Nytt liv på 2 minuter, som antaglien bara håller 2 minuter...

I början på mitt nya nyttiga liv, som startade för två minuter sen ingår musli med jordgubbsfil! Jag och Jimmy har mölat det både igår o idag! Helt klart det nya godiset, som antagligen håller till imorgon, eftersom alla affärer är stängda nu...


Snuskday

Oj. Fan va dålig jag har varit nu. Inget bloggande från mig på över en vecka, fy skäms! Men, jobb jobb jobb = gör din fritid svårare...? Jaja.

Ska snart åka o hämta lite grejer hemma, (mammas röda bil bla.) för att sedan åka tillbaka till min älskling o sova. Jobba imorgon igen! Jag vill inte!! :( :( Tyck synd om mej.
Idag har det varit den lataste dagen på så himla länge för min del, kom inte upp ur sängen förrän klockan...? sent, och sen latat framför tvn i stort sett hela dagen. Har faktiskt inte varit utanför lägenheten någon gång, o det är snuskigt. Men ibland får man lov att vara snuskig, framförallt om man har jobbat en vecka en helg o samtidigt varit onykter 2 gånger med jobb dagen efter.

Nä, nu får jag gå o ta på mej ett par mysbrallor, stor tshirt o en knut på huvet, eftersom jag precis duschat av mej all orenhet. :)

Fallens dagar - 2 dagar kvar

Trollhättans största nöje, som är en gång om året, är snart här nu :) Från fredag till söndag blir det party party med förhoppningsvis massor med folk. Det är fan sjukt vad fort det här året har gått, känns som det var sommar 2008 hur nyss som helst, men ne. Tiden spriiiiinger verkligen iväg just nu. Snart är man 40, rynkig, har två barn o en gubbe med ölmage som ligger i soffan o kollar på fotboll med en Carlsberg i handen - så passa på o lev nu för fan! :D

Tyvär så måste jag säga att det finns en riktigt stor negativ sak under denna helgen, jag jobbar!!! Hur härligt som helst ska det bli att ta sig upp på morgonkvisten med snurrande huvud och stinkande andedräkt.
"Och ni vet att ni kan ta två par och få 50% på det billigaste av paren?" Kommer bli hur trevligt som helst att blåsa iväg dessa ord till kunden som står på andra sidan disken, verkligen...

 

Slicka på armbågen = verkligen omöjligt?

Vet ni vad jag precis har märkt? Det sägs ju att det är omöjligt att slicka sig på armbågen men eftersom jag kan vrida min arm ett helt varv så har jag insett att jag faktiskt når! Den ni! ;) Nästa partytrick måntro?

Lunch med brudes

Underbart underbart :) Kul att lite fler har börjat läsa bloggen. Kom precis hem från att ha grillat hos mor o far. Gotti, fast jag tkr inte om potatissallad ioförsej o det var idag det som bjöds. Men jaja :) Idag var jag, Sara & Emma o käkade sushi som lunch. Matilda var med också, fast den lille kräsne plutten tog istället en hamburgertallrik efteråt på Oden Cafét, hon tycker nämligen inte om den japanska läckerheten ;) fråga inte varför. 



Många personer anser faktiskt att sushi är äckligt, trots att de inte har smakat på det. För er som inte har det, try it ;)

Hei

Är hemma hos Emma just nu. :) Hon står o funderar på vad hon ska ha på sig o jobba i imorgon. Beslutsångest antar jag, o konstigt nog så känner jag verkligen igen det. Hm, undra varför. Kan det vara för att det just nu i lägenheten ligger ca tio plagg  som jag idag inte hann göra annat med än att kasta på golvet? Få ta o fundera på det..

Strax drar vi hem till mig, o Emma sover över. :) Men först blir det en snabbis förbi Maxi o kanske ett kvällsdopp? Why not :) Får helt enkelt se. Ne, nu får hon tamejfan skynda sig, segpropp!


