till solariumet. Hörs kanske sen ;)

Kort resumé lördag & söndad

Åh fy vad seg jag är just nu! Åkte till Uddevalla igår med förhoppningar om party på Harrys. När vi kommer dit så ser vi att det endast är 50+ där inne och alla sitter typ o äter mat. Men efter att ha betalat ditresa och dessutom tagit sig dit så kunde vi inte annat göra än att gå in. Var ju en lagom lyckad vistelse men vafan, vi hade en ganska rolig kväll ändå! Dessutom såg vi han från Rederiet, höhö! Var snabbt framme och fråga efter autograf. Neee.. :)



Idag har jag jobbat 3 timmar och måste säga att det var riktigt jobbigt! Var seg i kroppen och det fanns nästan inget att göra. Inte en av mina bästa dagar helt enkelt.

Nu ska jag & Jimmy titta på film och äta godis, chips o cola! Åh vad jag älskar livet ibland ♥

Wosh

Nu ska jag fixa i ordning sminket, håret och ta en kopp kaffe. Dags för en sliten och grinig Malin att bli en fräsch och positiv Malin! Underbart med power naps ibland! Sen ska jag träffa Emma. Vad kan kvällen bjuda på måntro? Hunmhum...


Hahaha! Hitta lite bilder från Bulgarien på datorn här hemma. Här då på min kruk vän, Emma!

Bag

Denna väskan köpte jag för någon måndad sen från H&M. Har först börjat använda den nu i veckan och måste säga att den är uppskattad! (Y) Stor med gott om utrymme, snygg och inte speciellt dyr heller för den delen. En riktigt bra sommarväska då man alltid vill ha med sig saker! ;)


Skickat fel?




Hahahaha! :D


Makes people talk

Helt plötsligt, från ingenstans kom ett enormt sötsug! Eftersom jag inte hemma har nått sött, varken godis eller frukt så ska jag gå ner till kiosken och köpa Läkerol! Hade dom haft frukt hade jag köpt det men jag orkar inte gå till en mataffär. Det är ju trots allt nyttigare än en fet godispåse iafl. =)


Nationella

Svenska nationella var det idag då. Det gick väl helt okej hoppas jag. Tycker det är så jobbigt att komma på något att skriva om under press. Det är ju press att du ska komma på nått, du ska ha nått från häftet med, du har en begränsad tid på dej osv osv. Jag gillar inte alls den här typen av prov, men nu är det åtminstone klart i svenska! Engelska kvar...

Värmer lite mat och ska strax koka upp lite kaffe. Är så trött så jag kan behöva en koffeinkick!

Outfit


Simpel outfit som dessutom inte är speciellt påkostad.

Topp H&M, shorts Topshop, solbrillor H&M, skor Skopunkten


Direkt skriver från Halvorstorp

Hej! Har varit i Halvorstorp nu hela kvällen och umgåtts med mamma :) Vi var ju som sagt och käkade sushi förut (alltid lika naajs :D) och nu sitter vi och degar i soffan. Köpte mig ett par nya skor idag också från Din Sko. Idag tackar jag otroligt åt mitt personalkort idag då jag fick dom 100 kr billigare, jag är nämligen i kris av pengar. Dock kommer ju lönen imorgon, men inte lika stor som jag hade hoppats på. Jag kom fram till att jag betalar för hög skatt förut också, så jätte mycket av lönen försvinner ju åt ingenting. :( Buhuu...




Torsdag, en dag närmare fredag med andra ord!

God dag på er! Först nu (här hemma) som jag fått tag i en dator. Min dag har bestått av muntlig redovisning i svenska, religionsprov och samhällskunskap där vi kollade på en debatt. Religionsprovet gick faktiskt oväntat bra även om jag visserligen improvisera väldigt mycket. Tror åtminstone jag ska få ett godkänt i alla fall. :) Jag har ganska tur med just såna grejer att saker och ting fastnar väldigt snabbt i mitt huvud, så oftast behöver jag inte plugga mer än att läsa igenom det 1-2 ggr. Dock fastnar det inte i långtidsminnet så om någon skulle fråga mig någonting som jag läste in för 1 månad sen så skulle jag väl garanterat inte kunnat svara. ;) Höhö... Men det spelar ju egentligen ingen roll!