Kamera på ingång


Woho! Jimmy sa precis att han skulle ta med sin digitalkamera som han har hemma. Nu brudar, slut på tattandet och istället blir det egna roliga pics! Promise =)

Jag är en tattare på bilder

I did it again Sara, sorry! Jag ska skaffa en kamera snarast!





från saraamgard.blogg.se

Smoked





Klantpojkvän

Jimmy är väldigt klantig just nu. Han gick precis på mitt ben. Aj!


090712

Oj oj. Idag hände en olycka på Stallbacka bron - igen. Tydligen tre bilar som kört in i varandra llr något. Jimmy hade tydligen fått sitta o vänta i kö bakom väldigt länge, eftersom vägen blev avstängd så att säga. Hoppas dom klarade sig utan skador iafl. Usch.

Nu ska Jimmy snart laga mat, o jag måste säga det - fy vad jag har blivit lat med sånt. Det var alltid jag som lagade mat förr, men nu har han blivit kocken här hemma. :) Duuktig

O-lala



Sorry att jag tar dina bilder Sara, men jag har ingen egen kamera än! xD
Mer roliga bilder hittar ni här -> saraamgard.blogg.se

Nice night

Igår var jag, Sara och Emma på Olearys! Hade en riktigt trevlig kväll med mycket drinkar o dans. Hahah :D
Vi började kvällen hos Jimmy, dock inte förrän så sent som 10 på kvällen med att trycka i oss lite drinkes o sedan gå vidare till Olerays. Jag & Sara kände oss riktigt populära på vägen dit då vi fick både kommentarer, lite visslingar och "HEJ" från olika personer. ;) Väl därinne så festa vi loss o träffa mycket folk som man inte sett på länge. :D Skitkul.


Saras födelsedagsfest

En otroligt rolig kväll! Helt klart bästa på läänge!! :D hahaha






Fan

Åh vad irriterande.  Sov hemma i lägenheten idag, på grund av att jag skulle få låna älsklingens bil hem vid 1 tiden då han skulle åka gokart med jobbet. Så förbannat dyrt att åka buss så ville från början sova hemma hos mamma o pappa för att slippa den där 17 kronors förlusten på mobilen. Men så hann inte Jimmy hem, utan åkte till Uddevalla med en gång, och är inte hemma förrän 6! Så nu sitter jag här, utan att veta hur ja ska komma hem. Jävla skit!!



Min Bim bim

Älskar dig <3


 

Awake

Nu ligger min älsklingsputtinutt o sover, o jag sitter uppe med ögon som tefat o är inte det minsta trött. Klockan är strax över 1 så snart så borde det höras ganska mycket onyktra snurrisar utanför fönstret, på väg hem från Lipz. Får väl sitta o kika på dom när dom går förbi. Så kul har jag!

Hade kunnat vara en av dom där snurrisarna själv ikväll när jag tänker efter, men kroppen tog stryk igår o ville inte idag. Kanske var tur det. ;)


Me want camera

Vet ni vad? Imorgon ska jag gå o kolla på en kamera! Är så otroligt trött på att ha min mobil som inte ens har blixt... Som tex igår, när Sara fyllde år så tänkte jag ta ett fint litet kort, men nja. Fint och fint vet jag inte. Kortfattat: Lite bruna skrubbollar över hela skärmen samt ett par mesiga konturer av en person... Roliga minnen det blir av dom bilderna.
- Hm, ja just det! Det måste vara Sara från hennes 18 års dag? Eller?...



Grattis din superbrutta!

ETT STORT GRATTIS TILL SARA AMGÅRD SOM FYLLDE 18 IGÅR!! :D





Kass uppdatering, både idag och igår. Så därför fick mitt grattis till Sara inte komma upp på bloggen förrän nu. Anledningen? Jag jobbade igår o idag har jag mått, mja, sådär bra faktiskt.. :)

Igår, efter en lång o stressig dag på jobbet, åkte jag direkt till Matilda där massor av folk väntade - det var en överraskningsfest. Kände mig så lagom snygg i samma kläder sen 9 på morgonen, flammigt smink och ruffsigt hår som satt i ett fult hårband. Men mer kunde man för stunden inte göra, så fick bättra på allting när själva överraskningen var klar.
Matilda ledde in Sara med ögonbindel, och hon hade ingen aning om vart hon var någonstans, la lite roliga kommentarer :D haha. Hur som helst blev det en lyckad kväll med en full Sara, en full Frasse samt många andra onyktra människor

Tack Math för en trevligt uppstyrd kväll!.