Nu ska jag röja upp lägenheten och sen pallra mig ner till stan och möta upp mor min. :) Vi ska käka sushi! ♥ På tal om sushi så har jag och Emma bokat in en sushi dag i helgen då vi faktiskt ska prova göra det själva! Hon säger att hon i stort sett vet hur man gör så jag förlitar mig helt enkelt på henne. Jag har väl mina aningar om hur det gårt till men jag tror inte jag är någon naturbegåvning. Jaja, det återstår att se!

Nepp, dags för röjning! Talk to you latero ;)


Det absolut sista inlägget





Var bara tvungen hahaha! Nu ska jag sova =)

Motivationen är som bortblåst!

Ovanligt att jag sitter uppe alldeles för länge? Ne inte alls faktiskt men nu ska jag ta mitt förnuft till fånga och dra på mig den superstora tshirten och lägga mig bredvid en sötnos. =) Jag är rädd att jag inte ska vakna i tid till morgondagens möte men jag tänkte att jag ska be Jimmy väcka mig samtidigt som han går upp. Okej att komma försent till skolan (inte ok egentligen) men fy fasen vad hemskt om man skulle komma försent till jobbet, och speciellt ett möte där alla sitter och väntar på en. Jag skulle ramlat ihop av skam tror jag!

Det blev en liten sväng till Konsum förut också för älskling ville prova göra skinksås men då skulle man behöva grädde. Jag köpte en påse chips som jag har tänkt ha till fredag (inte långt kvar nu hörrni!) men jag smygöppnade den lite idag. Eller rättare sagt, Jimmy smygöppnade den och då kunde jag ju inte motstå. :( Buuhu... Vart tog motivationen till att göra 100 situps varje kväll vägen?

Jaja, slut-tjatat från min del idag så hoppas ni kikar in imorgon igen! Ska försöka uppdatera mycket då med :) Natti natti! ♥



Fick ju åtminstone en liiiiten motion =)


Rings

Har blivit många klick från er idag. :) Kan detta bero på att jag faktiskt har skött mig ganska bra med uppdateringen? Har religionspapprena framför mig nu och ska snart fortsätta plugga om kristendomen. Kristendomen måste vara den allra mest tråkiga religion att läsa om, iafl tycker jag det! Hinduismen är ju roligare när det är elefanter o allt vad som finns med. Inte för att jag tycker att religion är ett speciellt roligt ämne i över huvudtaget men... Om man måste välja så att säga! =)

Visst har det blivit väldigt populärt med ringar nu det senaste? Är jag den enda som får panik av att dra på mig en ring, och som dessutom aldrig får av den! Jag tycker det är skitsnyggt med stora coola ringar, som Emma tex alltid har. Den människan är galen, har på sig ca 8 ringar om inte mer om dagen. Dock är det väldigt snyggt så jag hade tänkt försöka bli av med min ringpanik genom att inskaffa en snart. Man smyckar ju till handen så att den blir lite roligare ;)


Flower Wrap Ring  Side Spike Stone Ring Fabric Flower Ring
Ringar ifrån Topshop


Sohoclub

Hemma nu! Religion på schemat o förberedelse för svenska nationella. Upp med tuppen imorgon för att förhoppningsvis få låna älsklings bil och gasa iväg till morgonmötet. Mysigt med morgonmöten. :) Alla glada samlade o så brukar vi alltid äta frukost tillsammans.  Massor av olika sorters pålägg o gottesaker, imorgon skulle det tydligen tom. bli tårta för att Besima snart blir mammaledig. :)

LYSTRING!
GG´s ska tydligen öppna igen på fredag men nu kommer det heta Soho Club istället. Kommer bli grymme najs :D:D Applåder i mängder!

premiar

sohoclub.se


En trött Malin är en lättroad Malin

Någon som är sugen på kokt ägg? Hahahahahahahahah xD


Nelly


Några fina armband från Nelly. :)










Onsdag

Dara, bilden var från kryssningen!

Åh vad jag blev lycklig när jag fick reda på att vi är lediga på måndag nästa vecka. Då får jag åtminstone en ledig dag mellan dessa stressiga veckor. :D Ska jobba på lördag och söndag också, fast bara 3h/dag. Ser riktigt fram emot eftersom högsäsongen börjar dra igång och eftersom att barnbidrag, löning och allt vad det är kommer snart så kommer bli full rulle med andra ord, men det är så vi gillar det! I alla fall jag :D Behöver verkligen pengar till sommaren också så försöker få varenda tid jag kan få.



   
 


A lot of things to do!

Haha, jag fick precis den reaktionen jag ville ha av Dara när jag sa att jag misstänkte honom för att ha stulit min topp. Hihi =) Lustigkurre idag minsann!

Har tio miljoner saker att göra känns det som och för varje grej jag gör så verkar det inte bli mindre kvar. Varför detta? Ingen aning! Alla tjejerna ska träffas o se på DH idag. Alla förutom jag :'( Jag hinner inte det idag, måste nämligen plugga i varenda paus och under tiden, vilket hade blivit svårt att göra när vi kommer in på våra tjattersamtal. =) Hur tråkigt som helst för stunden men i längden kommer jag nog tacka mig själv över att inte sitta med allting sista minuten.


Aweful

Sitter inne och kikar runt på Bubbleroom. Visst har dom riktigt mycket snygga kläder, få saker är fula. Men vissa av de kläder som är fula är verkligen fruktansvärda! Som dessa leggins för 229:-! Finns det nån som frivilligt skulle dra på sig ett par såna här kiwibrallor och framörallt för det priset? jösses... x)

Emilio Cavallini Capri Legging
 


Efterlyses!

Jag har redan tappat bort min nyinköpta blus/tunika - vad det nu heter. Har letat som en idiot i 3 dagar nu och börjar bli lite fundersam. Kan det vara så att jag har blivit bestulen? Av vem då isfl? Den enda jag kan tänka mig är... Dara!!



Nu ska jag gå hem och fortsätta leta =)


Tisdag

Dag 2 på veckan. Sitter med turistarbete, jag, Emma & Amanda ska skriva om Pula i Kroatien. Tur att det inte var två "L" för då hade min mening låtit dum ;) Höhö.. Någon är trött :)

Idag består hela min dag av pluggande! Eftersom jag tog en chill dag igår så blir det dubbelt så mycket arbete idag men det är väl rättvist antar jag :/ Tyvär! Blev jätte deppig när jag såg att jag bara hade 41 kronor kvar på kortet förut också, och eftersom jag inte vill röra mina sparade pengar så får jag helt enkelt leva snålt till på fredag. Har nog lite löst hemma kanske så jag har råd med lite behövligheter... Muuu! Hoppas jag får en bra lön!

Dagens

Idag hängde Amanda med hem efter skolan. Vi köpte en pizza o drog sedan för att sola lite, blev dock inte något brun! Jag har ändå solat 3 ggr nu och då brukar det väl ändå vara lite resultat? Är ju lika blev som innan så om jag ska få någon färg till studenten får jag nog dra o sola vaaarje dag. Men hur billigt är det i längden? Hmm...

Efter våran Mallorca tripp fortsatte vi en liten promenad runt Spikön och satte oss på en parkbänk o pratade om allt mellan himmel och jord i säkert 45 minuter. Riktigt mysigt väder var det men tillslut blev det lite för kallt så promenixen fortsatte vidare och sedan hem. Var en riktigt mysig dag trots att vi inte gjorde så mycket. =)

Ska strax hoppa i säng och försöka få lite sömn till imorgon. Klockan 9 ska vi mötas på Swania för att sedan träffa nån konferensansvarig och få reda på hur en konferens just på Swania går till osv. Ska ha med mig tre frågor att ställa, så måste komma på dessa innan jag går och lägger mig. Förhoppningsvis blir det inte så svårt!
Jaja, blir inte mer från moi idag. Sov gott :)

Skola

God daay folks! Snart dags för hemgång, några få lektioner kvar. Men förhoppningsvis så går det väl snabbt. :) Idag är det lite oklart vad som ska göras, antingen blir det en tripp till Strandgatan för att ta en kaffe och tjöta med glada folk eller så tar jag tag i skolarbetet som jag har att fixa. Måste hem en sväng till Htorp för att skriva klart lite med projektet o ska även passa på att fråga om mamma kan hjälpa oss med lite bokföring. Hade tänkt dra och sola idag också, men det kanske isfl blir senare ikväll.