Hoho

Det blev ett inlägg till. Bara för att :)

Worthless



Asså jag är jätte seg just nu. Orkar inte göra någonting alls, trots att jag MÅSTE skynda mig!! Malin lär ju vara här vilken sekund som helst, o visst det är trevligt - men synd om henne som måste vänta på mig. Jag tror det är från gårdagens ansträning på jobbet, fortfarande. Och det kommer jag skylla på resten av veckan, för lat - det är jag inte!.... :)

Jag måste städa här också innan jag åker... För jag har stökat ner, o det ser tamejfan för jävligt ut. O gamla pizza kartoner ska slängas, men dom är faktiskt inte från mig. Vilket meningslöst inlägg, men ändå sitter det folk o faktiskt läser det vettiga jag har att skriva. Creds till er. Ne! Nu får jag resa mig o göra lite nytta i denna världen, åtminstone i denna lägenheten. See u

Anoreximodell

Asså herregud. Kolla hur dom här tjejerna ser ut? Hur fan kan modebranschen få det att verka som att kläderna bärs upp bättre på ett benrangel? Usch!



     


7 juli

Usch vad sur jag blev när jag vaknade upp imorse, och hade försovit mig! Skulle dra till Tai sing ju, o vaknade 5 minuter innan jag skulle möta Sara vid Systembolaget. Det fick bli en jätte snabb rush, med slitna kläder o gårdagens ruffs, MEN jag hann faktiskt :) Riktigt nöjd över mig själv, men nu är jag så mätt att jag knappt kan gå. I min mobil plingar det sms, men eftersom jag som sagt inte orkar gå, så orkar jag heller inte sträcka mig efter den. Fast dock tar ju min nyfikenhet över...

Snart kommer Malin förbi o vi drar till Överby efter det. Jag måste dock duscha innan, eftersom min 5 minutare imorse inte håller för en hel dag på Överby, o ja! Jag är fåfäng. :)

Ikväll blir det brudarna hem till Matilda också, vilket jag ser mycket fram emot. :D


TSIRT baklänges ;)

Jag har faktiskt insett att min blogg är TRIST. För lite skrivande, för lite bilder. Men jag ska fixa min sladd hit så blir det bilder i massor. Nu när jag även tjänar pengar kanske man har råd att skrapa ihop en liten kamera :D
Får väl se vart mina s.k. besparingar tar vägen - moil, kamera, utlandsresa eller kanske tom. alltihop? Dock inte på samma gång... tyvärr :(


Hade jag haft en spargris hade den nog sett ut som något i denna stilen. Mager o vrålhungrig...

Trött & törstig!

Liiite törstig fortfarande, min fanta är uppdrucken och jag är sugen på något gott. Trots att jag är heltrött från dagens arbete, 5 pall med maassa nya grejer, så är det fortfarande för tidigt för mig att sova. Av någon anledning vill inte kroppen förflytta sig från soffan till sängen. x) That´s me

  Såhär känner jag mig just nu...



I morgon ska jag, Sara, Malin & Emma luncha på Tai sing bar. :) Jätte mysigt och framförallt gott! Jimmy babe blir såklart jätte avundsjuk då han verkligen ÄLSKAR taiamat, men stackarn jobbar varje dag så han kan aldrig gå på denna ljuvliga buffé :( ;). Får väl köpa hem lite till honom så blir han nog jätte lycklig.
Laddar inför fredag också! Sara lillen fyller 18 på onsdag så det blir förmodligen Lipz på torsdag, o sen ännu mera festande på fredag! :) Då ska vi sitta hemma hos Sara, alla tjejerna. Mycket trevligt kommer det bli!




Barbie

Satt och läste alla dom där småtjejernas bloggar som beskriver sig själva som Barbie o blablabla. Sånt där obetydligt som många fastnar för, knäppt men sant.  Så kom iafl tanken på Barbie upp, o började fundera på hur gammal Barbie egentligen är. x) Hon fanns när vi var små, "naturligt" söta dockor med push ups och långa smala ben. Getingmidja också om jag inte minns fel? Och självklart långt, blont hår. Idealet för hur ungarna ska se ut när dom blir stora helt enkelt samt hur samhället vill att vi ser ut idag.

Nu sitter man liksom själv här, med en fanta på bordet på en måndag. O jag väger inte 35 kg. Tragiskt... Eller?

Nepp, rösta ner Barbie! Hon börjar bli gammal nu! :)


Heeei

Klockan är just 22.25 o jag sitter hemma hos Emma med henne och Malin. Vi har precis druckit te o sitter nu och disskuterar om allt möjligt. Myspys :) Måste strax dra hem dock, men först blir det hem till mig o hämta mer kläder, alla kläder jag har hos Jimmy är ju typ slut :O Hoppas verkligen jag får en bra parkering sen också, annars är det surt...

Får kila nu :) Ha de gott



Heeello

Hejs!
Såg precis vilket fint inlägg mina kära små vänner har gjort här på bloggen. :) Verkligen vackert...

Och hur såg gårdagen ut då? Jo jag, Sara & Malin träffades hemma hos Sara där vi sedan satt o tog oss lite drinkar. Jätte mysigt och verkligen hur trevligt som helst! Var skitlänge sen man satt bara tjejer, skvallrade och skrattade åt allt möjligt, o då menar jag att vi verkligen satt o skrattade åt saker som inte ens har hänt. Skumt men skitkul! :D
Efter det så fortsatte vi o hamnade sedan på Jimmys bakgård där vi fortsatte vårat lilla cocktailkalas :D Haha, gud var jag skrattade när Malin skulle tafsa lite utanpå en smält piggelinglass, tryckte så hårt att den sprack o hon fick i hela ansiktet.
- Oj den kom visst, sa hon o va lite smått förvånad. hahahah

Ne, nu ska vi kolla på Sagan om ringen :) Se ya


Inte Malin som skriver :P

Heeeeeeeeeeeeellllllloooooooooooooooooooo everyone!
Nu sitter jag (Dara), Jimmy och Aleks och skriver i malins lilla blogg :)
Vi är alla djupt berörda över MJ´s bortgång och ska ta och lyssna på hans underbara låtar!
Malin har på sig en liten rosa topp och blåa puma shorts, och letar efter sina tights!
Jimmy skäller på Aleks och säger: ta dina äckliga jävla strumpor!
Dara you fuckin immigrant, adapt aldready will you?(Aleks)
VA? Orka fan! Jag snackar som jag vill, ok? Visst är min svenska inte jättebra men jag försöker!
Och vi bor fan i Sverige, så snackar du ENGELSKA!!! IDIOT (Dara)
Blow me! (Aleks)
Blattar :S (Jimmy)

Lägg ner :O



Kraftiga regnoväder i Norge skapar oväntade badplatser

Över Oslo lyste himlen upp av 2000 blixtnedslag i går - och regnet öste ner.

Så pass att man kunde se folk simma mitt på gatorna i den norska huvudstaden.
 

Regn även i Sverige

Även här i Sverige går vi nu mot blötare tider.

Redan i går fick flera områden i Sverige åsk- och regnoväder och blötan kommer att fortsätta i veckan.

- Det kommer ett lågtryckssystem över hela södra Skandinavien som för med sig ett ostabilt väder, omväxlande sol och regn, och det kommer nog hålla i sig ända till fredag. Jag vet inte om ni kommer att kunna bada på gatorna i Sverige men det kommer nog kunna bli en del kraftiga skurar, säger Teigen.







Mot Strandgatan!

Strandgatan nästa!

Sitter och väntar på att Malin & hennes pojkvän ska ta sig ner till stan så att vi sedan kan gå o sätta oss på Strandgatan. Var från början tänkt att vi skulle ha åkt o badat, men eftersom vädret kändes en aning ostadigt får det bli en fika iställer :) Alltid kul att låta pengarna försvinna på en onödigt dyr kaffekopp :) Men det är faktiskt vääldigt mysigt.