Usch! Det är verkligen stressigt nu. Idag hade vi 2 prov, på torsdag har vi 1 prov samt svenska nationella och på fredag ska vi ha engelska nationella. Sen ska projektet vara klart till måndag nästa vecka. Huuuhhh. Nu kommer straffet för att man har haft snuskigt lugnt tidigare under skolåret.

Min kväll i ganska bra detalj

God kväll! Nu har Jimmy somnat i sängen och ligger och dregglar ner kudden. Själv ska jag snart joina eftersom jag också
är ganska trööött. Blev en super lugn fredag som innehöll att käka rester, kolla lite tv, somna en liten stund, vakna strax innan mataffären stängde och snabbt springa dit (där möter man the man with heels), köpa chips med dip wohoo en gräddfil kvar!!!,springa hem, kolla på en film som jag såg för inte alls länge sen (kapare på ett plan med jätte ful frisyr) och nu sitta här rund och belåten. =) Dock missade jag slutet på filmen, men som sagt så såg jag ju den för inte speciellt länge sedan så det var ju ändå inte speciellt spännande...

                                                          Ibland har man tur...


Imorgon har vi flera olika alternativ på "Att göra" listan. Jag & Bims drar nog till Torp och biltema, sen ville han ha taibuffé men det är jag osäker på. Käkade det 2 ggr på lovet :O Shame on you! Vad kommer den meningen ifrån btw? En gubbe som skriker så. Reklam eller nått tror jag. Ost?

 


15:18 En vanlig fredag

Sitter och glor vid datorn. Hade tänkt sätta på lite musik men då visa det sig att våran förstärkare ska fucka upp sig som den får för sig och göra när bara jag (som inte vet hur man ska fixa) är hemma. Istället får jag sitta i tystnad för mig själv och vänta på att Emma ska ringa upp. ´

Måste gå ut med soporna ser jag nu, typiskt. Jaja, lite motion skadar ju aldrig även fast jag alltid tar hissen. Får väl försöka intala mig själv att varje arm som håller påsarna får lite extra träning, en grön för höger och en röd för vänster. Haha, säkert!

Idag/ikväll har jag inte den blekaste om vad som händer. Antingen blir det jätte lugnt, nästan tråkigt, eller så blir det något åt det roligare hållet. Jag vill att hyresvärden ska se till att få ut utemöblerna nu så vi kan sitta o tjöta där som förra sommaren. Vattenpipa, sol, brillor... MUMS! =) Vädret har ju dock varit lite fram och tillbaka idag, ena stunden skinande sol och andra liten regnskvätt. Puhuu.

Soporna var det...

Francisco

Säger bara ♥ ;)

 
   

Natti

Vilken dag! Var ute på Överby och fick köpt mig en studenklänning nu iafl :) En oversize kavaj och en klänning fick också följa med hem, men det var helt enkelt behövligheter. ;)

Ska iafl gå o sova nu eftersom jag börjar 8.15 imorn, jihaaow. Sov gott :)

God morgon!

God morgon folks. Tillbaka till skolan nu igen, känns riktigt bra! Tanken av att ligga o snuska i soffan där hemma är långt ifrån inbjudande. Hur som helst så ska jag ut och kolla efter en studenklänning idag. Det stör mig så otroligt mycket på att den klänningen jag köpte från början inte alls var som jag ville, fel sorts tyg och fel färg. Annars var den verkligen hur fin som helst, enligt mig. 

Kan någon hjälpa mig komma på ett ämne jag ska prata om på svenska nationella nästa torsdag. Det ska handla om relationer men jag har verkligen ingen aning om vad jag ska snacka om. Relationer kan man väl ha till vad som helst egentligen? Får fundera vidare... Mööö


Onsdag

Goood daaay! Ligger som en snuskhummer i soffan o trycker i mig lakritsdäck. Det blev ingen skola idag heller eftersom jag hade svinont i halsen o feber i morse. Nu börjar det dock kännas bättre men jag ska som planerat, stanna hemma så jag blir helt kry till i morgon. :) Det låter inte likt mej men just nu längtar jag till skolan. Slippa sitta framför tvn som inte visar annat än Tvins och dåliga talkshows.