 


Städ

Hej på er! Sitter nu i ännu en gång i Jimmys soffa o kollar på när Alex o Jimmy städar upp ett glas som precis ramla i marken. Själv är jag såpass lat att jag ligger kvar o gottar mig :) Vad har man annars två pojkar till liksom?
Haha" Jimmy ser jätte rolig ut i sina grönblommiga kaliingar, som en riktig liten home maid. ;)

Nä, nu får det bli till att försöka sova lite, o sen att åka o bada imorgon! Kanske Olearys på kvällen också, om inget annat kommer ivägen :)

Ha det gott!

Gratz

Grattis till Matilda & Mattias som är i Karlstad just nu och firar 1 årsdag :D!



18.29

Åh herregud vad varmt det är! Kom nyss hem, har varit och handlat jätte mycket. Som tur var så slapp jag iafl att åka buss så har nu bilen parkerad här utanför :) Funderar på att dra ut en sväng, så himla skönt att åka nercabat då det svalkar så gott :)


Var och lunchade med mamma förut, en räksallad på Strandgatan fick det bli. Riktigt mysigt var det :) Hade tänkt försöka städa lägenheten nu, men med tanke på hur svettig jag redan är så känns det inte alls speciellt lockande. Fast det är ju inte bättre att stå i smutsen förstås :P Svalkar mig iafl med en kall cola burk nu - underbart!


Ikväll är det fortfarande inte bestämt vad som händer, men kanske blir det till att åka o fiska llr nått.  Blir väl dock inte förräns senare då Jimmy just nu är hos sin syster o grillar. Hade gärna följt med men det blev för tajt för mig idag.

Jaja, får väl försöka rota upp dammsugaren ur garderoben o göra lite fint här. Ha det gott!


3 juli

Ny dag - nya tag!
Sitter just nu i lägenheten, men ska strax möta upp mamma för att gå o ta en lunch. :) Vet dock inte vart än. Sen blir det till att åka till affären för att köpa lite behövligheter nu när helgen äntligen är här :D Får se vad som händer denna gången, Olearys imorgon kanske? Annars bilr det väl förmodligen något annat trevligt då det finns så mycket möjligheter nu när det är sommar vafan :D

Lite ostadigt väder idag iofsj, hoppas det inte börjar regna! Nä, nu får jag kila o göra mig iordning!
Ha de gott!


Mumma

Vad hemskt lockande med ett iskallt coca cola glas nu llr!? Det första jag ska göra imorgon bitti är att springa ner till kiosken och köpa en två litare. Fy fan vad gott!



Hot

God kväll på er! Sitter här med en kaffe vid min sida, trots att klockan är kvart i tolv. Men eftersom jag är en liten ställa om dygnet brutta så får den faktiskt stå kvar. ;) Idag jobbade jag från klockan 3 till 7, o oj vilken seg dag det var. Inte bara att timmarna gick sakt utan också jag var seg i hela kroppen, trots en lång sovmorgon. Tror det kan ha varit från inventeringen igår.

Sitter här och kollar runt lite olika sidor, o hittar för en gångs skull massa roliga grejer :) Kolla länken i inlägget nedan ;) Lite smått roligt faktiskt. Jimmy gubben ligger här i sängen intill, o försöker väl sova trots att jag knapprar med mina tangeneter, kanske har han till och med redan lyckats? Ser inte eftersom han har ryggen mot.

Usch vad varmt det har varit föresten det senaste dagarna! Var jätte svettig när jag kom fram till jobbet idag, som om man hade spruntit en kilometer eller två. Men nej, hade bara åkt buss och gått från busstationen till Skopunkten. Jaja, man ska väl inte klaga - sommaren är ju trots allt äntligen här!

Vilket yrke ska din kille ha?

Vilken typ av kille är något för dej? Brandman, byggare eller kanske en kostymnisse? Jag fick resultatet hantverkare, vilket faktiskt är lite små roligt då min lilla älskling faktiskt är en liten byggare bob :)

Kolla själva o se vad du får ;)


http://www.girltalk.se/usertest.asp?usertestID=30



 


RSS 2.0