Chefen ringde idag också o frågade om jag ville jobba en liten stund i eftermiddag. Blev jätte grinig att jag inte kan det för jag behöver verkligen pengar till sommaren, men jag hade nog aldrig klarat av att snurra omkring därinne, även fast jag börjar må bättre.

Ska skära upp lite honungsmelon nu och sen sätta på LOST. Hej :)

Sleep tight

Efter att ha tvättat i evigheter, kollat på DH i min ensamhet och avslutat kvällen med Lost ska jag nu gå till sängs. Jag hoppas verkligen att det inte ska vara några problem med att kunna gå till skolan, för nu vill jag inte missa mer. Att ligga själv o dega en hel dag gör mig så himla otålig och rastlös.

Sov så gott :)


Starke Malin!

Skulle nog dratt i mig en burk spenat innan jag gav mig påt...

Jöööösses vad jag är i oform! Har tränat här hemma nu i ca 50 minuter och följde ett riktigt bra träningspass som jag hittade på internet, men gosse vad jobbigt det var! Saker som jag förr gjort helt utan problem klarade jag med nöd och näppe av idag. Vart har mina ridmuskler tagit vägen?! >:O

Jaja, med dallriga ben ska jag gå ner till tvättstugan och slänga in nästa tvätt. Jippeey vad skoj :) Är alltid lite rädd att jag ska möta någon där nere  i tunnlarna, vem vet - dom kanske trycker in mig i en av maskinerna. :O x)

Strax efter 5

Älskling kom hem för en liten stund sen och lagar mat nu =) Jag orkar inte göra mycket, men att städa i ordning här hemma klarade jag åtminstone av. Mamma kom förbi förut med en jättegod krabbpaj och vi kikade på lite olika studentklänningar. Jag beställde ju hem en som kom förra veckan, men den var inte alls som jag hade tänkt mig så det blir en retur på den. Tyvär. Det som dock var positivt var ju att jag bara behövde vänta ca 4 dagar istället för 4 veckor som Emma får göra. 

Måste fixa rosett/slips till baldejten också så får slå han en pling i veckan. När jag mår bättre dvs. :)

Min plånbok är hungrig

Jag har knappt några pengar kvar från den här månaden. Jag har inte köpt så mycket grejer sen den 25 mars så det är allt härjande som har svidit i plånboken det senaste. Inträde där,  cider där, förfest dricka här. Ni fattar poängen ;) Så nu ska jag ta det lite lugnt på festfronten och vänta tills jag är riktigt sugen på det istället för att bara göra det. Okej, jag har visserligen alltid varit sugen på det de senaste gångerna, och jag är väl oftast det om alla andra är det. Det är roligt att parta, det kan vara hur kul som helst! Men det kan också vara hur dyyyrt som helst och dessutom är det inte direkt nyttigt för kroppen att supa 1-2 ggr i veckan som det har blivit de senaste.

Så farväl kära alkohol till ett tag framöver! :)


Sjuk-skrivning

God morgon! Ligger i soffan och väntar på att mamma ska komma förbi, hon ska nämligen köpa med sig lunch :) Dagen blev inte alls som jag trodde, vaknade i tid och var piggare än aldrig förr. Fixade i ordning mej utan problem och fick tillsist skjuts till skolan. En perfa morgon med andra ord ;) Men så fort jag satt mig i klassrummet kände jag hur snurrig jag blev, började må illa och blev alldeles kallsvettig. Så fick gå hem igen efter lektion nr 1. Blev riktigt irriterad och trött påt eftersom jag var hemma igår, men jag hade aldrig klarat av en hel dag med den känslan i kroppen. Så på vägen hem köpte jag med mig lite gotta och en LOKA flaska som jag nu sitter o sörplar på. Eftersom det inte finns någonting på tvn så funderar jag på att sova.

Nu kommer solen fram också!! Jag vill inte sitta här inne, jag vill gå ut! Ta en fika på Strandgatans uteservering, gå en sväng i stan och bara umgås. Nu blire depp för hela slanten. Vi hööörs

Torsdag

God morgon! Sovmorgonen var inte lika skön som jag hade förväntat mig. Känner mig fortfarande inte riktigt utvilad men strax efter 10 så kunde jag inte ligga i sängen längre. Istället blev det två glas oboy och nu ska jag strax trycka i mig en mackis :)

Igår satt vi hemma i Malins brors lägenhet o grogga lite o snacka massa. Sen kom det lite mer folk o klockan tickade iväg. Vid kvart över två bestämde jag mig för att jag hellre ville sova i älsklings säng så jag blev följd hem =) Rara små människor.

Ikväll blir det iafl Lipz med allihopa :) Hoppas det blir skoj men just nu är jag inte alls partysugen. Vid fyra tiden ska jag iafl hämta upp lilla Math på resecentrum och sen köra hem henne. :) Ne, nu ska jag börja kolla på Lost så vi hörs later ;) 


Onsdag

God day folks! Sitter just nu hemma hos Emma banana och funderar på hur vår kväll kommer att se ut. Den ena är sugen på att parta, den andra har ingen aning. Hur som helst så vill jag iafl, som planerat, dra och sola idag! Blev lite chockad igår när jag såg vilken blek hy jag faktiskt har... Man märker inte det lika bra när man går runt i långärmat 24/7 men när det var så fint väder idag bestämde jag mig för dra en tshirt o vips vad bländad man blev. Hoho! 

O guh vad lycklig jag är för att äntligen få vara helt ledig imorgon! Har jobbat hela helgen och idag o igår gick jag upp halv åtta för att dra till jobbet o lära mig lite nya grejer ;)

Nepp, nu ska jag springa upp efter Emma. Ha en bra dag!

Natti

God kväll god kväll! Ska alldeles strax gå till sängs eftersom jag ska till jobbet imorgon o lära mig lite nya saker. :) Sen bär det vidare till tandläkaren... Jag avskyr att ligga i den hemska stolen med en lampa rakt i fejset, obekvämt och obehagligt. Men sånt är livet så för att jag ska komma upp halv åtta imorgon så får jag önska er godnatt och ursäkta att jag inte skrivit mycket de senaste dagarna. Jag har jobbat hela helgen samt igår ;)

Godnatt!

2 april

God kväll :) Nu ska vi snart sätta på en film och trycka i oss godsaker, melon, popcorn, chips & cola. :D Idag har jag känt mig som ett riktigt vrak eftersom alkoholmängden blev ganska mycket igår. Men det var gryymt roligt iafl :D

Ne, inte mycket mer från mig nu. Vi hörs nog imorn! :)

Fix igång

Med lite stress i kroppen håller jag äntligen på att fixa mig i ordning för ikväll :) Har inte riktigt bestämt mig för vad jag ska ha på mig än, men det ger sig. Hoppas jag :O :)

Ska bli riktigt riktigt skojigt att festa med alla brudarna samlade :D Var länge sedan vi var allihopa!


Mitt schema under de senaste 2 timmarna

  • Städat
  • Tvättat (snart klar åtminstone)
  • Sorterat matlådor och ställt alla dessa i storleksordning
  • Gått fram och tillbaka till Konsum för att köpa sminkborttagning & lite gotta som bjuds ikväll :)
     
    Plus att jag har vikt ihop alla kläder som låg överallt och lagt dom där dom ska vara. Hade riktigt tur angående promenaden till Konsum också för alldeles precis när jag slängt av mig skorna ser jag genom fönstret hur det börjar hagla förbannat. Usch och fy! Nån vill ge mig tur idag :)
    Tack och lov så börjar solen skina lite smått nu och det tackar vi inte nej till! :D

    Nepp, nu ska jag börja laga mat! =)


Duktig

Visst var jag duktigt nu som tog tid till att fota allt jag köpte igår :D Dock glömde jag några saker men skiitsamma :D Det är nog ingen som bryr sig något vidare ändå. Haha!

Håller på att tvätta just nu, så måste kila ner och slänga in nästa maskin och torktumla! Hörs seeen!

Gårdagens inköp









HM & Cubus
JC
JC
Ginatricot
HM
Gina & Veromoda
HM
KICKS


Tack kära mor som bidrog! :) ♥


RSS 2.0